To je zase zbytečně rozlité omáčky okolo. Samozřejmě že tam pak byla jiná provizorní, na to si tu nemusíte posílat videa s datumem. Chtěl bych vás vidět jak vyrábíte stejnou fajnovku náchylnou na oheň, aby ji ten chudáček za pár dní zase podpálil, což se i stalo. Ohnivzdorný vnitřek mu ale tentokrát nechytl, tak se spokojil pouze s logbookem. Každopádně je potřeba ji buď hodně přemístit nebo půjde bohužel do archivu no, což je celkem škoda vzhledem k oblíbenosti. A nechci něco adoptovaného posílat do archivu dokud se neoptám na adopci, ať není zase rozlitá omáčka co si to zase dovoluji v tomto směru
Já v tom nějak nevidím logiku, obnovovat keš na stejném místě s vědomím, že mi ji někdo opět zapálí, to mi prostě nedává žádný smysl. To podle mě nemůže být omluva za tu příšernou kvalitu, byť dočasnou, maximálně dehonestující Berxovu práci, dovedeš si představit, co si asi mysleli návštěvníci, kteří ji v tomhle stavu našli? "Proč se všichni téhle keši tak klaní, vždyť je to hrozné, jak od 5letého dítěte. Jak je možné, že má tahle keš a Berx tak vysoké hodnocení? Na další jeho keše nepůjdu, za to mi to nestojí..." V listingu a ani na keši, podle fotky, není uvedeno, že se jedná pouze o dočasný stav, který nekoresponduje s původním luxusnějším provedením, což je ostatně vidět i na počtu FP získaných s novým vzhledem pod novým majitelem, za 27 měsíců od publikace 617 FP (20/měsíc), za 4 měsíce po adopci pouhých 20 FP (5/měsíc), to je podle mě více než vypovídající.
Jestliže je keš takhle likvidována, je to nejspíš zpráva pro to, aby byla přemístěna/zrušena, ale rozhodně ne obnovena v takovém stavu, v jakém byla... Tohle je prostě na archivaci a nech lidi, ať o ní mají jenom to nejlepší mínění, nekaž jej dál hrozným vzhledem, kvůli kterému byla tak oblíbená, bez něj je to nic. Navíc bych, být tebou, tuhle keš předal zpět Berxovi, ať si ji zruší sám a zůstane to všechno u něj (listing, logy, FP...)
Tento příspěvek byl upraven od Novom: 15 říjen 2015 - 6:38