Přejít na obsah


Fotka

Je toto ještě vůbec event dle pravidel?


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
21 odpovědí na toto téma

#21 LudaL

LudaL

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 199 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2015 - 20:59

Event je samozrejme podle pravidel. Jde o setkani a pokec na tema metalu. Event se nekona v ramci mudloakce, zadny kacer na koncert jit nemusi. Co se bude dit po eventu je soukroma vec kazdeho kacera. Dle vyjadreni GS je mozna i minimalisticka zminka  v listingu o nasledujici dobrovolne akci (samozrejme za predpokladu, ze to nebude reklama). Owner musel event prave do takoveto podoby pred publikaci predelat.

 

P.S. Osobne se mi podobny zpusob poradani eventu moc nelibi, ale to uz je jina vec...

No minimálně Alex reviewer na to měl ve své době jiný názor. Možná proto to divení. Dle mého máš ale pravdu ty.


  • 0

#22 janca361

janca361

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 198 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2015 - 11:30

Já bych neřekla, že tazatelka by měla něco proti danému eventu nebo že by tu kdokoliv chtěl upřesňovat nebo zostřovat pravidla. U podobných dotazů problém vidím spíš v tom, že danému tazateli nebo někomu z jeho známých event/ keš takového typu byla zamítnuta, takže pak se zákonitě diví, když narazí na analogickou situaci, kdy keš/ event přes revírníka prošel. To se stává a bude se to stávat, neb co revírník, to názor na interpretaci pravidel, jsou různé situace a různé okolnosti, a navíc revírníci jsou taky lidi a můžou udělat chybu, zvláště tam, kde je to s pravidly "na hraně". A je celkem logické, že když to "poškozený" owner zjistí, tak ho to kapku mrzí.

 

Samozřejmě se přimlouvám za to, aby revírníci mezi sebou komunikovali, postupovali v těch věcech nějak jednotně a měřili všem stejným metrem, nicméně ze strany ownerů bych do toho radši moc nešťourala, neb každé fňukání typu "jemu to schválili a mně nééééééééé, bééééééééé" povede k dalšímu zpřísňování pravidel a násilnému rašplování všech situací a rozmanitých možností hry do stejných nudných sterilních škatulek. Pořád lepší, když kolegovi zajímavý event projde i v případě, že mně podobný neprošel, než když nám to pro jistotu zatrhnou oběma. Tím fakt nikdo nic nezíská.

Ne, skutečně jsem já (ani nikdo z mých známých) nenerazila na to, že by mi obdobný event nebyl publikován. Spíš jsem viděla podobné, co třeba publikovány byly a následně staženy (či archivovány aniž by proběhly). 

Byl to nějaký event s festivalem (byl tu zmíněn), GC kód již nevím, takže si ho nedohledám.

Ano, možná se podívat na oba listingy zaráz, vědět pozadí daných akcí. 

 

Rozhodně si nestěžuju na revírníky, jejich rozhodnutí. Mám pocit, že v rámci ČR je poměrně dobře měřeno jedním metrem (zato třeba metr v ČR a SK je docela jiný - co by u nás neprošlo, v SK není problém - ale to tady řešit nechci).

 

Narážela jsem spíše na 

Ačkoliv velké procento geocacherů může zajímat hudební koncert, burza použitého zboží, organizovaná sportovní akce, soutěž radioamatérů či slavnostní ohňostroj, takové události nejsou vhodné pro přihlášení jako event cache, protože pořadatelé a hlavní návštěvníci nejsou geocachery.

z GC wiki. Přijde mi to takové, že se někdo snaží toto "obejít". 

 

P.S. Osobne se mi podobny zpusob poradani eventu moc nelibi, ale to uz je jina vec...

Ano, to je možná i věc, která mě unesla k otázce "Je to vůbec podle pravidel?".  

 

PS: Nevím, proč si tu každý myslí, že chci šněrující pravidla... 


  • 1




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama