gg - chyba ve statistikách
Publikováno 10 November 2015 - 12:03
Publikováno 10 November 2015 - 12:24
Podívej se, jestli máš správně tagy. Př. spust divider.
A série, si dělám sám, i takové, které nemají bookmark. Prostě jim ten tag Bookmark s nějakým názvem ručně přidám. A pak je ve Statoru pochopitelně nutno nastavit pro ni Bookmark composer, pokud ji chceš mít ve statistikách.
Publikováno 10 November 2015 - 12:52
Hmm, není to ten starý problém s rozdělením Prahy ? Čím to generuješ ? Koukám GGstatem, tam je nutná menší oprava definic polygonů, kdesi to MaFa psal, mám to tak upravené ale musel bych dost hledat. Používá se pomocný plugin GGSDIVIDER, který udělá nový tag pro okresy a Prahu tam dává bez ohledu na její rozdělení.
Publikováno 10 November 2015 - 13:15
Asi opravdu stojí za to, začít používat Stator. Dlouho se mi do toho nechtělo, když jsem měl vyladěnou šablonu pro Autostat, ale nakonec jsem se k tomu odhodlal a je to lepší.
Publikováno 10 November 2015 - 19:30
Proc na nacteni kesi boo0kmarku pouzivas GJ kdyz existuje legalni a rychlejsi funkce zabudovana primo do GG?
(Databaze - Import - Import bookmarku).
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 03 December 2015 - 11:31
Já už jsem se odhodlával několikrát - a vždycky jsem skončil na úplném začátku, nevím jak překonvertovat barevnou paletu z GGstatu do Statoru.Asi opravdu stojí za to, začít používat Stator. Dlouho se mi do toho nechtělo, když jsem měl vyladěnou šablonu pro Autostat, ale nakonec jsem se k tomu odhodlal a je to lepší.
Publikováno 03 December 2015 - 11:35
To si fakt nevyberes z te hromady predpripravenych palet? Do vlastni palety bych se poustel az na uplny konec, nezacinal bych tim.
Publikováno 03 December 2015 - 11:41
Já taky se Statorem začal a rychle skončil. Pak jsem si vzal připravenou instalaci a začal ji upravovat. A za chvíli jsem měl něco, co mi vyhovovalo. Počkal jsem ještě nějaký čas, až se vyřešilo to, co tam ještě nebylo hotové (třeba odznáčky) a pak jsem to dal na profil. Barvy jsem neřešil. Je třeba se smířit s tím, že úplně stejně vypadat to nebude, ani celkem není důvod. A potěšilo mě, že těch pár věcí, co jsem v GGstatu musel dělat pomocí SQLinjection, tady jde udělat lépe, pomocí SQLtable. Možností je určitě mnohem víc, než měl GGstat. Taky mi bylo líto vyladěnou šablonu zahodit, ale tady to jde udělat snáze.
Publikováno 03 December 2015 - 14:27
Já už jsem se odhodlával několikrát - a vždycky jsem skončil na úplném začátku, nevím jak překonvertovat barevnou paletu z GGstatu do Statoru.
No ja nevim Arne, ale zrovna tvoje barevna paleta by si zmenu zaslouzila. To je styl stary GSAK a se soucasnyma barvama gc.com to vubec neladi.
Publikováno 03 December 2015 - 15:11
Nemám rád ty rádobymoderní vyblité pastelové barvyNo ja nevim Arne, ale zrovna tvoje barevna paleta by si zmenu zaslouzila. To je styl stary GSAK a se soucasnyma barvama gc.com to vubec neladi.
Publikováno 03 December 2015 - 15:27
Proc na nacteni kesi boo0kmarku pouzivas GJ kdyz existuje legalni a rychlejsi funkce zabudovana primo do GG?
(Databaze - Import - Import bookmarku).
Mno.. zkoušel jsem oba způsoby a ani jeden prostě nechodí (počet upravených keší, resp. keší, ke kterým se přidal tag Bookmark s určitou hodnotou, se rovná nule). A statoru se zatím úspěšně vyhýbám - jsem zvědav, jak dlouho...
PS : GGSDivider jsem kvůli "ztrátě" Prahy taky zkoušel a taky to moc nepomohlo
Publikováno 03 December 2015 - 15:31
Pomůže to, podívej se na můj profil. Asi máš něco špatně, když tak pošli šablonu.PS : GGSDivider jsem kvůli "ztrátě" Prahy taky zkoušel a taky to moc nepomohlo
Publikováno 03 December 2015 - 16:25
Já už jsem se odhodlával několikrát - a vždycky jsem skončil na úplném začátku, nevím jak překonvertovat barevnou paletu z GGstatu do Statoru.
Tohle mne trochu srazilo do kolen. Netušil jsem, jak jsou ty barvy důležitý...
Ale vážně. Ve Statoru jsou předdefinovaná témata, jak je statistika vizuálně formátovaná a barevně laděná. Jedno je i pro ryzí konzervativce, přizpůsobeno vzhledu GgStatího výstupu (Blue traditional). Na záložce Barvy si pak naklikáš cokoliv dle svého gusta. Výsledek je v profilu v souboru Colors.ini. Pokud chceš mít barvy lautr přesně stejných odstínů, jako dnes v šabloně GgStatu, můžeš zkusit editovat rovnou INI. Prostě tam nakopíruješ kódy barev ze staré šablony. Samozřejmě Stator má těch barevných definic mnohonásobně víc, ale to vidíš (uvidíš). Jen bacha, před ručním editováním INI musíš zavřít Stator, protože on si barvy do INI ukládá, tak aby ti to nepřepsal. Až to upravíš, pustíš Stator a na záložce Barvy v živém náhledu uvidíš, čeho's dosáhnul. Zbytek doladíš postatorovsku do požadovaného nevyblitého stavu...
P.S.
Pak si Colors.ini z profilu někam schovej. Když už vznikne takhle komplikovaně, ať máš zálohu. Stator ti sice nic při aktualizaci nepřepíše, ale pokud bys volil jiné téma, tak (po výslovném odsouhlasení dotazu) přepíše barvy na ty z nového tématu.
Publikováno 03 December 2015 - 20:40
Mno.. zkoušel jsem oba způsoby a ani jeden prostě nechodí (počet upravených keší, resp. keší, ke kterým se přidal tag Bookmark s určitou hodnotou, se rovná nule). A statoru se zatím úspěšně vyhýbám - jsem zvědav, jak dlouho...
PS : GGSDivider jsem kvůli "ztrátě" Prahy taky zkoušel a taky to moc nepomohlo
Jak to, ze nechodi? Ja to bezne pouzivam.Co presne chces udelat a jaky postup k tomu pouzivas?
GeoGet:
Publikováno 04 December 2015 - 10:21
To jsem čekal - někde u toho pluginu byl návod co s tím. Tady je kousek z mého skriptu, původní verze je tam zakomentovaná a odpovídá až na detaily tomu co tam máš. Pod tím je ta která mi funguje v návaznosti na GGSDivider.PS : GGSDivider jsem kvůli "ztrátě" Prahy taky zkoušel a taky to moc nepomohlo
#Header Nálezy podle okresu # SPLIT 2 # WIDTHNEXT 300 # MAXTABLELINESNEXT 25 # COMMENTNEXT A dalších %RESTVALUE% okresů # FindsByCantonTable Nálezy v Česku podle okresu # WIDTHNEXT 440 # FindsByOkresCZMap Flags:N none ReadCanton GGS~CZ~okres Czech Republic SPLIT 2 WIDTHNEXT 300 MAXTABLELINESNEXT 20 COMMENTNEXT A dalších %RESTVALUE% okresů FindsByCantonTable Nálezy v Česku podle okresu WIDTHNEXT 440 FindsByCantonMap Flags:N none #Header Nálezy v Praze ReadCanton GGS~Praha PAmesto SPLIT 2 WIDTHNEXT 300 MAXTABLELINESNEXT 20 COMMENTNEXT A dalších %RESTVALUE% částí FindsByCantonTable Nálezy v Praze WIDTHNEXT 440 FindsByCantonMap Flags:N noneMimochodem, ty tabulky prvního nálezu v zemi nebo prvního nálezu typu keše děláš ručně nebo na to máš nějaké udělátko ?
Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 04 December 2015 - 11:31
Publikováno 04 December 2015 - 14:33
To jsem čekal - někde u toho pluginu byl návod co s tím. Tady je kousek z mého skriptu, původní verze je tam zakomentovaná a odpovídá až na detaily tomu co tam máš. Pod tím je ta která mi funguje v návaznosti na GGSDivider.
...Mimochodem, ty tabulky prvního nálezu v zemi nebo prvního nálezu typu keše děláš ručně nebo na to máš nějaké udělátko ?
No jelikož těch keší není moc (v mém případě to čítá nějakých 12 a 14 kousků), tak ručně vkládám tag a hotovo jest
A díky za prohlédnutí toho texťáku, původně není ani můj, jen jsem si ho trochu upravil aby odpovídal k obrazu mému. Čili jsem ani nečekal, že by tam bylo něco takového.
Publikováno 04 December 2015 - 17:09
Jak to, ze nechodi? Ja to bezne pouzivam.Co presne chces udelat a jaky postup k tomu pouzivas?
Publikováno 04 December 2015 - 17:24
ad. import bookmarku - to znamena, ze vsehcny kese uz v databazi mas, takze nebylo co importovat.
Nechtel jsi spise udelat operaci "nahrat podle bookmarku"?
Publikováno 04 December 2015 - 21:37
Presne jak pise Haluma - Nahrat podle bookmarku, tim se ti zobrazi v seznamu kese z bookmarku, pak je oznacis a najednou kjim pridas tag Bookmark s prislusnou hodnotou.
GeoGet:
Publikováno 07 December 2015 - 7:31
Presne jak pise Haluma - Nahrat podle bookmarku, tim se ti zobrazi v seznamu kese z bookmarku, pak je oznacis a najednou kjim pridas tag Bookmark s prislusnou hodnotou.
Tak to jsem blázen - čekal jsem, že tenhle postup mi jen vyfiltruje keše v bookmarku a více méně se dál pokračuje stejně, jako bych každou keš našel a ručně jí přiřadil tag, ale zdá se, že to funguje
To jsem čekal - někde u toho pluginu byl návod co s tím. Tady je kousek z mého skriptu, původní verze je tam zakomentovaná a odpovídá až na detaily tomu co tam máš. Pod tím je ta která mi funguje v návaznosti na GGSDivider
A na ten script se ještě budu muset mrknout, někde asi bude chybný parametr. Patrně mezi klávesnicí a židlí, jak už to tak bývá
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů