Ahoj,
mam problem s vytvorenim Reverse Wherigo Cache. (Jednu jsem nedavno vytvoril,vse v poradku)
Najde se nekdo ochotny, kdo otestuje cisla co mam k dispozici ?
Diky
Tento příspěvek byl upraven od SikoCZ: 15 prosinec 2015 - 23:43
Publikováno 15 prosinec 2015 - 23:42
Ahoj,
mam problem s vytvorenim Reverse Wherigo Cache. (Jednu jsem nedavno vytvoril,vse v poradku)
Najde se nekdo ochotny, kdo otestuje cisla co mam k dispozici ?
Diky
Tento příspěvek byl upraven od SikoCZ: 15 prosinec 2015 - 23:43
Garmin Oregon 450 + iPhone 4S + GSAK 8
Publikováno 16 prosinec 2015 - 9:08
Kde je problém? Celý kód má čtyři řádky, tedy kromě namalování jedné skryté zóny. Udělám si nějakou věc uloženou v hráči a její příkaz bude udávat vzdálenost k té skryté zóně. Tak jaká kontrola čísel??
Publikováno 16 prosinec 2015 - 9:58
Kde je problém? Celý kód má čtyři řádky, tedy kromě namalování jedné skryté zóny. Udělám si nějakou věc uloženou v hráči a její příkaz bude udávat vzdálenost k té skryté zóně. Tak jaká kontrola čísel??
Mluvim o vytvoreni Reverse Wherigo primo v Garminu.Cartridge nebere hesla , ziskana .po dohrani hry.
Publikováno 16 prosinec 2015 - 11:28
Jen hloupý dotaz. Pro založení další své Revese Wherigo jsi nějakou další odlovil a získal další heslo? Taky jsme jednu Reverse Wherigo bez problému založili a napadlo mě jestli by s tím jedním heslem nešla založit další, ale nezkoušel jsem to.
Publikováno 16 prosinec 2015 - 11:45
Jen hloupý dotaz. Pro založení další své Revese Wherigo jsi nějakou další odlovil a získal další heslo? Taky jsme jednu Reverse Wherigo bez problému založili a napadlo mě jestli by s tím jedním heslem nešla založit další, ale nezkoušel jsem to.
Ne, dalsi jsem neodlovil.Dalsi dve cisla jsem dostal darem A myslim ze s jednim heslem vytvoris pouze jedno Reverse.
Publikováno 16 prosinec 2015 - 16:03
Proč si neuděláte vlastní wherigo hru. Jak jsem psal výše, celý kód jsou čtyři řádky. Když se k tomu přidá pár obrázků a dalších blbůstek, může to být maximálně hodina práce. Bude to celé vaše, finálku budete mít tam kde chcete vy. Pokud nevíte ja na to, rád poradím.
Publikováno 16 prosinec 2015 - 19:04
Omlouvám se za OT, ale co je to vlastně reverse wherigo?
Publikováno 16 prosinec 2015 - 19:30
Hledáš keš podle toho, že ti hra říká, jak jsi od ní daleko. Směr ale neznáš.
Publikováno 17 prosinec 2015 - 7:31
Takze vyreseno.Na jedno heslo , jde vytvorit vice her. Jak banalni reseni problemu.
Publikováno 17 prosinec 2015 - 12:04
Takze vyreseno.Na jedno heslo , jde vytvorit vice her. Jak banalni reseni problemu.
to je nějaký generátor wherigovek nebo o co vlastně jde? Tady je to poněkud matoucí.
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 17 prosinec 2015 - 12:24
Je to univerzální cartridge, do které se zadají tři čísla (ta obsahují nějak zakódované souřadnice) a pak můžeš hledat keš pomocí měření vzdálenosti.
Viz http://www.wherigo.c...bc-678f6d03ac4f
https://www.geocachi...verse-cache-wig
Po dohrání se tuším zobrazí heslo, které můžeš použít pro vytvoření své reverse keše.
Tento příspěvek byl upraven od Pe_Bo: 17 prosinec 2015 - 12:26
Publikováno 17 prosinec 2015 - 14:04
Já jsem to hrál v Táboře. Skončil jsem asi 300m od ní, vzdušnou čarou, ale nedostal jsem se k ní, terénem by to bylo mnohem delší a neměl jsem čas. Ale na tomto principu jsou i wherigovky kolem Čeřínku, jako ROB (hon na lišku), které ale nejsou odvozeny z této jedné univerzální.
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů