Vážení geokamarádi,
tak jsem se konečně dokopal a do článku sepsal i moji milovanou trasu na vejšlap, více najdete zde:
Pro jistotu dodám, že stezka je součástí mého wheriga:
P.S. - To wherigo je zhruba dvakrát delší, jak stezka.
Publikováno 31 December 2015 - 13:21
Vážení geokamarádi,
tak jsem se konečně dokopal a do článku sepsal i moji milovanou trasu na vejšlap, více najdete zde:
Pro jistotu dodám, že stezka je součástí mého wheriga:
P.S. - To wherigo je zhruba dvakrát delší, jak stezka.
Publikováno 08 January 2016 - 7:32
Moc pěkné!
Mohu jen doporučit, i okolí je tam parádní a návaly turistů se nekonají.
Publikováno 08 January 2016 - 8:20
Akorát k webu samotnému, Kapso - ze zvědavosti jsem z článku klikl na sekci "Tramping", pak na první článek v ní. Vyskočil na mě "Formulář pro odběr novinek" a když ho zavřu, vyskakuje na mě znovu. A to i pokud web zavřu a otevřu článek z odkazu výše znovu. Pořád formulář a už si tam nic nepřečtu - něco tam máš rozbité...
Mám FF 43.0.3
SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818X bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 08 January 2016 - 9:07
Akorát k webu samotnému, Kapso - ze zvědavosti jsem z článku klikl na sekci "Tramping", pak na první článek v ní. Vyskočil na mě "Formulář pro odběr novinek" a když ho zavřu, vyskakuje na mě znovu. A to i pokud web zavřu a otevřu článek z odkazu výše znovu. Pořád formulář a už si tam nic nepřečtu - něco tam máš rozbité...
Mám FF 43.0.3
Díky za info. To je fakt divný, nikomu dalšímu to nedělá, ani na stejné verzi FF. Nemáš nějaké atypické připojení, nebo tak něco?
Publikováno 08 January 2016 - 9:47
U mňa stačilo ten vyskakujúci formulár zatvoriť a už je pokoj (Opera 34).
Publikováno 08 January 2016 - 9:59
Nemám žádné další náznaky, že by s připojením něco byly (symetrické 20/20 Mbps).
Teď jsem odstranil všechny cookies pro michalkupsa.cz a po F5 už vidím vandr do Mlžných hor bez formuláře, super.
A teď schválně zkusím jiný článek, třeba Novohradské hory... a je to tam zas.
Formulář generuje tvůj web, otázkou je, proč tak selektivně a proč po zavření je tu zas dvě sekundy zpět. S IE 11 to samé.
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 08 January 2016 - 13:34
U mňa stačilo ten vyskakujúci formulár zatvoriť a už je pokoj (Opera 34).
Díky za info !
Nemám žádné další náznaky, že by s připojením něco byly (symetrické 20/20 Mbps).
Teď jsem odstranil všechny cookies pro michalkupsa.cz a po F5 už vidím vandr do Mlžných hor bez formuláře, super.
A teď schválně zkusím jiný článek, třeba Novohradské hory... a je to tam zas.
Formulář generuje tvůj web, otázkou je, proč tak selektivně a proč po zavření je tu zas dvě sekundy zpět. S IE 11 to samé.
To je fakt divný, je to nastavený tak, aby se to zobrazilo při prvním vstupu na stránku po zobrazení asi 3 stránky a pak až po XY dalších návštěvách a XYZ prohlídnutých stránkách.
Nemažou se ti cookies nebo historie automaticky, nebo tak něco?
Publikováno 08 January 2016 - 13:43
Mě to dělá taky a mám IE 11
Publikováno 08 January 2016 - 13:56
Velmi pěkná stránka, vše mi funguje bez problémů, na co kliknu se hned zobrazí (Internet Explorer) . Zatím jsem ve fázi zkoumání, ale ukládám si jí do oblíbených. Tipy na výlety určitě využiju.
Díky.
PS.- a ta hláška s lebkou "Hej ta fotka je moje" mě fakt pobavila a dostala - super :-) :-)
Publikováno 08 January 2016 - 14:42
Ne, cookies automaticky nemažu, ani historii. Navíc IE prakticky nepoužívám a je ve zcela základním nastavení.
Publikováno 08 January 2016 - 14:52
Mě to dělá taky a mám IE 11
Jako že se ti ten formulář taky zobrazil víckrát, než 1 - 2x ?
Ne, cookies automaticky nemažu, ani historii. Navíc IE prakticky nepoužívám a je ve zcela základním nastavení.
To je fakt divný, nechám to prověřit svým programátorem (sám to nedělám, na to su moc tupej).
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů