Chtěl jsem do geogetu nacpat něco jiného než keše, ale teď jsem zatuhl na scriptu od Gorda CsvUniImport.
Mohl bys mi prosím Gorde mrknout co mám blbě že mi to nic do geogetu neimportuje?
Tady mám nastavení importu:
Převod proběhne OK:
...ale pak mi import hodí chybu:
Publikováno 28 leden 2016 - 21:20
Publikováno 29 leden 2016 - 7:52
To opravdu nevim, rekl bych, ze bude nekde nejaky neplatny znak. Celkem snadno se muzes podivat do toho importovaneho GPX souboru na radek 286. Tam nekde okolo bude ten problem.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 29 leden 2016 - 20:43
Gorde je to soubor csv - seznam turistických známek. Na 286 řádku nic nenormálního nevidím. Každý řádek obsahuje sloupce s ID (číslo TZ), jméno, tag () a souřadnice. Všechny sloupce jsou oddělené středníkama. Pro představu to vypadá takhle:
Chci si seznam importovat do GG, tam označit vlastněné TZ a dále s nimi pracovat.
Publikováno 29 leden 2016 - 21:43
Ale mas hledat v GPX ktery to vytvori, ne v csv
Publikováno 29 leden 2016 - 23:21
Ten jsem samozřejmě prošel taky. Na zmíněném řádku je ukončený tag: </extensions>
Publikováno 30 leden 2016 - 8:35
To se mi nezda. Ocekava text na radku 286, pozice znaku 53, pochybuju, ze je tam jenom to ukonceni znaku. Posli mi nejak to csv/gpx
Publikováno 30 leden 2016 - 8:43
Publikováno 30 leden 2016 - 8:54
Tady je gpx generovaný ze scriptu.
Přiložený soubor (y)
Publikováno 30 leden 2016 - 8:55
A není jednodušší použít gpx s turistickýma známkama, který lze rovnou importovat do navigace nebo GeoGetu? viz http://k8.kreteni.eu....php?tz=cz&js=1
Samozřejmě, že jednodušší to je. Jen se mi nehodí číslo TZ sloučené se jménem.
Publikováno 30 leden 2016 - 9:12
U tohodle GPX to hlasi na radku 249:24, kde je sice <cmt> a radne uzavrenej, ale <desc> je hned na radku dalsim....
A co je jeste zajimavejsi, tak stejne to vypada u vsech bodu, ale vadi mu to jenom u tohohle...
A kdyz tak koukam na to csv, co jsem si musela najit sama, tak nekde jsou nazvy mezi uvozovkama, nekde ne... Se pak nedivim, ez to blbne gordovi import, i kdyz to asi nebude ta pricina...
Publikováno 30 leden 2016 - 9:37
Hele, ze tys to csv nejak upravoval?
Publikováno 30 leden 2016 - 9:41
Publikováno 30 leden 2016 - 9:57
Tak sem hod to upraveny.
Publikováno 30 leden 2016 - 10:35
Řekl bych, že je problém v kódování souboru.
Zkusil jsem to otevřít jak XML v prohlížeči a kolabovalo to hned na začátku. V hlavičce je napsáno, že jde o UTF-8, ale v PSPadu se to tváří jako win-1250. Když jsem to uložil jako UTF-8, tak import proběhl bez problémů (GeoGet i GSAK). Na původním souboru ztroskotali oba včetně MSIE a Chrome.
U svých maker a hrátek s GPX a PHP jsem se s tímhle problémem setkal už dříve. Kódování je prevít
Tento příspěvek byl upraven od rsc_cz: 30 leden 2016 - 10:39
Publikováno 30 leden 2016 - 11:24
rsc_cz: dekuju, Myslim sice, ze by se gpx mel vytvaret v kodovani UTF8, ale zalezi na tom, jake kodovani bylo zadano pro zdrojove csv. Pisu si a proverim to.
GeoGet:
Publikováno 30 leden 2016 - 13:22
Jo, toho kodovani jsem si taky vsimla, ale nejak jsem na to zapomnela Tak ci tak i to zdrojovy csv je pekne zpraseny. A cert vi, co se stalo po upravach.
Publikováno 30 leden 2016 - 15:20
Řekl bych, že je problém v kódování souboru.
Zkusil jsem to otevřít jak XML v prohlížeči a kolabovalo to hned na začátku. V hlavičce je napsáno, že jde o UTF-8, ale v PSPadu se to tváří jako win-1250. Když jsem to uložil jako UTF-8, tak import proběhl bez problémů (GeoGet i GSAK). Na původním souboru ztroskotali oba včetně MSIE a Chrome.
U svých maker a hrátek s GPX a PHP jsem se s tímhle problémem setkal už dříve. Kódování je prevít
Perfektní, díky moc.
Publikováno 30 leden 2016 - 20:34
Pripada mi, ze v pluginu to tvorbu GPX mam spravne. Jake jsi zadal kodovani zdrojoveho csv souboru?
GeoGet:
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget
Projekty →
GeoGet →
"velikonocni vajicko" v GeogetuZaloženo od HaLuMa , 01 dub 2016 geoget |
|
|
||
Projekty →
GeoGet →
Velikonoční Geoget 2.9.6Založeno od HaLuMa , 21 bře 2016 geoget |
|
|
||
|
Projekty →
GeoGet →
Valentinský Geoget 2.9.5Založeno od HaLuMa , 14 úno 2016 geoget |
|
|
|
Projekty →
GeoGet →
Chyba ve statoruZaloženo od Etigo , 10 led 2016 geoget |
|
|
||
Projekty →
GeoGet →
GPX s labky pro Geoget z megáče v BratislavěZaloženo od Etigo , 05 led 2016 geoget, statistika |
|
|
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů