Ahoj,
díky všem za odpovědi. Aktuálně jsem v KV a doma jsem se na mysterky připravoval.
Při prohlížení mapy a plánování zdravotní odpolední procházky se mi překrývají (pletou) domácí souřadnice keší (např. Gracjan ...) s finálními souřadnicemi jiných keší (např. Pátek) - kdo lovil, tak ví. V GPSce pomocí exportu GPX Garmin - .... se mi vše vyexportuje dle mých představ. Vyřešeným keším se změní ikonka na truhličku a přesunou se na finální souřadnice, nevyřešené keše zůstávají ve formě původní ikony. Ale GPSka je malá, dal bych přednost displeji PS.
Myslel jsem si, že by mohla existovat podobná "jednoduchá" možnost exportu do mapy pro lepší plánování trasy. Ikonky jsou rozeznatelné pomocí přeškrtnutí (či zešednutí pro disable), ale kdyby se vůbec nezobrazovaly, tak by mi to ve většině případů přišlo vhod.
Všem díky.
LD
PS: Většinu keší luštím, min. počet finálek mám z Otevírání Pokladů. Občas, když je stage hodně mimo trasu, tak zkusím logicky některé indície odvodit a navštívit třeba i několik možných míst (např. Lázeňské lesy jsem 2 indície logicky odhadl).