Tento příspěvek byl upraven od burg: 09 únor 2016 - 8:21
statistiky přes stator
Publikováno 09 únor 2016 - 8:20
Publikováno 09 únor 2016 - 11:43
1: spust plugin Logator. Počet slov v logách se zapisuje do bookmarku, aby se nemusel počítat pokaždé znovu.
2. Máš to v logách uvedeno tak, aby to Stator poznal? Project-GC vyžaduje nějaký tvar zápisu, plugin v GG to bere snad podle tagu a výskytu slova v něm, takže mě do FTF počítá i FTFTY, skoroFTF, apod. A nějak jsem tam dostal i bramborovou, musel bych se podívat, jak.
Série si definuješ použitím modulu BookmarkComposer, pro každou sérii zvlášť. Série se poznají podle tagu Bookmark, kterou si ale můžeš vyplnit i ručně, já to tak dělám. A protože si definuješ každou sérii zvlášť můžeš si také každou nastavit jinak. Sbalenou, rozbalenou, vše, jen odlovené, atd. Prostě každá série je jeden blok Bookmark composer.
T5 koutek - jestli to máš v tagách, použij vlastní tabulku. Pokud ne, nauč se SQL a udělej to jako SQL table. Tam si můžeš udělat tabulku jakou chceš, co dokáže SQLite vypočítat.
A prosím s rezervou, píšu tohle na PC, kde GG nemám.
Publikováno 09 únor 2016 - 12:18
Doplním:
- Jak píše mpik - slova počítá Logator, jen je ukládá do tagu, ne bookmarku...
- Jak píše mpik. Musíš mít tag kategorie FTF s hodnotami podle xTF nálezu. Stator bere každou hodnotu, která obsahuje text FTF jako příznak FTF nálezu. Tedy i "co-FTF", "moje nejkrásnější FTF" apod. Stejně to platí i pro STF a TTF.
- Night Owl nevím, ale odznak Author se napraví tím Logátorem.
Záložky a moduly do nich si snadno přidáš sám. Koukni na Ararat do dokumentace. Statistika, co ti vznikne po instalaci je opravdu jen vzorová, aby se začátečnící neděsili prázdnoty...
T5 seznamy uděláš pomocí modulu CustomizedTable. Mapy T5 zatím nejdou, ale už se na tom pracuje...
Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 09 únor 2016 - 12:20
Publikováno 09 únor 2016 - 12:34
3 - Odznáčky - tady mi úplně vypadl odznak night owl, i když podle gc-projektu bych jich měl mít 24 odlovených. Dále mi chybí odznak author, ale to předpokládám, že se vyřeší s počtem slov v záložce O mně.
Night Owl se generuje podle atributu night cache, takže je třeba mít v GeoGetu stažené i atributy.
Publikováno 10 únor 2016 - 8:34
Tento příspěvek byl upraven od burg: 10 únor 2016 - 9:33
Publikováno 10 únor 2016 - 8:46
Tak odznak Author - mea culpa, mea maxima culpa...
Tento příspěvek byl upraven od burg: 10 únor 2016 - 9:33
Publikováno 10 únor 2016 - 8:55
Krokování milníků se nastavit dá. Klidně přeba prvních 100 po 25, další po stovce a posledních 100 po 10. Mám to tak.Sice teď z hlavy nenapíšu, jak se to dělá, ale je to v tom pluginu dost nápovědné.
A ještě jsem si ho tam dal podruhé, krokování po 10000 (takže žádné) a zobrazení určitých pevně zadaných kódů. Čili výpis pro mě zajímavých keší.
Publikováno 10 únor 2016 - 9:05
nightowl - na to treba mat cas nalezu. Ak logujes cez PC tak nemas , treba nastavit rucne.
Kliknes na kes pravym tlacitkom - nastavit nalez.Okrem datumu je tam aj cas nalezu
Publikováno 10 únor 2016 - 9:36
nightowl - na to treba mat cas nalezu. Ak logujes cez PC tak nemas , treba nastavit rucne.
Kliknes na kes pravym tlacitkom - nastavit nalez.Okrem datumu je tam aj cas nalezu
To není pravda. Čas nálezu je třeba na odznak Night Cacher, pro Night Owl je třeba atribut night cache. A dá se to stáhnout např. když budeš stahovat v GeoGetu plný listing.
Milníky - v nastavení milníků parametr Step
FTF - ten atribut by se měl podle mě jmenovat FTF a ne xTF. Já ho mám pojmenovaný FTF a nabývá hodnot FTF, STF a TTF a funguje to.
Tento příspěvek byl upraven od Zagloba: 10 únor 2016 - 9:37
Publikováno 10 únor 2016 - 9:43
aha, tak chyba na mojej strane.
Aktualizovat kese nie je taky problem.
Publikováno 10 únor 2016 - 11:21
Pokud jde o ten obrázek na záložce. Nestačí jen vybrat ten obrázek. Máš tam řádek ShowText, pokud tam máš Text only uvidíš pořád jen text. Musíš tam nastavit třeba Text pod obrázkem
Publikováno 10 únor 2016 - 14:42
FTF - ten atribut by se měl podle mě jmenovat FTF a ne xTF. Já ho mám pojmenovaný FTF a nabývá hodnot FTF, STF a TTF a funguje to.
Ba ba, tag se musí jmenovat FTF (správněji tedy kategorie tagů). Je to tak už od pradávna...
Publikováno 12 únor 2016 - 10:20
Tak zdá se, že už vypadají statistiky tak, jak jsem si je představoval - velké díky všem, co napsali pár řádek a nasměrovali správným směrem :-)
Poslední (snad) dotaz: existuje nějaká fíčura pracující s 360°challenge (ať už Ggetovská, projekt-gc apod.), která by mi ukázala, které keše konkrétně bych si měl v prázdných výsečích odlovit?
O challengi a ověřováku na GC4PCQB vím, ale ta řeší úhly jen okolo konkrétního bodu a ne okolo domovských souřadnic - ověřovák na challengi mi říká, že mám odlovenou polovinu toho, co říká statistika profilu ;-)
Publikováno 04 duben 2016 - 17:25
Salve. Prosím nevíte jak přes Stator rozhejbat geotrophy. Geopuzzle tam dostanu ale odznačky ne. Díky
Publikováno 04 duben 2016 - 20:16
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů