Mám nainstalováno: Geocaching live, Geocaching Pro, Geocaching Plus, maloo Geocaching a xatcher a asi nejlíp se mě jeví poslední dvě. Možná jsem konzerva, ale stejně skoro výhradně lovím s Oregonem a appky používam pouze na zjištění jestli náhodou není ta krabka co nemůžu najít disable.
WP je mrtvý systém, nekupovat. Nejlepší aplikace pro Geocaching je Locus Map a ta je jen pro Android.
A takhle vznikají fámy. Domníváš se že "Malýměkký" utopil pár miliónků doláčů na vývoj Windows 10 aby vzápětí celej projekt poslal k ledu? Tak naivní asi nemůže být nikdo... Těším se, až nastane doba (a nebude to už ani dlouho trvat) kdy se všecko sjednotí na W10 (stejně jak to už poměrně dlouho funguje na jabkách), to pak bude veselo, jak ortodoxní andoidáři začnou přecházet na widle. Neznám ve svým okolí nikoho, kdo by měl pecku nebo notes s androidem. S widlema nebo IOS jo a pokud vím, tak se nikdo na ten sociální systém ve kterým je všecko zadara a každá aplikace funguje jen na jeho určité a konkrétní verzi, přejít nechystá.
Tento příspěvek byl upraven od ReVIZ: 12 únor 2016 - 12:11