Cestou do Brna jsem ve vlaku stvořil GPX LABek, které bude čitelné (alespoň) pro GeoGet.
GPX LAB keší (Leap Day 2016 - Brno)
Publikováno 02 březen 2016 - 6:44
Zdravím všechny, nějak nemůžu najit zde na foru gpx pro labky z Brna pro Geoget...neporadí někdo? Díky.
Edit: uz jsem je nasel......
Tento příspěvek byl upraven od tomy.22: 02 březen 2016 - 19:32
sloučeno s již dříve založeným threadem
Publikováno 02 březen 2016 - 7:47
Jsou tady: LABky Leap Day 2016 - Brno, ale můžu se zeptat, proč to tady lidi sháněj?
Kdo jsme tam byli, máme odloveno, kdo nebyl, co s tím?
Publikováno 02 březen 2016 - 7:52
No já bych to taky chtěl. Potřebuji to nějak dostat do Geogetu.
A pokud jsem to dobře pochopil, což nemusí být pravda, tak většinou ten gpx soubor předělá HaLuMa na takový, který Geoget zvládne.
Dělal jsem labky poprvé a chtěl bych je mít i v Geogetu.
Publikováno 02 březen 2016 - 7:54
.. ale můžu se zeptat, proč to tady lidi sháněj?
.... pro Geoget...
Ale jo, tady se můžeš zeptat na cokoliv
Publikováno 02 březen 2016 - 8:05
Taky to shánění nějak nechápu, vždyť na stránce mega -> lab je GPX volně ke stažení.
BTW: nechce se mě věřit, že by GG byl tak unikátní, že by si neporadil se standardním GPX Spíš mě to připadá jako lenost některých zdejších členů.
Publikováno 02 březen 2016 - 8:35
Ja prostě takovej superprofik jako Ty KaMo_cz nejsem. Ucim se geoget ovladat a nektere veci proste nechapu.....mama me vzdycky rikala: za zeptani nic nedas.....
Publikováno 02 březen 2016 - 8:55
Taky to shánění nějak nechápu, vždyť na stránce mega -> lab je GPX volně ke stažení.
BTW: nechce se mě věřit, že by GG byl tak unikátní, že by si neporadil se standardním GPX Spíš mě to připadá jako lenost některých zdejších členů.
HaLuMa píše v jiném vlákně:
Ano, opet budou Lab cache. Hura!
Ano, opet budou k dispozici jako GPX soubor.
Ano, opet je ten jejich GPX soubor divny, pokazeny a se zmrsenou cestinou.
Nezoufejte, zkusil jsem ten jejich GPX soubor trochu vylepsit, aby prosel validatorem GPX, a aby se dal naimportovat do Geogetu ve stejnem stylu, v jakem jsou delany vsechny predchozi labky.
Stahujte, importujte, a v poklidu si to nacpete do vasich GPS:
http://geoget.ararat...orapky_2015.gpx
Publikováno 02 březen 2016 - 9:02
všeobecně: Asi to patří jinam, ale zakládat k tomu nové vlákno nebudu, jelikož se jedná o povzdech.
Ale přijde mě divné, že lidi chtějí GPX pro GG. Proč nikdo nežádá GPX pro Mozigo, GSAK, Oregon nebo dokonce do tydlifonu?
Druhá zajímavá věc je, že někdo odloví a zaloguje Labky, ale nevšimne si, že hned vedle je odkaz na stažení GPX. Skoro se nabízí zeptat, jak ty labky lovil
davidb11: tak začněte používat GSAK (či cokoli jiného), tam to funguje bez úprav hned napoprvé To zas bude flame a palců
Publikováno 02 březen 2016 - 9:07
Já jsem je lovil pomocí mobilu, kde jsem si je stáhnul QR kodem.
Nevím proč to Geoget nesežere, jsem jen prachsprostý uživatel, který v hodně věcech bojuje.
Mimo toto nemám proč Geoget opustit a učit se něco jiného.
Spíš uvažuju, proč jsem ty labky vůbec lovil, radši jsem měl jít na jiné keše :-(
Publikováno 02 březen 2016 - 9:34
...
Druhá zajímavá věc je, že někdo odloví a zaloguje Labky, ale nevšimne si, že hned vedle je odkaz na stažení GPX....
Protože je zmršený. Je zmršený. Prostě je zmršený! Máš to o kousek výše napsaný!
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 02 březen 2016 - 9:37
Tak on Geoget umi nacist prakticky libovolne GPX, i to labkove. Jenze tady nejde jen o obycejne nacteni, ale o to, aby ty labky bydlely spolecne s ostatnimi kesemi. Uzivatele Geogetu nejsou cunata a chteji mit ve vecech poradek.
A tak je treba doplnit informce, ktere v tom labkovem GPX nejsou. Napriklad aby bylo jasne, ke kteremu eventu ty labky patri, v jake zemi jsou poradany, atd.
Uz jen to, ze upravene GPX stahuji i uzivatele jinych programu, neco znamena.
Publikováno 02 březen 2016 - 9:42
... a proc lide zase zadaji neco pro Geoget? Jestli to nebude tim, ze uzivatelu Geogetu je tady nejvic?
Publikováno 02 březen 2016 - 11:23
a nebo 1) uživatelé GG nejsou příliš zdatní, 2) ostatní sem radši nechodí, protože ...
Publikováno 02 březen 2016 - 11:25
PS: A díky za palce dolů, už jsem se opět blížil k zelené stovce
Publikováno 02 březen 2016 - 12:23
Publikováno 02 březen 2016 - 12:34
KaMo_cz......jsi prost máhr co se tak už asi narodil......a my co se s tím pořád perem, na Tebe asi nemáme......tenhle typ opravdu baštím.....všudesembylvšechnoznámvodvšehomámklíče
Publikováno 02 březen 2016 - 12:41
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů