Piknik u cesty
Publikováno 05 leden 2007 - 12:02
Publikováno 05 leden 2007 - 12:27
EDIT: Tak situace trva, prispevek stale nevidim ve foru pri uziti Firefoxu cely, to se mi zde stalo poprve-co ostatni?
EDIT2: Jak tak vidim, prekryv vzdy nastava jen u posledniho prispevku. Diky BBBubakovi za vysvetleni.
Ani se to nezda, ale blizi rok od zalozeni
Stalkercache . Tak nas s Volfim napadlo usporadat pro vsechny stalkery event. Akde jinde nez v Pasmu. Neb jak je znamo, kdo do Pasma jednou vkroci, je ztracena stale ma tendenci se tam vratit. Program by byl klasicky, opekani mutanta,popijeni jezibabiho rosolu, hod matice na cil a podobne. Event by se konalpresne rok od zalozeni cache, vzhledem k tomu, ze se ale nevi, kdy to presnebude – cas v Pasmu plyne naprosto jinak, odhadujeme to z pohybu komarich mytima z proudu ohniveho peri na duben-kveten (az bude pekne ze by se dalo v pasmu iprespat). Vzhledem k tomu, ze by event mel byt pouze pro stalkery – zelenaci vpasmu nemaji co delat- apelujeme na vsechny zajemce o ucast aby si cache vpredstihu odlovili. Samozrejme jsou vitani i ti, co by odlovili v den konanieventu – jako dukaz staci, kdyz ukazou ruce, ale ve vlastnim zajmu byste si ztoho nemeli delat masovou akci. Proto na tuto akci upozornujeme s predstihem.Tesime se na Vasi ucast. adp.& volfi
Publikováno 05 leden 2007 - 13:13
Publikováno 05 leden 2007 - 13:32
Publikováno 05 leden 2007 - 13:36
Publikováno 05 leden 2007 - 15:27
Publikováno 06 leden 2007 - 0:40
No konečně! Už se nemůžu dočkat, Pásmo mě dostalo! Jenom vyhoďte termín co nejdřív, hned jak se začnou Komáří mýtiny ustalovat...
Publikováno 05 leden 2007 - 12:39
Nevim jak ostatnim, ale me se ve Firefoxu (nevim proc) prispevek zarezava a ukazuje se jen cast - takze touto odpovedi jej snad zpristupnim cely i ostatnim. Jinak myslenka super, uz se do Pasma znova mooc tesim :-)
EDIT: Tak situace trva, prispevek stale nevidim ve foru pri uziti FIrefoxu cely (i IE je vse OK), to se mi zde stalo poprve-co ostatni?
Publikováno 05 leden 2007 - 14:15
Jo, taky se mi to stava, staci kliknout na odpovedet a precist si to v okenku pro odpoved a pak se vratit o krok zpet.Nevim jak ostatnim, ale me se ve Firefoxu (nevim proc) prispevek zarezava a ukazuje se jen cast...
Jinak se uz tesim na ten opeceny burt v pasmu, pokud mi nezmizi v tom podivne barevnem rosolu.
Publikováno 05 leden 2007 - 13:44
tak sa casom dokopem k tomu, aby som si zaspinil ruky a mohol sa zucastnit ))
hehe, to hrozi, ze saman nebude na eventu )
Publikováno 05 leden 2007 - 14:16
Publikováno 05 leden 2007 - 13:45
jo v pasmu je vsechno jinakZarezava (prekryva) ho i v IE ten reklamni banner - to se stava celkem casto u dloooouhych vlaken, u prvniho prispevku jsem to videl poprve.
Publikováno 05 leden 2007 - 14:42
Jo, taky se mi to stava, staci kliknout na odpovedet a precist si to v okenku pro odpoved a pak se vratit o krok zpet.
Jinak se uz tesim na ten opeceny burt v pasmu, pokud mi nezmizi v tom podivne barevnem rosolu.
Publikováno 05 leden 2007 - 15:41
Publikováno 06 leden 2007 - 0:44
Publikováno 06 leden 2007 - 19:55
No konečně! Už se nemůžu dočkat, Pásmo mě dostalo! Jenom vyhoďte termín co nejdřív, hned jak se začnou Komáří mýtiny ustalovat...
Tak tady fakt působí nějaký divný síly Pásma, protože se mi nedaří svůj vlastní komentář znovu zobrazit. Fakt nějaký Hořící peří...