Jesterka jako nalepka
Publikováno 15 únor 2007 - 23:05
Publikováno 16 únor 2007 - 0:14
Neco podobnyho me taky napadlo....ale premyslel jsem spis o logu Geocachingu....takovej ten ctverecek;) jestli by to teda nebylo zneuziti Trademarku.....
Publikováno 16 únor 2007 - 0:48

Publikováno 16 únor 2007 - 1:47
Nemam auto. Ani moc nesleduju zadky aut kolem sebe, dokonce ani kdyz zrovna nejake ridim (to me zajima jen bezpecny odstup). Pri geocachingu se obvykle snazim vypadnout nekam, kde chvili zadna auta neuvidim. :]
Hmm... ted jeste si to nejak poskladat dohromady s tim, ze 3.3. pred pulnoci hodlam nechat publikovat zbrusu novou Drive-In cache :]]
(no ale bude se nejspis jmenovat BBBubakovo zatmeni (mysli)... nebo neco v tom duchu). :]
Mluvim off topic, ze. No ale ja jsem tyhle nalepky nikdy moc nepochopil, k cemu se pouzivaji? Kdyz dojedu kolegu (v jakemkoliv oboru), zacnu na nej troubit a blikat, at okamzite zastavi na odpocivadle, ze pokecame? Nebo ciste z kolegiality se mu nebudu lepit na zadek, svitit mu do zrcatek dalkovyma, predjizdet ho bezohlednym zpusobem.... jak to prece vsem ostatnim 'nekolegum' jiste kazdy bezne dela? Kdyz potkam takove auto na parkovisti, sednu si k nemu a budu cekat na ridice-kolegu, abych mu mohl rict 'nazdar kolego'? Kdyz ho uvidim stat pred hospodou, vejdu dovnitr, rozrazim dvere a zvolam 'tak kde je ten prdola, kolega, co tam ma to auto?'
Nevim...
Publikováno 16 únor 2007 - 9:54

Publikováno 16 únor 2007 - 10:12
jak je vidět co člověk to názor. Je pravda, že než mi došlo, že český geocoin z r. 2006 má na sobě ještěrku proto, že je to v logu geocachingu cz, tak jsem taky nechápal proč tam je. A co se týká těch aut. Většinou nemám štěstí, že bych potkal nějakého kolegu geokačera v akci u stejné keše. A pokud bych poznal, že někdo jiný tam brousí kolem stejné keše, tak asi nepoběžím za ním a nebudu z něho hned tahat rozumy ani ho zvát na skleničku. Kdysi jsem otužil mít na autě hráče squashe, ale než jsem si ji sehnal, tak jsem ze zdravotních důvodů se squashem praštil. Takže nevím. [:S]Nemám nic proti samolepce, ale vzhledem k tomu, že se snažíme být při hledání maximálně opatrní, tak mi to přijde spíše kontraproduktivní. I na hledání používám mobil s gps modulem, abych nebyl moc nápadný, tak si na auto asi samolepku nedám. Do kanclu, na skříň, nebo tak nějak jo, to určitě, ale na auto? Nevím. Mám smíšené pocity. Možná nejsem tak správně zapálený.....[:$][:D]
standa
Publikováno 16 únor 2007 - 10:13
Na rozdíl od potápěčů a golfistů ještěrka mudlům neřekne, o co jde. Takže obava o vykřikování naší tajné záliby do světa myslím neobstojí.
Mně se to docela líbí. Malý a decentní symbol bych si na auto klidně nalepil. Ještěrku, kostičky oficiálního loga (bez textu) apod.
Publikováno 16 únor 2007 - 10:29

Publikováno 16 únor 2007 - 10:48

Publikováno 16 únor 2007 - 13:41
Publikováno 16 únor 2007 - 14:01
teda panove, ja nevim ale: " .... moc se o tom co vyvadime v lese a po meste nesirit .... a budu tam často vidět auta s ještěrkou ..... maximalni opatrnost, abych nebyl moc nápadný....". kvuli samolepce? nezavani to uz trochu paranoiou? []
to jako ze me bude nekdo sledovat, kdyz uvidi samolepku a pred ukrytem mi ukradne pixlu? nebo uvidi zaparkovane auto se znackem a rekne si: "ha, tady nekde v okruhu 5km je krabicka do mikrovlnky, tu musim mit a rozreje veskere okoli a po nem prijdou dalsi a dalsi davy"? [:D]
spis bych to videl, ze nekomu se to libi a nekdo by si na kapotu nic rusiveho nedal, protoze je to fujtajxl. treba nam se to libi [:)]
Publikováno 16 únor 2007 - 17:04
Publikováno 17 únor 2007 - 23:26

Publikováno 18 únor 2007 - 17:24
Jsem rad, ze se rozvinula pomerne slusna diskuse. Kdyz jsem to vsechno zacal, asi budu muset udelat nejaky navrh a pak vas s nim seznamim. Jesterka z loga je hezka, souhlasim, ze provedeni v jedne barve po vzoru potapecu a.j. bude nejlepsi. Nejlepsi by bylo, prevest obrazek do vektorove grafiky, aby se stim dalo manipulovat (zvetsovat a zmensovat). Nevlastni nahodou autor stranek verzi jesterky v lepsi kvalite? Dik za vsechny reakce.
Publikováno 18 únor 2007 - 20:14
Publikováno 18 únor 2007 - 20:22
Co takhle vytisknout na rub samolepící tapety ještěrku zrcadlově
otočenou a normálně nůžkama vystříhnout. To je snad uplně
nejednoduší. A je to za pět minut a na kvalitě předlohy celkem
nezáleží.
Publikováno 18 únor 2007 - 22:43
Publikováno 19 únor 2007 - 12:11
Já chci ještěrku! A na svoje malé autíčko si ji ráda nalepím. Představovala bych si ji malou - tak do 10 cm, transparentní a kreslenou pouze jednoduchou čarou. Oli
Publikováno 23 únor 2007 - 23:56

Publikováno 14 březen 2007 - 12:27
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů