Publikováno 11 leden 2011 - 20:09
Publikováno 11 leden 2011 - 20:48
Publikováno 31 leden 2011 - 10:00
Publikováno 31 leden 2011 - 10:09
Pindenko napsal/a:
Poněvadž jsem chtěl, jako vždy, něco extra, dovolil jsem si drze stáhnout soubory s návrhem a nechat udělat v reklamce pár kousků. Zrovínka měli takovej hezkej zbyteček zelené reflexní fólie. 9 kousků mě vyšlo na 100 Kči. Jak to vypadá posuďte sami. Takto s bleskem.
Publikováno 31 leden 2011 - 10:13
Pindenko napsal/a:
Pindenko napsal/a:
Poněvadž jsem chtěl, jako vždy, něco extra, dovolil jsem si drze stáhnout soubory s návrhem a nechat udělat v reklamce pár kousků. Zrovínka měli takovej hezkej zbyteček zelené reflexní fólie. 9 kousků mě vyšlo na 100 Kči. Jak to vypadá posuďte sami. Takto s bleskem.
Takto bez blesku.
Publikováno 31 leden 2011 - 10:17
Publikováno 31 leden 2011 - 11:38
weselka napsal/a:
Pindenko napsal/a:
Pindenko napsal/a:
Takto bez blesku.
No tak to já mám na svém tmavě modrém geoautíčku o něco světlejší modrou reflexní ještěrku už 3 roky. Normálně ve dne, kvůli utajení není moc vidět, ale v noci pěkně svítí
Publikováno 01 březen 2011 - 16:47
Chasseur23 napsal/a:
Nalepeno
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 01 březen 2011 - 16:49
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 03 březen 2011 - 8:59
fremen.cz napsal/a:
Chasseur23 napsal/a:
Nalepeno
ještěrka žere brouka?
Publikováno 03 březen 2011 - 9:22
fremen.cz napsal/a:
DOTAZ: nebyla by ještěřice ve velikosti maximální šíře 12mm a ideálně v matné stříbrné?
chtěl bych ji plesknout na hranu víka notesu
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 23 březen 2011 - 5:54
Publikováno 14 duben 2011 - 16:44
Publikováno 27 duben 2011 - 10:15
Publikováno 26 prosinec 2011 - 2:49
Publikováno 26 prosinec 2011 - 13:35
Vojtik napsal/a:
geba & marcana napsal/a:
Na některých fotkách je ještěrka, která má u ocasu tři body sestavené do trojúhelníku. Zajímalo by mě, co to znamená?
Ahoj, diky za zajem o jesterky. Toto je v tom obrovskem mnozstvi prvni pekne vypecenej dotaz na kolecka. Takze: kdyz se k lepeni na sucho pouziva kryci prenaseci papir, nejsou odstiny nekterych barev pres nej patrne. Pak se kolecko odloupne jeste pred nalepenim transferpapiru na jesterku a prilepi se navrch, aby se hned poznalo, co je to za barvu. A kdyz tam zbydou vsechny, kaceri si to asi nalepi i s nimi. Vypada to mozna jako nejake geohnizdo.Nebo znak nejake geosekty?
A nebo nejake jine poselstvi? Z geovesmiru?
Jeste jednou diky za podporu akce a piste si o jesterky, jeste jich mame moc, moc, moc.
Vojtik
10 SIN
20 GOTO HELL
Publikováno 20 listopad 2012 - 11:17
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů