Ahoj chtěl jsem se zeptat, jsem naprostý začátečník v cachingu. Mám PDA Asus Mypal 639, myslíte, že existuje nějaký software (mam jen TOM TOM 5 s automapou ČR,Maďarsko,SR,Polsko) s kterým bych mohl caching provozovat. Zatím jsem jen četl články, ale ještě jsem se na hledání nevydal. Poraďte prosím co a jak????? Díky Jirka
Jaky software do PDA ASUS
Publikováno 13 duben 2007 - 23:28
Publikováno 14 duben 2007 - 7:30
Publikováno 14 duben 2007 - 13:03
Publikováno 14 duben 2007 - 19:36
Mame take Asus (konkretne jiz obstarozni 730W) a pouzivame beelinegps - je to paradni SW na dohledani mista kesky... Jen k nemu mame dotaz - kdyz si do nej "nahrnu" vsechny ceske kesky, je v podstate nepouzitelny - je hrozne pomaly. Napadlo me si rozdelit kesky na Cechy a Moravu - ale nevim, jak to v GSAKu docilit :-(
Poradi nekdo? Diky moc predem.
Publikováno 14 duben 2007 - 20:41
Publikováno 14 duben 2007 - 22:50
Zdravím.
Taky mám ASUS 636N - velice dobrá mašinka. Do auta mám TOM TOM 6 - velice dobrý. Pro dohledání používám GPS Tuner 5.0. Jsem s ním velice spokojen.
Díval jsem se na RichesseGPS - nevypadá zle.
Díky za typ na GPX Sonar. To je to poslední, co mi zcházelo. Zatím jsem listingy i souřadnice tahal ze Skrýšovače.
Gerdík
Publikováno 15 duben 2007 - 8:08
Publikováno 15 duben 2007 - 12:18
ondy&janule:
Mame take Asus (konkretne jiz obstarozni 730W) a pouzivame beelinegps - je to paradni SW na dohledani mista kesky... Jen k nemu mame dotaz - kdyz si do nej "nahrnu" vsechny ceske kesky, je v podstate nepouzitelny - je hrozne pomaly. Napadlo me si rozdelit kesky na Cechy a Moravu - ale nevim, jak to v GSAKu docilit :-(
Poradi nekdo? Diky moc predem.
Ahoj. Abych v databázi Beeline GPS nemel moc bodu, tak si je v GSAKu
vyfiltruji tak, abych tam mel treba jen 100 keší v oblasti kam jedu...
(Stejne jich vice jak 10 za den neposbiram) Dělá se to tak, že si v
GSAKu oznacim jednu keš jako výchozí bod (Center Point>Current waypoint).
Následně se mi přepočítají vzálenosti ostatních keší vůči výchozímu
bodu. Dále je potřeba označit výše zmíněných 100 (nebo libovolný počet)
keší značkou User flag (UserFlags>Set for next nn Records). Pak je nutno označené keše vyfiltrovat pomocí Select a saved filter (rozbalovací menu) > User flag (GSAK default) Tímto krokem se mi zobrazí jen označené keše. A pak již vesele generuji GPX s pouhými 100 body... File>Export>GPX...
V Beeline GPS si zalozim novou databazi bodu Waypoint>File operations>Waypoint Database>New uložím
si ji a pojmenuji podle oblasti (napr. CeskoTrebovsko) a do ní
importuji GPX se 100 body... Při dalším importu GPXu s jinou oblastí si
zakládám novou DB v Beeline. Takto Beeline pracuje s malým počtem
waypoitů a běhá velice rychle. Podle potřeby přepínám mezi databázemi Waypoint>File operations>Waypoint Database>Open
Publikováno 16 duben 2007 - 10:08
Dobrý den, uvažuji o koupi tohoto stroje. Nenašel jsem ovšem na webu nikde nic o tom, zda se u A639 dá vypnout statická navigace. Pro nižší modely jsou k nalezení různé více či méně komplikované postupy, v souvislosti A639 jsem však nic takového nenašel.
Máte prosím někdo zkušenost s vyřazením statické navigace u A639?
Díky!
Publikováno 16 duben 2007 - 10:44
Publikováno 16 duben 2007 - 21:05
Publikováno 17 duben 2007 - 14:49
Ahoj,
diky moc za radu. Chtel jsem se jen jeste zeptat na moznost, jak udelat rozdeleni cele republiky treba na 6-8 dilu (treba podle kraju)? Cestuji relativne hodne na vzdalena mista a kdyz se vyskytne prostor na loveni, chtel bych mit po ruce v PDA moznost nahlidnout do jakykoliv kesky. A jde mi taky o to, aby to slo z GSAKu nejak inteligentne exportovat - treba pomoci makra nebo neco takoveho...
Diky moc predem!
Publikováno 23 duben 2007 - 14:02
Když jdeme na geolov v podstatě používáme 2 programy.
1. Vito navigator II - jednoduchý a přehledný
2. Ozzi explorer - Je to paráda! máme k němu stažené mapy 1:25 000, takže není problém se orientovat například v městských částech. Ovšem obsluha tohoto programu je horší.
Publikováno 01 květen 2007 - 20:09
Publikováno 23 červen 2011 - 15:26
Publikováno 23 červen 2011 - 16:44
Publikováno 23 červen 2011 - 17:30
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače
Publikováno 23 červen 2011 - 18:14
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů