Přejít na obsah

Fotka

MAFI5BJ #300

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
4 odpovědí na toto téma

#1 czexican

czexican

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 74 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2007 - 11:13

Koukam koukam a co nevidim Mafian pokoril 300 pixel. Gratulace ze Severu pro Holenka. Ted uz abych se zacal bat, ze me tam ze zdola dojedete fsichni. Musim s tim neco delat. Preju i nadale velkou zabavu a krasny zazitky a cekam dalsi super mista od Vas. Mimochodem co je s mejma autorskejma pravama [:D].

Milan a Angel [D]

• 0

#2 wmh

wmh

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 659 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2007 - 12:00

Velka gratulace !!! Mohli jsme to tim "Permonem" oslavit predem :-) ale takhle zase mame nejakej duvod hledat alternativu k archivovane pizzerii :-)

Takze jeste jednou gratuluji a hlavne dik za super kesky!  (mam stesti, ze nektere mam jeste pred sebou, takze je na co se tesit...)

Holenek ( © by Czexican) Wenny/WMH

• 0

#3 Colonel74

Colonel74

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 636 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2007 - 12:35

[:o] Timhle tempem me mas za par dni! :o) Taky gratulace, chtelo by to nekde zapit. A tesim se moc na dalsi spolecne vypravy se vsemi mafiany.

[^] 

• 0

#4 Bentley007

Bentley007

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 431 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2007 - 13:57

Komu se neleni tomu .....tomu padaj pixlicky primo pod nohy. Gratuluji a preji dalsi pekne vylety.
  • 0

#5 Mafi5bj

Mafi5bj

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 238 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2007 - 16:16

Přátelé, kamarádi, jsem dojat. Díky za gratulace. Ani nevím jak se mi to stalo, běhám si takhle po lese a najednou tohle. [:|]

Na druhou stranu nevím, jestli je důvod k oslavám, tím se mi dost snížil počet keší, který můžu ještě hledat. [:S] 

• 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama