Mobil s GPS nebo BT modul - výdrž baterií
Publikováno 31 červenec 2007 - 13:30
Publikováno 31 červenec 2007 - 13:57
podívejte se na geoprojekt K pramenům
http://chipoliny.blo.../k-pramenm.html
Publikováno 31 červenec 2007 - 15:19
Publikováno 31 červenec 2007 - 16:33
Publikováno 03 srpen 2007 - 13:51
Publikováno 03 srpen 2007 - 17:41
Publikováno 18 srpen 2007 - 10:08
Publikováno 18 srpen 2007 - 10:48
Publikováno 18 srpen 2007 - 12:01
ahoj, asi si to koupim, koukal jsem na internetu na to a vypada to dobře, ale nikde jsem neviděl, že v přislušenství je normalní nabiječkaSutech napsal/a:
Já používám klasicky modul od Nokie LD-3W a telefon SE k750i spolu s Destilovým programem Handy GC a nemůžu si to vynachválit.
To mac: s S65kou se tenhle modul spárovat dá a protože má obecně největší podporu ze všech dostupných modulů, je poměrně přesný a už ne tak drahý, vřele doporučuji
Publikováno 19 srpen 2007 - 9:12
Jde to jak už tady někdo psal přes SirfDemo a z PC, nicméně se přiznám, že jsem to po nějaký době zase zrušil, protože mně víc rozčilovala poskakující šipka v cílové ploše, než to, že si prostě trošku svižněji popojdu a šipka ukazuje přesně tam kam má a vše je OK. Osobně si tedy myslím, že zapnutá statická navigace není zásadním problémem při hledání kešek a rychlost 4km/h je normální chůze, žádný běh...winter napsal/a:
Zdravím. Doteď jsem uvažoval jen o PDA s integrovaným GPS, ale jen pro zajímavost: Jak je to u BT modulů s vypínáním statické navigace? V PDA asi není problém, ale speciálně u toho Nokiáckého LDW 3 to prý nejde. Nebo jo? Jak?
Publikováno 19 srpen 2007 - 16:24
V krabičce je nabíječka do auta. Naštěstí se jedná o zcela běžnou nabíječku Nokia s tenkým konektorem. Dokonce existuje i redukce z velkého na malý. A abych neodbíhal od tématu tak mobil Nokia 6670 mi zapnutý vydrží s podsvíceným displejem a ukecaným Miloslavem (TomTom) tak asi 3 hodiny s jetou baterií. Modul LD-3W se mi za provozu ještě nikdy nevybil, když se mi zdá, že ho používám už nějak dlouho, tak ho nabiju :-) Mobily s novějším Symbianem snad ukazují i stav jeho baterie.mac napsal/a:
ahoj, asi si to koupim, koukal jsem na internetu na to a vypada to dobře, ale nikde jsem neviděl, že v přislušenství je normalní nabiječkaSutech napsal/a:
Já používám klasicky modul od Nokie LD-3W a telefon SE k750i spolu s Destilovým programem Handy GC a nemůžu si to vynachválit.
To mac: s S65kou se tenhle modul spárovat dá a protože má obecně největší podporu ze všech dostupných modulů, je poměrně přesný a už ne tak drahý, vřele doporučuji
Publikováno 19 srpen 2007 - 23:14
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů