Geo.Benedikt@CZ má 1 000 keší
Vytvořeno od
marekl
, srp 06 2007 16:06
14 odpovědí na toto téma
Publikováno 06 srpen 2007 - 16:06
Benedikt včera oslavil svoji tisícovku společným FTF na půl roku odolávající Dalešické přehradě. Gratuluji.
Původně sliboval něco v tom smyslu, že po tisícovce poskvrní pravou část svého profilu a založí nějakou kešku. Možná by ale mohl zůstat i dál živým exponátem a nevzdávat se českého prvenství kešera s maximem odlovených a žádnou nezaloženou keší
Původně sliboval něco v tom smyslu, že po tisícovce poskvrní pravou část svého profilu a založí nějakou kešku. Možná by ale mohl zůstat i dál živým exponátem a nevzdávat se českého prvenství kešera s maximem odlovených a žádnou nezaloženou keší
Publikováno 06 srpen 2007 - 16:25
To nám to v Brně nějak přibývá 1000ovkářů. Gratulujeme. A kdy že bude bude ta první založená?
Publikováno 06 srpen 2007 - 17:17
No teda - v tom zmatku v Dalešicích jsem úplně zapomněl pogratulovat.
Takže: Supergratulace, jste skvělí, jen tak dál a ať vás to baví i nadále :)
Publikováno 06 srpen 2007 - 17:45
Takže i já byl u toho a nezbývá než gratulovat. Fotodokumentaci ke slavnému okamžiku jsem přiložil já a Kněžda ke svýmu logu na Dalešické přehradě - http://www.geocachin...16-708f345d1183
A to se nám Benedikti nějak rozjeli ... ještě před měsícem jsme měli prakticky stejný počet .... a přitom mi jich do litříku chybí ještě přes šedesát ...
Publikováno 06 srpen 2007 - 18:00
No samozřejmě nemůžu nepogratulovat Takže mockrát gratuluju k tomu litru a jsem rád, že to nakonec dopadlo celý tak, jak to dopadlo :-) Byl to super zážitek celej ten odlov
P.S.: Jinak si teda na tomhle místě neodpustím ještě jednu gratulaci a to všem, kteří odlovili onu tisícou cache společně s náma a to včetně K2 teamu! Gratuluju!!!
Publikováno 06 srpen 2007 - 18:13
Z Hané taky posílám gratulaci. Ať se daří stále dál:).
N 49°42.484, E017°04.620
Haná
Haná
Publikováno 06 srpen 2007 - 18:54
No myslim, ze nejvetsi gratulace v tomto vlaknu by meli dostat vsichni ti co kesky zalozili protoze jinak by ben a spol zadneho litru nedosahl a pokud nic nezalozi tak mu u druheho litru smaznu logy at se tak moc neraduje
P.s.: takze vam prejeme dalsi super zazitky pri kesovani, jooo gratulace je hlavne pro cast teamu nezneho pohlavi fotky co jsme videli na eventiku byli super
Shanti
Publikováno 06 srpen 2007 - 19:55
Blahopřejeme Margitce i Benemu k významnému cacherskému mezníku. Série přehrada a její finálka je důstojným místem k metám. Hodně dalších úspěchů přejí D+H.
Publikováno 07 srpen 2007 - 0:32
Gratulujuuuuu.
Ještě, že ses vzchopil Bene, jinak sme tě s Darkem už měli.
Už se pomalu dohodněte komu se bude dávat pupendo.
Navrhuju rozdělení: Tobě pupendo a Margitce pusu. Nebo?
Publikováno 07 srpen 2007 - 15:40
Přidávám se ke gratulaci a jsem rád, že jste si to podle vašich logů užily i přes problémky, za které se omlouvám. Tak snad někdy na eventu Ahoj:D
Publikováno 14 srpen 2007 - 8:23
Gratulujeme k litříku a těšíme se na tu první založenou...
Ivo a tým
Ivo a tým
Publikováno 25 srpen 2007 - 2:03
Marge a Bene gratuluju a hlavně se nepouštějte do žádných větších akcí a nic nezakládejte, ať v tom nenecháte Loleho samotného
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů