naprostý souhlas...Leroj napsal/a:
Ty sloty není tak špatnej nápad, ale celkově je to dost blbost. Vůbec to poměřování v GC je nesmysl. Kdo mé víc FTF, STF, kolik kdo našel celkem, kdo má best keš a kdo to zvoral...
Buďme rádi, že keše vznikaj, na chyby /nabo na top keše/ se dá upozornit v listingu, na fóru nebo SZ.

Hodnocení keší pomocí ankety
Publikováno 09 srpen 2007 - 9:21
Haná
Publikováno 09 srpen 2007 - 9:23
Leroj napsal/a:
Ty sloty není tak špatnej nápad, ale celkově je to dost blbost.
Blbost to tak docela není. Když někdo jede někam, kde to nezná, tak je myslím fajn vědět, které kešky by si neměl nechat ujít a u kterých ho to naopak moc trápit nemusí.
Publikováno 09 srpen 2007 - 9:30
Publikováno 09 srpen 2007 - 13:17
abakus napsal/a:
Hlasovali by ti, kteří to mohou posoudit. Např. by se stanovilo kritérium, že pro danou oblast může volit jen ten, kdo má odloveno 90% keší. Nebo něco na tento způsob.
Tak tohle mi zrovna spravne nepripada, protoze jak se tu na forech spravne hlasa, nekdo ma rad holky, jiny vdolky. Chci tim rict, ze pokud budu ciste hypoteticky lovit treba jenom mysterky a multi, nemam pravo vyjadrit svuj nazor, ktera je nejlepsi? Rozdily v moznostech hlasovani bych nedelal zadne...
Publikováno 09 srpen 2007 - 14:24
Numira napsal/a:
Tak tohle mi zrovna spravne nepripada, protoze jak se tu na forech spravne hlasa, nekdo ma rad holky, jiny vdolky. Chci tim rict, ze pokud budu ciste hypoteticky lovit treba jenom mysterky a multi, nemam pravo vyjadrit svuj nazor, ktera je nejlepsi? Rozdily v moznostech hlasovani bych nedelal zadne...
No já myslím, že ty důvody jsem ve svém příspěvku vysvětlil - aby hlasovali ti, kdo to můžou vůbec posoudit. Jakým přínosem bude pro hlasování kačer, který ze 400 možných ulovil 70 a to ještě pravděpodobně těch méně obtížných?
Do svých soukromých odkazů a žebříčků ať si dává kdo chce co chce, ale bavíme se o obecně platných žebříčcích/seznamech.
Tady prostě jsou a budou lidi, kteří si myslí, že z principu všechno musí být pro všechny zadarmo, že všichni musí všeho kecat, i když to může být kontraproduktivní.
Tím samozřejmě nemám na mysli fórum, to je tu od toho, aby se kecalo.
Zkuste se na to někdy podívat ne z poledu svého ega, ale z pohledu globálního.
Publikováno 09 srpen 2007 - 15:11
Publikováno 09 srpen 2007 - 16:38
Publikováno 09 srpen 2007 - 16:39

Publikováno 09 srpen 2007 - 17:05
abakus napsal/a:
No je pravda, že tím by se ty "úlety" částečně vyeliminovaly, ale i tak mám pocit, že by to nadržovalo těm snadným keším, které uloví každý.
No a myslis ze snadna kes nemuze byt dobra?
Publikováno 09 srpen 2007 - 18:16

Publikováno 10 srpen 2007 - 8:28
Leroj napsal/a:
j tyhle argumenty znám, ještě pamatuju z mládí: ty do toho nemluv, ještě jsi nic nedokázal, nebo: neraď, nebyl si v Rusku a nebo také: drž hubu když se bavěj zkušenější - a dalo by se pokračovat.
Ještě by to chtělo zvolit ty, kteří budou posuzovat ty, kteří budou moci do toho odpovědně a fundovaně mluvit a hlasovat o kvalitě keší :@
Trochu se tato diskuze zvrtla jiným směrem. Původní záměr byl navrhnout sestavení nějakého seznamu hezkých (nebo oblíbených?) keší a né se dohadovat o tom kdo bude mít právo hlasovat...:@ Je přeci jedno jestli je keš jednoduchá, nebo složitá. Hlavní je, jestli se líbila více lidem. Uznávám, že je tento sytém znevýhodňující pro obtížné keše s malou návštěvností, ale jestli se budete stále dohadovat o žabomyší válce, tak bude výsledek nulový!
Publikováno 10 srpen 2007 - 8:44

Publikováno 10 srpen 2007 - 8:51
Honzik&Pavlinka napsal/a:
Trochu se tato diskuze zvrtla jiným směrem. Původní záměr byl navrhnout sestavení nějakého seznamu hezkých (nebo oblíbených?) keší a né se dohadovat o tom kdo bude mít právo hlasovat...:@ Je přeci jedno jestli je keš jednoduchá, nebo složitá. Hlavní je, jestli se líbila více lidem. Uznávám, že je tento sytém znevýhodňující pro obtížné keše s malou návštěvností, ale jestli se budete stále dohadovat o žabomyší válce, tak bude výsledek nulový!
To není žabomyší válka, to je diskuze o způsobu, jakým určit ty hezké kešky.
Pokud z hlasování vzejde seznam nejnavštěvovanějších keší, tak v tom případě (aspoň pro mě) nemá smysl.
Publikováno 10 srpen 2007 - 10:08
Publikováno 10 srpen 2007 - 10:23
Publikováno 10 srpen 2007 - 11:45
Publikováno 10 srpen 2007 - 12:35
abakus napsal/a:
Numira: Ty bookmarky jsou fajn věc, taky se jimi nechávám někdy inspirovat. Ale ne všichni je mají vyplněné (já třeba v podstatě taky ne) a jejich vytváření je omezeno jen na PM.
No prave proto dyby byla tady na GC.CZ moznost slotu v profilu, tak by ses mohl podivat na jakoby bookmark kazdyho kacera co si to vyplni...
a to s tema novackama by se odfiltrovalo tim ze do "zebricku" by se zapocitavaly jenom kese s treba 5 (nebo 10,15 nevim) hlasy...
Publikováno 10 srpen 2007 - 20:19
Publikováno 10 srpen 2007 - 21:38
Osobně bych měl jednoho adepta do žebříčku nejhorších a to GCZ9B4 - First Cache. Zde šlo autorovi nejspíše pouze o první bod do založených kešek (pokud mu křivdím tak se omlouvám, ale opravdu jsem nespatřoval na okolí nic zajímavého a nejsem sám kdo to v listingu kritizuje).
Publikováno 10 srpen 2007 - 22:42
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů