Geocaching na Mio c520 - prosim help
Publikováno 13 srpen 2007 - 21:52
Publikováno 14 srpen 2007 - 23:42
Odemknutim Mia presnost nezlepsis (ona je dostatecna i u neodemceneho pristroje, ale pri pomalem pohybu funguje staticky mod navigace). Budes tedy potrebovat vypnout staticky mod navigace. Na to je nejsofistikovanejsi utilitka SirfTech (ale musis davat dobry pozor, MIO C 520 nepouziva uplne standardni nastaveni komunikace mezi GPS prijimacem a computerem). Pro vlastni navigaci se Ti urcite hodi OziExplorer CE (mozna Ti da praci sehnat mapy) a k finalnimu vyhledavani kesi pak je dobre pouzitelny napr. GPS tuner. Pro cteni souboru pdf zkus treba FoxitReader Mobile (ten je ostatne lepsi pouzivat i v PC, je nesrovnatelne mensi a rychlejsi nez AdobeReader).Henk napsal/a:
Zdravim
zatim heldam kešky s neodemčeným Miem c520. ta presnost taj neni nikterak zazračná ale dá se to.můžete mi někdo poradit nějakej dobrej SW na hledání kešek, zítra si odemknu Mio pacz budu mit SD-kartu.jinak sem nikde nenasel PDF reader.můžete mi nějaký doporučit
thx
Publikováno 15 srpen 2007 - 12:16
Publikováno 15 srpen 2007 - 18:31
V MIO C520 stejne jako ve starsim C 710 OziExplorer (stejne jako spousta dalsich aplikaci) bez problemu funguje. V PNA neni totiz jen jadro WIndows ale Windows skoro plnohodnotna (jsou odstraneny jen nektere aplikace). Pravdou je, ze u MIO C520 je situace slozitejsi, ovsem ne z duvodu omezeni Windows, ale z duvodu dokonalejsiho "uzamceni".Kocourvbotach napsal/a:
...není náhodou C520 PNA - tedy automobilový navigátor? Do toho jde nahrát OziExp? Myslím, že ne když tam nejsou klasické WinMob ale jen jádro operačního systému WinCE...
Publikováno 16 srpen 2007 - 21:17
Publikováno 17 srpen 2007 - 14:43
Publikováno 17 srpen 2007 - 18:28
Mapy muzes ziskat vice zpusoby - bud si je naskenovat a zkalibrovat sam, muzes je koupit (Google pomuze najit) a take se muzes podivat na geocaching.sk. OziExplorer CE se do PNA instaluje pres ActiveSync. Pokud by Ti ActiveSync na C520 delal problemy, pak staci ho nainstalovat do PC a spustit instalaci Oziho. Ten se rozbali do adresare v Program Files a pak ho staci do PNA jen okopirovat (a vytvorit zastupce).Henk napsal/a:
NO tak sem si stahnul ty programy a tedka nevim jak to instalovat.pacz se mi povedl jen ten program an PDF soubory.musim to instalovat z PC? pacz v MIU mi to hlasi nejaky chybi..dik
Publikováno 20 srpen 2007 - 16:24
Publikováno 20 srpen 2007 - 19:11
Ja sam Ti konkretne s C520 neporadim, nemam ji, ale podivej se na http://drobecek.net/forum/, tam urcite radu najdes.Henk napsal/a:
no ten activ sync mi fungoval jen jednou a potom se mi uz GPS nepovedlo pripojit.nevim proc....a stejne sem nenainstaloval vsechny programy....
Publikováno 24 srpen 2007 - 22:29
Publikováno 25 srpen 2007 - 12:10
Podle chybove hlasky se zrejme snazis SirfTech instalovat z PC pres ActiveSync. To je ale chyba, SirfTech se do PDA jen nakopiruje, nic se neinstaluje. Ale jestli funguje i pod Win v C520 nemam vyzkouseno (rekl bych, ze by fungovat mel). Hlavne davej pozor pri nastavovani SirfStaru abys delal jen ukony o kterych bezpecne vis jakou funkci maji. Laborovani muze mit dost fatalni nasledky.Henk napsal/a:
no to je jedno..uz sem na to prisel jak to pripojit.ale porad mi nejde nainstalovat napriklad ten sirftech.pi se to ? ze to neni platna aplikace typu win 32..hledal sem i jinde ale nic sem nenasel..nemate nekdo tyhle programy co by mi frcely ? diky
Publikováno 24 červenec 2008 - 10:57
Publikováno 16 říjen 2008 - 11:26
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů