Problém ze stahováním PQ
Publikováno 16 srpen 2007 - 21:50
Publikováno 16 srpen 2007 - 22:39
Publikováno 17 srpen 2007 - 8:43
Publikováno 17 srpen 2007 - 8:51
Taky mně to hned napadlo. Dej si edit a hned na začátku v okénku uvidíš číslovku 100 tak ji přepiš na 500 a už to bude OK :-)labid napsal/a:
Můžu si tipnout? Po založení nového PQ jsi nezměnil defaultní hodnotu položky "Show me 100 caches" na 500 ??
Publikováno 17 srpen 2007 - 14:45
Mám nastaveny všechny PQ na 499 keší, v seznamu PQ je také napsáno (499), takže tím to nebude.labid napsal/a:
Můžu si tipnout? Po založení nového PQ jsi nezměnil defaultní hodnotu položky "Show me 100 caches" na 500 ??
Publikováno 17 srpen 2007 - 14:52
No tvůj tip jde možná správným směrem ale...GeoAnimals Team napsal/a:
Mrkni se do "Preview pocket query" na stránce "Build my pocket queries" u jednotlivých PQ. Pokud se počty liší, budeme pátrat dále...
Pokud se kouknu na "Preview pocket query" tak se mi na první stránce ukáže 7 keší, na 10 stránce jenom 5 keší a na 20 stránce jich bylo 8. A u známého se zde ukazuje vždy 20 keší na každé stránce, což při 25 stránkách odpovídá těm povoleným 500 keší v jedné PQ. Už jsme to řešili i s D@ewo ale řešení jak se toho zbavit nebo to přepnout jsme nenašli.
Publikováno 07 září 2007 - 21:49
Radan_64 napsal/a:
Zdravím, potřebuji poradit. Mám nastaveny PQ dle Wikipedie tak abych si stáhnul keše z celé republiky. Momentálně 11 PQ. Pri importu do GSAK se mi ale načte z každé PQ něco míň než 100 kešek i když by jich mělo být skoro 500. Ví někdo kde může být chyba? Díky za rady.
Pro všechny které to zajímá, jednou na začátku jsem vytvořil PQ a tuto jsem vždy později kopíroval a upravoval. Pravděpodobně měl Grounspeek v tu dobu nějaké problémy na serveru a mne se vytvořil vadný HTML kód, což jsem ale nevěděl a nikde to také nebylo poznat, veškeré grafiky vypadali normálně. Dnes mne náhodou napadlo vytvořit nove PQ a nepoužil jsem kopii jiné PQ ale vytvořil jsem ji úplně znova a tyto PQ i její kopie fungují správně.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů