My trackables
Publikováno 21 srpen 2007 - 11:34
"keep smiling!"
Publikováno 21 srpen 2007 - 11:47
Tohle nabizi primo GC.COMNeporadí mi někdo, případně námět pro programátory maker, jak dostat do jedné tabulky či stránečky seznam trackables s aktuální polohou.....
Tukni v menu po leve strane na 'My account', pak nahore uvidis v menu Quick Views polozku 'Travel Bugs (Mine)'. Kdyz tuknes na to Mine, tak tam mas seznam vsech svych TB a GC, ktery je navic mozno tridit podle jmena, data posledniho logu ci podle vzdalenosti...
--
I always use ROT13 twice for extra security
Publikováno 21 srpen 2007 - 12:13
Publikováno 21 srpen 2007 - 12:19
Tohle samozřejmě znám a vím o tom... Myslel jsem jen variantu, jak tohle dostat třeba do profilu na jednu stránku se svymi přehledy a bližšími statistikami....PaBa napsal/a:
Tohle nabizi primo GC.COMNeporadí mi někdo, případně námět pro programátory maker, jak dostat do jedné tabulky či stránečky seznam trackables s aktuální polohou.....
Tukni v menu po leve strane na 'My account', pak nahore uvidis v menu Quick Views polozku 'Travel Bugs (Mine)'. Kdyz tuknes na to Mine, tak tam mas seznam vsech svych TB a GC, ktery je navic mozno tridit podle jmena, data posledniho logu ci podle vzdalenosti...
"keep smiling!"
Publikováno 21 srpen 2007 - 12:36
"keep smiling!"
Publikováno 21 srpen 2007 - 12:41
Zasadni problem je v tom, ze pro kesky existuji GPX (nebo LOC) soubory, se kterymi pak GSAK pracuje. Pro sledovani trackables nic takoveho neni, a proto neni ani v GSAKu jejich podpora...M@x napsal/a:
Jen pro doplnění... Mnou položené keše taky najdu na stránce GC.COM v Mine caches, ale existuje k nim makro PlacedStat, které mi je docelazpřehlední na profilu..... Tak nějak jsem to myslel...
--
I always use ROT13 twice for extra security
Publikováno 21 srpen 2007 - 12:51
Rozumím... ale věřím, že český člověk je šikovný a možná, když se začne diskutovat, možná někoho něco napadne.... Možná.....PaBa napsal/a:
Zasadni problem je v tom, ze pro kesky existuji GPX (nebo LOC) soubory, se kterymi pak GSAK pracuje. Pro sledovani trackables nic takoveho neni, a proto neni ani v GSAKu jejich podpora...M@x napsal/a:
Jen pro doplnění... Mnou položené keše taky najdu na stránce GC.COM v Mine caches, ale existuje k nim makro PlacedStat, které mi je docelazpřehlední na profilu..... Tak nějak jsem to myslel...
"keep smiling!"
Publikováno 21 srpen 2007 - 13:58
Publikováno 21 srpen 2007 - 15:04
Publikováno 21 srpen 2007 - 18:07
Vidíš Evžene, já říkám furt, že jsi borec!!!!suplere napsal/a:
Tak jsem se mrknul a ejhle GSAK má proměnou $d_TravelBugs
String - Details of any travel bugs in this cache.
No ale nevím jestli to něco řeší neboť tvůj TB (GC) může být v keši, kterou v databázi nemáš.
Jinak se dá nastavit filtr na TB name ......Tak to zkus.....
Já to teda zkusil na do filtru jsem na záložce General zadal do položky Travel bug name (contains) : M@x a dostal toto : viz obr.
Pravdou je, že ty, co jsou ve světě, neuvidím, ale z ČR mám všechny keše v GSAKu. Tak teď ještě někdo, kdy by dokázal vyyplodit malinkaté makro, které z toho udělá tabulku do statistik...;)
"keep smiling!"
Publikováno 21 srpen 2007 - 22:19
Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka
Publikováno 22 srpen 2007 - 6:08
přesně tohle jsem myslel.....xixi napsal/a:
Statistika se z toho težko udělá, protože se nikde nepočítá, kolik nacestoval. Takže se dá akorát udělat tabulka, v jaké keši zrovna je.
Nebo je jinej nápad?
Jarda
"keep smiling!"
Publikováno 22 srpen 2007 - 9:27
http://www.yard.cz/g..._reportmytb.zip
Je třeba si nastavit trekovací kódy TB v sekci
#Region USER DEFINED
A pokud si stáhneš wget, bude to umět zjistit i celkový počet "ušlých" kilometrů
Těch maker jsem napsal víc, není zatím čas je popsat a vystavit ...
Jarda
Publikováno 22 srpen 2007 - 20:42
Jardo, prosím Tě, někde dělám chybu, tohle je výsledek makra....xixi napsal/a:
Něco jako tohle?
http://www.yard.cz/g..._reportmytb.zip
Je třeba si nastavit trekovací kódy TB v sekci
#Region USER DEFINED
A pokud si stáhneš wget, bude to umět zjistit i celkový počet "ušlých" kilometrů
Těch maker jsem napsal víc, není zatím čas je popsat a vystavit ...
Jarda
"keep smiling!"
Publikováno 23 srpen 2007 - 7:02
$sMyTbCode = "TBQA7D;TBH0BV;TBJR2R;TB19AQB;TB14XA4;TB199BW;TBGX7Z;TB1KQ3B;TB1E85A;TB1FA8;TBYYM4;TBGPB0;"
Vysledkem mi pak byla tato tabulka ...
Co mas v promenne $sMyTbCode? A jsou ty TB v GSAKu? Jestlize cestuje po svete, tak ho tam asi nemas a tim padem se nezjisti ... To je pak asi spis na PQ a nahrat si to do GSAKu... ???
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů