Nepritomnost reviewera
Publikováno 29 srpen 2007 - 22:39
Publikováno 01 říjen 2007 - 23:14
Publikováno 12 říjen 2007 - 18:12
Nevíte si s něčím v GC rady? Zkuste jít nejprve na Českou encyklopedii GC
Publikováno 16 říjen 2007 - 19:17
Publikováno 16 říjen 2007 - 21:08
minarjo napsal/a:
Tak to je divné, v reviewerech problém není-vycházejí i dnes nové cache s datem založení např.včerejším. Tak buď se ti nějakého důvodu nerařadila cache do rev. fronty (už se to nedávno stalo, psal to tu myslím někde Igi jako reakci na podobnou připomínku), nebo jsi zapomněl zaškrtnout Yes, listing is active (nepředpokládám), nebo je u cache problém, pak by ti ale napsali reviewer note. Čili pokud ani jedna z posledních 2 situací neplatí, pak bude opravdu možná problém ve frontě. Zkus některému z reviewerů napsat přes profil - odkazy na profily např. zde na wiki.
To je, právě se mi to taky moc nezdá napsal sem reviewer note a počkám, zítra jim, kdyžtak písnu přes profil
Publikováno 17 říjen 2007 - 10:52
ezopos napsal/a:
To je, právě se mi to taky moc nezdá napsal sem reviewer note a počkám, zítra jim, kdyžtak písnu přes profil
Ahoj pripominkoval ti ji Igi, ale bohuzel ma ted nejake problemy v praci, takze se na ni uz nedostal. Vsiml jsem si tveho stesku na foru a tak jsem zapatral ve tvem profilu (Ve standartni fronte na schvaleni uz videt nebyla.) Prevzal jsem si ji od neho. Priste prosim kdyztak napis tomu, kdo ji pripominkoval pres profil. Nebo kdyztak zkus napsat pres me ICQ. Forum gc.cz ctou revieweri opravdu az kdyz "nemaji co delat". Coz v soucasne dobe, kdy je Igi pracovne vytizen a Haggymu neni dobre, neni opravdu kazdy den. Standartni kontakt pres gc.com je v pripade problemu rozhodne nejlepsi a nejrychlejsi.
Prijmi prosim nasi omluvu a nezlob se.
Diky
Publikováno 17 říjen 2007 - 12:24
Geohorse Reviewer napsal/a:
ezopos napsal/a:
Ahoj pripominkoval ti ji Igi, ale bohuzel ma ted nejake problemy v praci, takze se na ni uz nedostal. Vsiml jsem si tveho stesku na foru a tak jsem zapatral ve tvem profilu (Ve standartni fronte na schvaleni uz videt nebyla.) Prevzal jsem si ji od neho. Priste prosim kdyztak napis tomu, kdo ji pripominkoval pres profil. Nebo kdyztak zkus napsat pres me ICQ. Forum gc.cz ctou revieweri opravdu az kdyz "nemaji co delat". Coz v soucasne dobe, kdy je Igi pracovne vytizen a Haggymu neni dobre, neni opravdu kazdy den. Standartni kontakt pres gc.com je v pripade problemu rozhodne nejlepsi a nejrychlejsi.
Prijmi prosim nasi omluvu a nezlob se.
Diky
Vůbec se nezlobím, však na jedné kešce svět nestojí spíš mi to bylo divný, než, že bych byl naštvaný, takže moc díky
Publikováno 17 říjen 2007 - 12:58
Publikováno 17 říjen 2007 - 20:32
Publikováno 18 říjen 2007 - 8:40
Geolens Reviewer napsal/a:
Ospravedlnujem sa vsetkym, ak vznikol nejaky problem vo fronte. Mal som vcera kontrolny audit na ISO 9001 a z toho dovodu geocaching isiel na chvilu mimo. Uz je to za mnou, tak verim, ze uz pride lepsie obdobie.
Igi, zajímalo by mne kolik času věnuješ schvalování krabiček. To musí být asi nářez, co?
Publikováno 18 říjen 2007 - 10:48
gerdik napsal/a:
Geolens Reviewer napsal/a:
Ospravedlnujem sa vsetkym, ak vznikol nejaky problem vo fronte. Mal som vcera kontrolny audit na ISO 9001 a z toho dovodu geocaching isiel na chvilu mimo. Uz je to za mnou, tak verim, ze uz pride lepsie obdobie.
Igi, zajímalo by mne kolik času věnuješ schvalování krabiček. To musí být asi nářez, co?
Mě by to taky zajímalo,
třeba, jak dlouho třeba trvá schválit jenu cache?
Publikováno 18 říjen 2007 - 12:08
Publikováno 18 říjen 2007 - 13:49
Publikováno 18 říjen 2007 - 13:55

Publikováno 18 říjen 2007 - 14:16
Publikováno 18 říjen 2007 - 14:39
Publikováno 18 říjen 2007 - 23:57
I já bych ho bez váhání podpořilmitak napsal/a:
Všímáte si, jak si Minarjo nenápadně buduje pozici budoucího reviewera ?To samé zkoušel i Czecho Cowboy, ale tomu to nikdo nežral...

2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů