prejmenuj fotku tak, aby tam byly jen cisla. pak ti pujdu uploadnout (v mem pripade to funguje)NadaK2 napsal/a:
dotaz: nedaří se mi vložit foto do Kalendář 2008
Po vyplnění jednotlivých položek se mi vrací info:
Vaše fotka nemohla být přidána.
Nesprávné jméno souboru.
Přidat další odkaz
V názvu ani v popisu nemám žádné nestandardní znaky.
Co s tím? díky za HELP

Geokalendář 2008
Publikováno 11 September 2007 - 14:50
Publikováno 12 September 2007 - 6:18
autoři, kteří by rádi do kalendáře fotku nastojato, musí počítat s tím, že se při realizaci bude muset nějak opracovat, což může způsobit její degradaci
Publikováno 12 September 2007 - 6:20
NadaK2 napsal/a:
dotaz: nedaří se mi vložit foto do Kalendář 2008
Po vyplnění jednotlivých položek se mi vrací info:
Vaše fotka nemohla být přidána.
Nesprávné jméno souboru.
Přidat další odkaz
V názvu ani v popisu nemám žádné nestandardní znaky.
Co s tím? díky za HELP
V tomto případě může být nestandardní znak i písmenko s nabodeníčkem a mezera, a to kdekoliv v cestě k fotce :-(
Doporučoval bych tuto informaci přidat na stránku s uploadem fotek.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 12 September 2007 - 7:24
Totéž se asi týká i autorů panoramat, že ?choze napsal/a:
Jen taková technická:
autoři, kteří by rádi do kalendáře fotku nastojato, musí počítat s tím, že se při realizaci bude muset nějak opracovat, což může způsobit její degradaci
A ještě technický dotaz: Budou přípustné fotky s poměrem stran 4:3 i 3:2, nebo budeme muset "řezat"? Já bych nerad ...

Publikováno 12 September 2007 - 8:25
Publikováno 12 September 2007 - 8:36
Já jsem zase všechny fotky nahrával v relativně nízkém rozlišení, předpokládám (a někde se o tom psalo), že ve finále se budou ještě uploadovat na nějaké FTP, nebo něco podobného. A to ve finálovém rozlišení, ořezu atp.Sylvia999 napsal/a:
K těm technickým problémům: pokud se do kalendáře dostane Markétina Kapslovna - start rakety, bude potřebovat srovnat horizont. Nahráli jsme sem omylem nesrovnanou verzi. (ProKesTom)

Publikováno 12 September 2007 - 9:36
taky bych nerad řezal, to provádím dřív než fotku prezentuji. Drobné odchylky od standartu /který nebyl dán/ by šly řešit rámečkem nebo ponecháním volného místa -
to by bylo výhodnější, tvůrce kalendáře by mohl s volnou plochou dále pracovat -to samozřejmě představuje hodně práce navíc, ale lepší výsledek než malé foto uprostřed.
Panoráma:
pokud to není nějaký extrém, tak platí co píšu výše.
Na výšku:
to je problém, kdo zvolil tento formát, tak k tomu měl důvod -změnou formátu vznikne úplně jiná fotka, pro kterou nikdo nehlasoval. No a dávat ji tam na výšku je nesmysl, to by vyšla moc malá /jedině že by s tou stránkou grafik dále pracoval -viz výše/. Např. moji "skála u K. mlýna" /asi 36?/ řezat nebudu -radši smažu /sakra to taky nemůžu ;)/
Publikováno 12 September 2007 - 13:51
Čili - realizace kalendáře se ujímá Geocachingshop, jakožto jediný zájemce.
Uzavírka hlasování pro fotky a tvorbu layoutu je 28.09.2007. Pak by bylo 14 dní na zpracování a v půlce října se může zadat na výrobu, aby byly kalendáře na Vánoce. Z toho vyplývá, že s anketami na jednotlivé prvky musíme zrychlit na 2-3 týdně (původně 1 týdně). Platba za kalendáře bude, jako naposledy, předem - kolik příjde plateb, tolik bude kalendářů. Případný výnos se použije na provoz serveru.
Ještě Pepa vytvoří v boxu "Kalendář 2008" tlačítko, jehož stiskem projevíte zájem o kalendář(e). Výsledek použijeme k stanovení přibližné ceny.
O Murphyho zákony je zájem, takže jedeme dál...

Publikováno 12 September 2007 - 21:50
Přesně tak, taky jsem poslal fotku jen ve "XVGA" formátu a počítal jsem s tím, že si někdo pak případně vyžádá full verzi...mitah napsal/a:
Já jsem zase všechny fotky nahrával v relativně nízkém rozlišení, předpokládám (a někde se o tom psalo), že ve finále se budou ještě uploadovat na nějaké FTP, nebo něco podobného. A to ve finálovém rozlišení, ořezu atp.
Publikováno 12 September 2007 - 22:38
Publikováno 13 September 2007 - 6:34
Mám tu nové info ohledně platby: po uzávěrce, kdy se bude vědět přibližný počet zájemců, se nechá vypracovat kalkulace a potom zveřejníme konečnou závaznou cenu. Uvede se číslo účtu, na které se budou posílat platby (do nějakého data). Po tomto datu se zadá výroba přesného počtu kusů - kalendáře budou rozesílané poštou nebo dle dohody. Při 100 kusech (bez sponzorů) by se cena měla pohybovat okolo 220 Kč - od 200 Ks by to mohlo být pod 200 Kč.
Publikováno 13 September 2007 - 8:44
EDIT:
Jinak už v boxu "Kalendář 2008" je funkční tlačítko, jehož stiskem nám prosím dejte najevo svůj zájem o kalendář(e).
Publikováno 13 September 2007 - 9:14
Podíval jsem se na fotky a některé i ohodnotil:).
Je nabízena řada velmi pěkných snímků, ale jen velmi málo těch, které by byly hezké (

Chtěl bych poprosit fšechny, kdo mají fotky z eventů, neplánovaných setkání s jinými kačery nebo z domluveného odlovu (libila by se mi alespoň jedna fotka z Ministerstva švihlé chůze - GC12CR5), ať nějakou nabídnou.
Já se také podívám mezi ty své (i když si myslím, že nejsou moc valné

Nechtěl bych nakonec mít "jen" další kalendář s hezkými fotkami, kterých si můžu v každém papírnictví koupit plné nůše :@.
Díky.
Publikováno 13 September 2007 - 10:07
Publikováno 13 September 2007 - 10:12

Publikováno 13 September 2007 - 10:16

Publikováno 13 September 2007 - 12:25

Publikováno 13 September 2007 - 13:38
Když já se raději i v lednu dívám na rozkvetlá údolí naší vlasi (aspoň někdejt-k napsal/a:
Dívám se na hodnocení fotek kalendáře a mám pocit, že se v v 1. či 2. týdnu 2008 budu dívat na rozkvetlá údolí naší krásné vlasti. Zohledněte ROČNÍ OBDOBÍ! Posílejte a hodnoťte i zimu, prosím. Do 52. místa není ani jedna.

3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů