Citace
No, nevím, co je na ní zvláštní, nic zvláštního na ní nevidím. Honza reagoval na nerozhodnost CWG ano x ne (cca 1 hlas), která tu byla a požadavku, že když se rozhodlo CWG ano, tak je potřeba s majiteli CWG jednat a mít jejich souhlas. Připomínkoval jsem, že by měl být v mailu majitelům aktuální design kalendáře, aby se majitelé CWG mohli lépe rozhodnout a to už si napamatuju zda Honza jako doporučení připsal.choze napsal/a:
Co jsem měl možnost vidět komunikaci mezi GCshopem a JPAgeo, tak mi připadla trochu zvláštní, spíše v neprospěch CWG na kalendáři.
Citace
Obrázek se k nám nedostal, dostalo se k nám jen to, že všichni souhlasí ať to pošlemchoze napsal/a:
Jakmile anketa skončila, poslal jsem její výsledky GCshopu a nějak se mi nezdá, že by s nimi nic nedělali. Nevím. Na co by se potom ta anketa dělala?
Dále jsem poslal (tuším v pondělí) GCshopu přímo screenshot výsledků ankety (se jmény) a to si myslím, že je dostatečný důkaz souhlasu s použitím CWG. Jestli se k vám tento obrázek dostal nebo ne, netuším.
Citace
Říkám fakta, v čase 13:39 24.10.07choze napsal/a:
Osobně se mi to ale nezdá, protože pak by vyšla veškerá práce kolem CWG na kalendáři vniveč a to by přece nikdo nechtěl...
nikdo z nás nic neobdržel. Kromě mejlu s ničím nepodloženým vyjádřením, že všichni souhlasí, které v tomto případě nemá pro nás žádnou váhu, nehledě na tom, že se asi nezakládá na pravdě.
Pokud v tom zaslání a zveřejnění souhlasů vidíte jakýkoliv problém není přece nic jednoduššího než aby ti majitelé CWG co je chtějí v kalendáři vzali foťák vyfotili ho a poslali k vám.... a nemusí se tu řešit to, že někdo něco blokuje