![Fotka](http://test.geocaching.cz/public/style_images/gccz/profile/default_large.png)
GPS BC-307 CompactFlash
Publikováno 30 červen 2004 - 17:50
Začala jsem uvažovat, že rozšířím svůj iPAQ o GPS a zjímalo by mě, jestli s tím máte někdo nějakou zkušenost?
Zdá se mi to jako docela rozumný nápad do auta (po lese běháme s Legendem :-)). GPS BC-307 CompactFlash má externí anténu a redukci na PCMCIA, takže není problém ho napojit i na notebook.
Máte někdo nějakou zkušenost? Mám v plánu si ji nejprve v obchodě ozkoušet, ale myslím, že jsou věci, které se objeví až při dlouhodobějším používání. A vzhledem k mojí horší znalosti angličtiny si těžko něco načtu v zahraniční diskusi :-(
Díky - Ivet
Publikováno 30 červen 2004 - 23:56
Publikováno 01 červenec 2004 - 9:18
Publikováno 22 červenec 2004 - 9:12
Publikováno 23 červenec 2004 - 8:19
Publikováno 23 červenec 2004 - 12:11
Tak si Ivet představuje to, když vyjedu do hor, kde GPSku potřebuju k přežití a ona zůstane v základnim táboře v ghettu a meje podlahu :-)..."pripad nouze" ...
Pak roupama neví co a ukládá, popřípadě hledá CACHE :-)
Ale že jí to, mršce, jde :-)))
Publikováno 27 červenec 2004 - 12:38
Publikováno 26 červenec 2004 - 14:25
Publikováno 30 červenec 2004 - 8:58
K notebooku se da dokoupit modrozub adapter, pripojitelny pres USB. Nojo, zase prachy. Nebyl by lepsi bazarovy rucni pristroj? Starsi nemapove modely jsou mozna levnejsi a urcite praktictejsi.
Kdybyste chtel nekdo vyzkouset BT s notebookem, muzu pujcit USB BT adapter+SW. Lezi mi doma a je mi na nic. Pouzival jsem ho pro pripojeni GPRS s N6310i. Telefon uz nemam, takze je volnej.
Publikováno 26 červenec 2004 - 19:23
Mohl by někdo Groulovi vysvětlit, že v horách, kde není ani jedna cache, GPS nepotřebuje :-)
Groula v horach, kde neni zadna cache opavdu GPS k hledani cache nepotrebuje. Mozna s ni ma nejake jine umysly :-). Slysel jsem, ze se podle ni da i orientovat v terenu. No ale mozna jsou to jen takove reci. Docela jsem zvedav. jak to vyresite :-) .
Publikováno 27 červenec 2004 - 12:09
Pro tuto veselou diskusi je to v podstate OT a uz jsme se o tom jednou bavili, ale stejne: mate/znate nekdo SW pro PPC, ktery emuluje obrazovku GPS? ... abych videl route track, nedej priroda ze bych snad mohl pracovat s WPT ... . Protoze pokud nic takoveho neni, tak se asi tezko da cachovat s PDA a GPS bez displeje - ja osobne hodne zameruju podle prosle trasy. Tim se okruhem vracime k puvodnimu tematu - volba GPS pro PDA, ma-li slouzit i pro GC.Groula v horach, kde neni zadna cache opavdu GPS k hledani cache nepotrebuje. Mozna s ni ma nejake jine umysly :-). Slysel jsem, ze se podle ni da i orientovat v terenu. No ale mozna jsou to jen takove reci. Docela jsem zvedav. jak to vyresite :-) .
Publikováno 27 červenec 2004 - 12:26
Pre majitelov pocketpc PDA jedna squela sprava na adrese http://www.gisrussa.ru/index.php
Publikováno 27 červenec 2004 - 17:28
Pro tuto veselou diskusi je to v podstate OT a uz jsme se o tom jednou bavili, ale stejne: mate/znate nekdo SW pro PPC, ktery emuluje obrazovku GPS? ... abych videl route track, nedej priroda ze bych snad mohl pracovat s WPT ... . Protoze pokud nic takoveho neni, tak se asi tezko da cachovat s PDA a GPS bez displeje - ja osobne hodne zameruju podle prosle trasy. Tim se okruhem vracime k puvodnimu tematu - volba GPS pro PDA, ma-li slouzit i pro GC.
co treba http://www.gpstuner.com/ ??
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů