Etrex Vista a WAAS
Publikováno 06 September 2004 - 12:21
Dík
Publikováno 06 September 2004 - 13:22
Publikováno 06 September 2004 - 16:43
Abych to doplnil - seděli jsme s Pohodou U Boříka, GPSky položené vedle sebe. Můj Legend přijímal WAAS a byl o pár metrů přesnější než Vista. Oba máme naloudovaný poslední sw 3.60, WAAS zapnutý. Máte někdo podobné zkušenosti?
Měl jsem Legenda a mám Vistu ... můžu naprosto potvrdit. Vista je pomalejší na překreslování, přijde mi i méně citlivá na signál ... . Na druhou stranu to je asi technicky to samy v blede modrym (modra proti bronzu) a jediny rozdil by mel byt v pameti, kompasu a vyskomeru ... ale muj subjektivni pocit potvrzuje Tve pozorovani.
Publikováno 12 September 2004 - 20:35
Mel jsem Vistu. Rekl bych, ze mensi rychost je dana vetsi kapacitou pameti a vetsim mnozstvim mapovych dat, ktere musi probirat. Kdyz se ji pamet mazne, bude asi taky rychla v prekreslovani.Měl jsem Legenda a mám Vistu ... můžu naprosto potvrdit. Vista je pomalejší na překreslování, přijde mi i méně citlivá na signál ... . Na druhou stranu to je asi technicky to samy v blede modrym (modra proti bronzu) a jediny rozdil by mel byt v pameti, kompasu a vyskomeru ... ale muj subjektivni pocit potvrzuje Tve pozorovani.
Jinak mi na Viste se stejnym firmwarem WAAS slapal pokud byla nad obzorem druzice 44, s 33, ktera je nad obzorem ted, jsem zatim nemel uspech ani u 60CS, asi jim to momentalne nefunguje. Presnost byla tehdy asi 2-3 m. Ale on ten WAAS nema stejne smysl jinde nez v naprosto otevrene krajine, u stromu uz je to vse hodne zkresleno odrazy a mensim poctem druzic.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů