Jak popisujete body v GPSce?
Publikováno 20 September 2004 - 20:16
U kesi pisu chac1-xx a do poznamky jmeno kese, ale nevim jestli je to to prave.No a jestli rozchodim to stahovani primo z netu, tak vlivem tech CGXSREgsdvcyxgf nazvu v tom budu mit hokej totalni.
Diky Boza
Publikováno 20 September 2004 - 20:38
Publikováno 24 September 2004 - 9:25
Já v názvu ponechávám původní označení GCxxxx, název cache mám případně v poznámce. To znamená, že ne u všech mám poznámku obsazenou (kvůli paměti). Selekci si provádím předem v klidu na PC (ttqv).
Často mám připravené taky různé "sady" waypointů pro různé regiony, které mám připravené v paměťové kartě a nahrávám je podle potřeby. Protože Magellan nemá ikony s "rakvičkami" pro geocaching, rozlišuji ještě cache vlastní a nalezené (někdy nepoznám vlastní cache...) od těch nenalezených. Teď ještě zvažuji další rozdělení na obyčejné, multi a ostatní, ale asi to tak daleko nepoženu.
Tom
Publikováno 20 September 2004 - 20:42
Publikováno 20 September 2004 - 21:07
Tech 6 pismen by az tak neva, ale horsi je, ze uz mam skoro plno kapacitu waypointu (500) a musim obcas nejaky umazat. To je pro cloveka, ktery jinak ze sentimentu nevyhodi ani pouzitou jizdenku na tramvaj, pri vzpominkach na to, co jsem tam ci onde zazil, trochu bolestive.s tim setrenim pameti asi holt bojujeme kazdy.
Publikováno 24 September 2004 - 11:07
moje cache v GPS sa este vcera volali 035-041
:-)) ja osobne pouzivam GCxxxx.. no a pak staci dat nejblizssi WP, kdyz to ani pak neni poznat tak se odhaduje, podle smeru, podle datumu zalozeni a pismenek xxxx, v nejhorsim pak WAP nebo PDA :-))
Publikováno 23 September 2004 - 22:28
Doufam, ze tim myslis umazu po zazalohovani na PC.Tech 6 pismen by az tak neva, ale horsi je, ze uz mam skoro plno kapacitu waypointu (500) a musim obcas nejaky umazat. To je pro cloveka, ktery jinak ze sentimentu nevyhodi ani pouzitou jizdenku na tramvaj, pri vzpominkach na to, co jsem tam ci onde zazil, trochu bolestive.
Publikováno 24 September 2004 - 11:22
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů