Odstranění projektu GeoGet z gc.cz
Publikováno 04 říjen 2007 - 18:14
Publikováno 04 říjen 2007 - 18:19
To je tím, jak se GEO komunita masově rozrůstá... :|Autacek napsal/a:
Vlezdoprdelismus, bonzáctví, nevděk a další nešvary tady panují :-( co dodat víc.
Publikováno 04 říjen 2007 - 18:32
Publikováno 04 říjen 2007 - 18:40
seedcorp napsal/a:
Co tu vsichni mateč proti monopolum? Jen at se jim dari... meli nejaky napad, ktery rozvinuli a pak z toho chteji mit zisk. ....
No ono zrovna u prikladu ktere uvadis (Microsoft, Groundspeak, ...) Nekdo JINY mel napad. Ale oni umeji delat byznys. Jejich produkty casto nejsou lepsi, ale maji vetsi reklamu. A pouzivat se je vyplati proto, ze je pouzivaji vsichni ostatni, ne proto ze by opravdu byly lepsi.
Ale i to je kapitalismus. A zda se, ze nic jineho nez kapitalismus nebude fungovat dobre, protoze jen kapitalismus se alespon castecne kontroluje sam, prave tim, ze vyuziva touhu lidi po zisku. Takze tu anarchisticky brecime, protoze s tim nic jineho stejne udelat nemuzem.
anarcho-open-free-bolševik ebik
Publikováno 04 říjen 2007 - 19:50

Publikováno 04 říjen 2007 - 21:18

Publikováno 04 říjen 2007 - 21:24
Publikováno 04 říjen 2007 - 21:26
Publikováno 04 říjen 2007 - 21:36
Mně ano, i když důvody jsou možná trošku pofidérní (mapa na gc.com se mi nezobrazuje a Google Earth mi poslední dobou padá - vinou mého počítače tedy samozřejmě). I tak se mi ale tahle líbí víc, a taky je fajn, že tady má člověk všechno po hromadě a česky. Možná detail, ale i na ty se hrajeSlavek_CZ napsal/a:
... do nové geomapy jsme se ani nesnažil nalévat data, nechybí mi, Vám ano????? Nebo je to jen "Hůl na psa?"

Jinak dá se žít koneckonců bez všeho, bez gc.cz i bez celého geocachingu.

Publikováno 04 říjen 2007 - 22:12
marekl napsal/a:
Ostatním: Třeba díky tomuto vstřícnému kroku budeme mít teď aktuální cachemapu. Groundspeak pochopí, že gc.cz není žádný ametérský web, ale projekt, který dodržuje pravidla a má smysl s ním jednat.
pepa.z.pocernic
Administrátor
Věk: 30 Přidán 04.10.2007 10:06
Už jsem to jednou myslím psal. Nesmíme poskytovat souřadnice keší. Nevím o spolehlivém způsobu, jak přenášet přesné souřadnice do mapy tak aby je nebylo možné nasosnout nějakým robotem. Na straně klienta je obyčejný browser s javascriptem, takže snažit se data přenášet šifrovaná nemá smysl. A pro orientaci v mapě znepřesnění nevadí. Kdyby to tam nebylo napsané, tak si toho všimne jen pár lidí a spíš jen ti co hledají podle mapy.
-------------------------------------------------
S tou přesnou mapou jsi asi trochu vedle, podle toho co psal v jiné diskusi admin (viz zkopírovaný příspěvek ).
To HaLuMa. Super že jsi to nevzdal.
Publikováno 04 říjen 2007 - 22:27
Heh. Že v citovaném příspěvku to slovo "přesnou" nikde nevidim....Basin napsal/a:
S tou přesnou mapou jsi asi trochu vedle, podle toho co psal v jiné diskusi admin (viz zkopírovaný příspěvek ).
to HaLuMa. Super že jsi to nevzdal.

Edit: navíc nepřesná je naprosto minimálně, takže to účelu mapy nevadí.
Publikováno 04 říjen 2007 - 22:28
Publikováno 04 říjen 2007 - 22:36

Publikováno 04 říjen 2007 - 22:47
Publikováno 04 říjen 2007 - 22:51

Publikováno 04 říjen 2007 - 22:54

Publikováno 05 říjen 2007 - 1:06
Jako sprváná potrefená husa se ozývám. Vyhrabal jsem alespoň částečně použitelnou fotku z odlovu Stalker cache.mitak napsal/a:
.... s vyhraněnými antiamerikanistickými názory, jestli by si nemohli dát k profilu i svoji fotku, ....
P.S.: Radar v brdech PRO. Platit Microsoftu PROTI.
Ale už jsem toho sem OFFTOPICového napsal příliš (tři příspěvky a ani jeden o geogetu), je škoda že se to tak zvrhlo a sypu si popel na hlavu, že sem se nechal do diskuze vtáhnout. HaLuMovi ještě jednou tisíceré díky.
Je pravda, že já si GG nahrál hlavně kvůli stahování keší, takže až bude umět nějak hezky spouštět skripty, aby se do něj dalo stahování dopsat, tak si budu zase robotit za sebe sám. Často se mi stane že vyjedu někam na týden s chabou konexí ale množstvím keší. Nebo naopak v Praze vyzbyde příliš času na přejezd, akorát na hledání cache, ale příliš málo na hledání, kterou cache budu hledat. Právě pro tyto případy mám rád offline seznam, který si stvořím když chci já a okamžitě (žádné čekání na mejl...). Zábavu totiž rád řeším stylem "když to na mě přijde" a ne stylem "tak teď v pátek si stahnu souřadnice protože v pondělí mi odpadne seminář (přednášejícímu ujede tramvaj) a pujdu lovit".
Publikováno 05 říjen 2007 - 5:27
To že v konfiguraci zůstala možnost nastavení přihlašovacích údajů na gc.com je trošku zavádějící.HaLuMa napsal/a:
Tak na webu GeoGetu je jiz k dispozici nova verze, ktera spolu s mnoha novinkami nema aktivni kod pro jakekoliv prime kontaktovani webu gc.com.
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 05 říjen 2007 - 5:34
ebik napsal/a:
Právě pro tyto případy mám rád offline seznam, který si stvořím když chci já a okamžitě (žádné čekání na mejl...)...
troufnu si tvrdit, ze nez stahnes skrysotlacem co chces, tak mne uz email davno prijde.

Publikováno 05 říjen 2007 - 5:56
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů