import data nálezu do GSAKu pro BM
Publikováno 19 říjen 2007 - 11:07

Publikováno 19 říjen 2007 - 11:24
Publikováno 19 říjen 2007 - 13:43
Numira napsal/a:
P.S. Prosím zároveň, ušetřte mě varianty "Zaplať si PM"Ano, je to možnost, ale zas tak životně důležité pro mě hraní s daty není a jiný přínos pro mě v současnosti PM nemá.
Když ono asi nikomu nestojí vytváření takového programu, a komplikace s tím spojené, za víc než 70 Kč (což je zhruba cena měsíčního PM).
Není problém zaplatit si PM na měsíc, vygenerovat si PQ, a zrušit předplatné. Práce je to cca na 1/2 hodiny. A výsledek nesrovnatelný. Nadále pak můžeš zůstat BM

Publikováno 19 říjen 2007 - 23:01
Datum nálezu ale obsahuje můj log který si vždy ztahuju (volba Vždy přidat mé logy při Exportu XML). A pomocí makra, které si spustím vždy, jakmile přidám nové nálezy, si datum nastavím. Makro mi také mění příznak na Found It a vloží URL dané keše. Pole URL je totiž po importu XML prázdné. Prázdné je i pole OwnerId. Tady mají BM smůlu. Já do pole OwnerId vkládám aspoň obsah OwnerName - pro statistiky. Makro samozřejmě mohu poskytnout.Numira napsal/a:
Má to malý háček, tento výstum neobsahuje datum, kdy jsem danou kešku nalezl.
Díval jsem se - výlet do Beskyd byl docela úspěšný, gratuluju!

Publikováno 24 říjen 2007 - 15:53
Numira napsal/a:
... Existuje způsob, jak pomocí nějakého makra nebo automatického dotazu na GC.com dostat tyhle údaje?
Na unixove platforme existuje velmi jednoduchy zpusob, da se pouzit i na widlich, kdyz mas napr. cygwin. Jestli ti to nic nerika, dal necti ;-)
Potrebujes programy curl a sed, ten je v kazde distribuci, login ani uzivatelsky ucet na GC neni nutny.
Prikladne chces vedet, kdy jsi navstivil Malou Pravcickou (tam jsme se potkali v lete), wp GCROON. Prikaz je tento:
curl -s -G -d wp=GCROON -d pf=y -d log=y http://www.geocachin...etails.aspx|sed 's/<br>/\n/g'|grep smile.*Numira|sed 's/^.*nbsp.//;s/\ by.*//'
Jestli te to furt jeste zajima, malinko vysvetlim: curl vysklada kompletni dotaz ve formatu "http://www.geocachin...OON&pf=y&log=y",
vystup html stranky presmerujeme rourou na sed s tim, ze nevypisuje prubeh stahovani (parametr -s). Sed v prvni iteraci zalomi novy radek vsude, jde najde html tag <br> - to potrebujem, pac ta stranka placne vsechny logy do jednoho radku. Nasledne grepnem pro radek, kde se vyskytuje ikona smile, nasledovana libovolnym poctem znaku a tvym nickem Numira. To by melo fungovat ve vetsine pripadu, da se to jeste ladit, ale ted to nechme byt. Dalsi iterace sedu prebere tento radek, vyzobne z nej jen datum a to se vypise na standardni vystup. Jestli ti to neco rika, pak zabalit tohle do skriptu uz pro tebe bude hracka vcetne prevodu ne zrovna stastneho formatu data.
S pozdravem "PM sucks" :-)))) preju stastny lov!
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů