Hezka diskuze... :)
Vytvořeno od
Anonymous
, pro 19 2004 19:28
6 odpovědí na toto téma
Publikováno 19 prosinec 2004 - 19:28
Publikováno 19 prosinec 2004 - 21:25
No diskuze je to pěkná, původně byla sice o něčem uplně jinym, pak se to nák zvrhlo, no a teď je o GPS:-)))
Publikováno 19 prosinec 2004 - 21:30
No jo no, trochu jsem do toho zamíchal i GPS. Sem ani nečekal že na to budou takoví reakce.....
Publikováno 19 prosinec 2004 - 21:33
Tadle diskuze evidentně nepodporuje změnu nicku, to je nemilé. Pro ty co budou diskuzi přecejenom číst, tak se přiznávám, že ve světě počítačů a mobilních telefonů používám nick Sibstr. Je to kvůli spamu, chodí mi ho celkem dost...
Publikováno 19 prosinec 2004 - 21:44
Jejda, no vida, to sem ani nevedel...Tadle diskuze evidentně nepodporuje změnu nicku, to je nemilé. Pro ty co budou diskuzi přecejenom číst, tak se přiznávám, že ve světě počítačů a mobilních telefonů používám nick Sibstr. Je to kvůli spamu, chodí mi ho celkem dost...

Publikováno 19 prosinec 2004 - 22:16
Hmm, pekne se to rozjelo. Doufam, ze casem u CSA dostanou rozum. Prece, kdyby si nekdo chtel pocihat na ten stroj, tak na co mu budou nejake trasy - uplne staci vybrat si jednu ze dvou prazskych kesi... ;-D
Publikováno 20 prosinec 2004 - 8:35
Všechny ty diskuse o možnosti zneužití GPS v letadle jsou jenom jeden velký blábol. Je to stejné, jako když se lékaři ohánějí při zákazu používání mobilních telefonů ve špitálech tím, že "ruší" přístroje. To je taky blbost. Anesteziologové s oblibou pokládájí své mobily přímo na přístroje, operatéři mobilují s handsfree tak, že jim instrumentářka drží mobil u ucha...
Pokud chcete opravdu hezky a přesně sledovat pohyby letadel, zkuste se pro inspiraci juknout sem. Na to abyste znali polohu stroje v něm totiž vůbec nemusíte sedět.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů