Garmin Etrex legend colour (pekna hracka)+TOPO 50 mapa ČR
Vysilacky Motorola Talkabout T5422
a pak uz negeo hracky jako
MP3 prehravac (Iaudio 20 GB hdd)
Nejakej ten sportovni kalendar atp.

Publikováno 24 December 2004 - 20:39
Publikováno 25 December 2004 - 18:39
K takovemu tatinkovi ti gratuluji, snad i on ma z darku takovou radost.Tak, jelikoz mam radsot ze svych darku a chci se pochlubit, zeptam se, co jste dostali od geojeziska? No a aby rec nestala, tak vam reknu co jsem dostal ja...
Publikováno 26 December 2004 - 9:23
Jelikož jsme měli doteď GPS jen půjčené, taky jsme si nadělili Garmin Etrex Legend C. Opravdu moc pěkné. Už se těšíme, až ho vyzkoušíme v terénu.Tak, jelikoz mam radsot ze svych darku a chci se pochlubit, zeptam se, co jste dostali od geojeziska? No a aby rec nestala, tak vam reknu co jsem dostal ja...
![]()
Publikováno 27 December 2004 - 13:12
Publikováno 27 December 2004 - 13:54
Publikováno 28 December 2004 - 12:47
Tak, jelikoz mam radsot ze svych darku a chci se pochlubit, zeptam se, co jste dostali od geojeziska? No a aby rec nestala, tak vam reknu co jsem dostal ja...
Publikováno 27 December 2004 - 13:09
mne Jezisek priniesol ammobox a georazitkoJelikož jsme měli doteď GPS jen půjčené, taky jsme si nadělili Garmin Etrex Legend C. Opravdu moc pěkné. Už se těšíme, až ho vyzkoušíme v terénu.
Publikováno 27 December 2004 - 21:50
Spodky co se rozparali? ;o)Tak mě GeoJežíšek nadělil spodky od Senzora - vhodné pro zimní geolov, kráječ na chleba - pro estetickou geosvačinku... a u zbytku už mě žádné GEO nenapadá... asi budu muset být příští rok hodnější :-)
Publikováno 27 December 2004 - 23:14
Ja jsem dostal od GEOINRIho teple triko od Senzora, ale ac je to XL tak je mi male, asi se pan Senzor uklepnul ve velikosti, pac rukavy jsou mi ponekud kratsi.Tak mě GeoJežíšek nadělil spodky od Senzora - vhodné pro zimní geolov, kráječ na chleba - pro estetickou geosvačinku... a u zbytku už mě žádné GEO nenapadá... asi budu muset být příští rok hodnější :-)
Publikováno 28 December 2004 - 9:29
To jsou oni, ale už je mám vyměněný... ale bohužel vypadají, že se taky rozpadnou. Kamarádka je má rok a bez problémů a já už mám třetí :-(... asi jim to teď šijou nějaký nekvalifikovaný vysokoškoláci z východu :-oSpodky co se rozparali? ;o)
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů