Kde nosíte GPS?
Publikováno 23 duben 2005 - 21:19
Pokud ji dám do kapsy, tak se velmi často ztácí a mám cestu nasekanou na několik, leckdy nesouvislých, úseků.
Když nesu GPS v ruce, je to dobré, ale pak mi trochu překáži.
Pokud jedu na kole, tak na řidítkách snímá naprosto spolehlivě a s poměrně vysokou přesností.
Publikováno 24 duben 2005 - 1:52
Publikováno 24 duben 2005 - 14:59
Obvykle nosim GPS v naprsni kapse pri pesi ture, na kole vozimGPS vetsinou v zadni kapse trika, v drzaku jen kdyz potrebuju GPS na orientaci. Nekdy i v batohu. Magellan Sprtrak color drzi signal i v autobuse Jeste se mi nestalo, ze bych mel trasu nejak vyzname prerusenou. 5 hodinovy pochod s GPS v naprsni kapse zimni bundy mam zaznamenany do vsech detailu bez nejmensich problemu. Kdyz jsem GPS vyndal z kapsy, byla dost orosena od potu, tepla a mrazu v okoli a vse prezila bez ztraty kyticky :-))Kde nosíte při výpravách GPS, aby Vám spolehlivě zaznamenávala prošlou trasu?
Pokud ji dám do kapsy, tak se velmi často ztácí a mám cestu nasekanou na několik, leckdy nesouvislých, úseků.
Pokud jedu na kole, tak na řidítkách snímá naprosto spolehlivě a s poměrně vysokou přesností.
Publikováno 24 duben 2005 - 23:33
Publikováno 25 duben 2005 - 15:12
GPS nosím v kapse u kalhot nebo v horní kapse batohu. V autě volím buďto přístrojovou desku nebo sedadlo ko-pilota. Při hledání držím GPS v ruce, nebo ji nechávám "někde" průměrovat polohu.Kde nosíte při výpravách GPS, aby Vám spolehlivě zaznamenávala prošlou trasu?
Publikováno 25 duben 2005 - 15:20
Publikováno 25 duben 2005 - 15:21
Publikováno 25 duben 2005 - 17:34
Taky vem v uvahu typ anteny - PATCH (legend/vista atd) ma optimalni prijem ve vodorovne poloze, HELIX (napr. GPSMAP 60C) vice mene vsemi smery. Popsany je to na http://www.gpscentrum.cz/. Kdyz si das napr etrex do kapsy nebo k pasu, dost mu s tim zkomplikujes zivot :-)Kde nosíte při výpravách GPS, aby Vám spolehlivě zaznamenávala prošlou trasu? ...
Publikováno 07 květen 2005 - 12:01
(eTrex) Na kole v originálním držáku - ještě to neselhalo, pěšky v pouzdře s příchytkou (stejně jako mobil) na levém případně pravém rameni v popruhu batohu (jako vojenskej nárameník s hodností), to skutečně neselhalo. Pak mám vyrobenej širokej popruh (pérovací materiál) se starou sponkou na předloktí (zase v pouzdře a zajištěno očkem) a navíc i stejnej princip na stehno (do větroně, kde sedím a na stehna vidím) - chodí to všechno bez vady.Kde nosíte při výpravách GPS, aby Vám spolehlivě zaznamenávala prošlou trasu?
Publikováno 24 duben 2005 - 8:54
Publikováno 25 duben 2005 - 11:18

Publikováno 25 duben 2005 - 9:03
Mám Vistu a stejně jako Brabenecz jí mám na horní části popruhu batohu (vedle hlavy). Mám tam z pružného textiního popruhu udělanou kapsičku a proti ztrátě ji mám zachycenou řemínkem na očku popruhu batohu. Na kole používám originální držák.Tak jako Brabenecz, vetsinou na popruhu batohu ....
Publikováno 25 duben 2005 - 13:34
Muzes zkusit tu helmu s displejem. :-))) Jenom nevim jestli by se nahodni cachovani neznali prihlizejici nedivali jeste divnejc nez ted.ja ju drzim v ruke a robim si srandu, ze tak ako existuje tenisovy loket, tak my budeme mat geocachingovy loket :0))). Idealne by pre mna bolo mat podobnu pomocku ako hraci na fukaciu harmoniku, ked zaroven hraju na gitare - taky drateny drzak na hrudi
))
Taky pouzivam ruku a kapsu. Drzak zatim nemam, a stejne je mi momentalne kvalitni tracklog v gps k nicemu.
Publikováno 25 duben 2005 - 15:19
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů