MapSource
Publikováno 06 květen 2005 - 16:02
Chci se seznámit s touto technologií a zatím mi to tedy moc jasné není...
Co třeba mapy od Picodasu. Když koupím např. TOPO 50, mohu to otevřít v tomto programu, nebo ho k tomu i dostanu na CD?
Možná jsou to stupidní otázky, ale zatím jsem se tím nezabýval a nějak se začít musí...
Dík za každou informaci.
Tom
Publikováno 06 květen 2005 - 16:14
Ja jsem ke sve nove Garmini GPSce dostal CD s nazvem Trip & Waypoint Manager, byl na nem MapSource 6.3 a USB drivery. Na obalu je nejaky kod, ale nikdy ho to po me nechtelo. Z garminiho webu jsem pak sosnul upgrade na 6.5 a muzu nacitat GPX soubor z GC.CZ primo do GPS. Vsechny mapy, co jsem na webu nasel jsem tam v poho behem par vterin po USB dostal, na TOPO50CZ od Picodasu se teprve chystam. osobne bych rekl, ze Garmini davaji plnou verzi Mapsource jen k pristrojum a na webu uz maji jen update&upgrade...Chci se zeptat, zda-li je MapSource (sám o sobě) stažený z webu Garminu funkční, nebo vyžaduje nějaký kód na odblokování a jak to vlastně funguje.
Co třeba mapy od Picodasu. Když koupím např. TOPO 50, mohu to otevřít v tomto programu, nebo ho k tomu i dostanu na CD?
Možná jsou to stupidní otázky, ale zatím jsem se tím nezabýval a nějak se začít musí...
Dík za každou informaci.
Tom
Publikováno 06 květen 2005 - 17:59
Mapsource je jakysi prohlizec map od Garmina a zaroven komunikacni software pro GPS. Muzes jim posilat a stahovat z GPS waypointy, mapove listy, planovat trasy a jeste urcite spoustu dalsich veci. Obsahuje v puvodni instalaci velmi zbeznou mapu celeho sveta - asi na urovni basemapy v GPS. Doinstalovnim dalsich produktu (topo50, free map CZ, Atlas10R apod) mas v tomto programu jednoduchy pristup ke vsem temto mapam z jednoho mista.Mapsource je soucasti kazde distribuce mapy pro Garmina. Da se stahnout z netu i samostatne (mohu poslat skromnou verzi 2.00 - 7Mb, kterou hrave upgradujes updatem ze serveru Garmina na verzi 6.5 - dalsich 7Mb :-)). Zadnou registraci na Mapsource prohlizec nepotrebujes, jen na instalovane "mapove produkty".Chci se zeptat, zda-li je MapSource (sám o sobě) stažený z webu Garminu funkční, nebo vyžaduje nějaký kód na odblokování a jak to vlastně funguje.
Dík za každou informaci.
Tom
Publikováno 03 srpen 2005 - 15:33
Publikováno 06 květen 2005 - 18:12
Mozna to co stahnes z Garmina uz je cely kompletni program verze 6.5 a ne jen update, to teda nevim.Da se stahnout z netu i samostatne (mohu poslat skromnou verzi 2.00 - 7Mb, kterou hrave upgradujes updatem ze serveru Garmina na verzi 6.5 - dalsich 7Mb :-)). Zadnou registraci na Mapsource prohlizec nepotrebujes, jen na instalovane "mapove produkty".
Publikováno 12 květen 2005 - 10:12
Je to čistě jen pro Garmina nebo se to dá použít i pro Palm?Mapsource je jakysi prohlizec map od Garmina a zaroven komunikacni software pro GPS. Muzes jim posilat a stahovat z GPS
waypointy, mapove listy, planovat trasy a jeste urcite spoustu dalsich veci. Obsahuje v puvodni instalaci velmi zbeznou mapu celeho sveta - asi na urovni basemapy v GPS. Doinstalovnim dalsich produktu (topo50, free map CZ, Atlas10R apod) mas v tomto programu jednoduchy pristup ke vsem temto mapam z jednoho mista....
Publikováno 06 květen 2005 - 23:27
Asi je to cely program, ma to cca 12 MB. Dnes se mi to stahnout nepodarilo (je to poskozene), zkusim to pristi tyden az se vratim z Francie.Mozna to co stahnes z Garmina uz je cely kompletni program verze 6.5 a ne jen update, to teda nevim.
Diky za rady a informace, asi to bude fungovat.
Publikováno 12 květen 2005 - 19:16
Pro PC <-> gps Garmin, pro Palm urcite ne.Je to čistě jen pro Garmina nebo se to dá použít i pro Palm?
Publikováno 11 květen 2005 - 22:15
12Mb je jen update, program ke stazeni tady:Asi je to cely program, ma to cca 12 MB. Dnes se mi to stahnout nepodarilo (je to poskozene), zkusim to pristi tyden az se vratim z Francie.
Diky za rady a informace, asi to bude fungovat.
http://www.rus-roads.ru/gps/ms.htm
Publikováno 06 květen 2008 - 9:37
Publikováno 06 květen 2008 - 20:30
Kde jste potkali verzi 6.7
Anonymous napsal/a:
verze 6.7 je celý program,ale musíš mít předchozí instalaci nebo si koupit registraci. Takže si stáhni to co je tady na tom ruským odkazu,nainstaluj to a pak nainstaluj verzi 6.7 od Garmina.
Publikováno 06 květen 2008 - 20:37
chrbat napsal/a:
a není 13 novější než 7 ?
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů