Nocni mura
Publikováno 09 leden 2008 - 10:25
Publikováno 09 leden 2008 - 23:52

Publikováno 10 leden 2008 - 9:10
Publikováno 11 leden 2008 - 21:54
Publikováno 11 leden 2008 - 22:26
hradnik napsal/a:
Hmm, a já si do teď myslel, že geocaching je o zábavě, chcete-li - srandě. Bere-li to někdo jako hrdinství - je mi ho líto. Neřeknu, jedná-li se o luštění mysterky, kterou jeden vyluští a pak při společné procházce zaloguje celá parta, ale i tady by platilo - každému podle jeho představ o geocachingu.
Já osobně můžu napsat jen tolik, že jsem moc rád, že jsme vyrazili v počtu 4 teamů a užili si tedy tunu srandy. To že nás na 4.stage dohnali další borci, se kterými jsme pak došli společně do cíle, beru jako další zpestření. Nemusíme se přeci scházet jen na eventech nebo v hospodě!
Ještě poslední poznámka: Dovolím si tvrdit, že osamělý noční geolovec není žádný hrdina, ale hazardér.
Jako bys mi mluvil z duše, Honzo. Je to přesně ono, představte si někdo, že se tam stane úraz a ten osamocený nešťastník tam bude ležet a čekat až se najde jiný tým, který se rozhodne náhodou jít v jeho stopách a náhodou (protože ta cesta rozhodně není o tom, že se jde po jedné předem vytyčené trase) ho tam za nějakou dobu najde. Brrr, to je hnusná představa. To pak byste byli vděčni i za bezdomáče. Takže můj názor je jasný, na riziková místa (tma, jeskyně, hory, led, atd. JEDNOZNAČNĚ ve více lidech!!
Publikováno 14 leden 2008 - 8:18
Publikováno 14 leden 2008 - 9:00
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů