JAKÉ PDA VLASTNÍTE + ZKUŠENOSTI!!
Publikováno 06 July 2008 - 18:20
Publikováno 06 July 2008 - 19:47
CykloDav napsal/a:
O tento krám mám docela zájem. Na druhou stranu nevím proč, ale není to tak, že když něco umí všechno, tak neumí nic? Jak to chytá signál v lese?2,8 displej je na samé hranici čitelnosti listingu. Dá se tomu vypnout statika, nechci dělat nějaká divadelní představení s rozbíháním?
Jak již napsal Misha Kulicka, statika se da vypnout, displey mi vyhovuje a cist se to da v poho. Samozrejme jsou lepsi fotoaparaty, turisticke i auto navigace, radia, mp3 prehravace, PDA s wifi, mobily atd. ale tohle umi vsechno celkem obstojne a nemusim tahat nekolik kramu a nabijecek kdyz nekam jedu, ale je to kazdeho volba, takze si tento kram, jak ty rikas, kupovat nemusis
Publikováno 09 July 2008 - 11:13
Publikováno 10 September 2008 - 20:16
Publikováno 10 September 2008 - 20:27
Publikováno 05 November 2008 - 0:05
Publikováno 05 November 2008 - 7:42
Publikováno 05 November 2008 - 9:15
Publikováno 05 November 2008 - 14:35
Pontiac_CZ napsal/a:
Já mám Kaisera (HTC TyTN II). Zezačátku jsem s ním válčil, choval se totiž přesně tak, jak je popisována statická navigace na Sirfech - vzdálenost zůstavala stejná dokud jsem nezvýšil rychlost nebo se neposunul minimálně o 20 metrů.
Pomohla mi úprava registru, kterou jsem vyhrabal kdesi na XDADevelopers.V registru nastavte HKLM\Software\HTC\SUPL AGPS\GPSMode na 1 (bylo 2) a restartujte přístroj. Pak by se měl chovat daleko lépe.
Byla to obrovská změna, testoval jsem to - šel jsem pomalu, rychlost nulová, vzdálenost k cíli se zmenšovala (to jsem do té doby neznal).
Ale i tak - občas se zachová jako by se mu statická navigace zapnula. Podezírám ho, že je to v místech s horším signálem. Uvidíme.
Mam to same Pouze jsem se nastval a koupil k tomu BT GPS modul od Evolve a ted naprosta spokojenost + jeste busolu uz se parkrat hodila
ALe v Aute jsme s tou Integrovanou GPS se stat navigaci naprosto spokojeni ....
Nejhorsi je ze jsem ten modul uz mel a tak mesic predtim nez jsem GC objevil, jsme ho jako nevyuzivany darovaly ... takze modul mam 14dni uz druhy .. ale pravda obcas by to chtelo vic ruk
a k tomu geoscout ...
Publikováno 05 November 2008 - 14:44
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů