Tohle jsem už u sebe taky viděl, stačilo jen vyměnit sadu akumulátorů a jelo se dál. Jeden z nich byl na vyhození.hradnik napsal/a:
Tak dnes jsem malem zahodil to my Colorado do Jesenicky prehrady u Chebu. V aute navigovalo bez chyby skoro az ke kesce, ale pak se najednou vypnulo (bylo na kabelu zapalovac-GPS), tak jsem ho zase zapnul a...po 15 vterinach opet displej jakoby rozcarkovany a vypnuto. Kdyz necham Colorado asi tak hodku bez povsimnuti, tak potom se zapne treba i na 30 vterin, ale pak uz zase po 15 vypne. Jelikoz v nem byly vsechny listingy a souradnice, tak jsme z vyletu do Chebu a okoli prijeli bez jedineho nalezu a jeste nas.... Takze zitra jedu s milym pristrojkem na reklamaci. Zkusil jsem hi tvrdy reset (zjistil jsem alespon, ze pri tomto resetu sice prijdu o moje nastaveni jednotlivych profilu, ale kese a WP tam zustanou, ale vypinani to nevyresilo. Tak jen aby i ostatni vedli...a to mu bylo teprve 5 tydnu :@

Garmin Colorado
Publikováno 13 květen 2008 - 5:32
Publikováno 13 květen 2008 - 5:39
Publikováno 13 květen 2008 - 7:55
Publikováno 13 květen 2008 - 13:47
Publikováno 13 květen 2008 - 15:37
evass napsal/a:
Tak se musím také připojit... S novým Coloradem vše OK do té doby, co jsem chtěla nahrát druhý den další keše. V Coloradu jsou, přes Commander je vidím, ale nezobrazují se mi. Na technické pomoci Garminu mi neporadili. Nemáte někdo stejnou zkušenost?
Díky moc
tohle delaval firmware 2.4 - pri dodatecnem nahrani kesi se nektere nezobrazovaly. obchazelo se to tim, ze se pripojilo colorado k pocitaci, vymazaly se vsechny kese, ODPOJILO SE COLORADO OD POCITACE, znovu se pripojilo a nahraly potrebne gpx.
nebo upgradnout na fw 2.5 na strankach garmin.com
Publikováno 13 květen 2008 - 18:11
Publikováno 13 květen 2008 - 20:50

Publikováno 13 květen 2008 - 21:36
marekl napsal/a:
Dain: Ta nejnovější beta to už opravdu nedělá? I s ní totiž stále pro jistotu používám odpojovací metodu, tak bych možná nemusel
doufam, ze ne

Publikováno 14 květen 2008 - 5:19
Taky si myslím, že beta ten problém vyřešila, ale stejně vždycky hned GPSku zapnu, abych se přesvědčil, že tam mám, co potřebujumarekl napsal/a:
Dain: Ta nejnovější beta to už opravdu nedělá?

Publikováno 14 květen 2008 - 7:08

Publikováno 14 květen 2008 - 7:17

Dain & Olik napsal/a:
koukal jsem, ze otazka uz zaznela, ale zadna odpoved. takze znovu: jde v coloradu projektovat bod nebo ne?
Publikováno 14 květen 2008 - 7:36
Takže si vyhledáte na mapě šipkou konkrétní místo (případně jedním klikem do kurzorového kříže aktivujete šipku přesně na pozici šipky GPS) a
pak už jen stačí následující:
ENTER -> Volby -> Projekce bodu
Publikováno 14 květen 2008 - 7:46
Publikováno 14 květen 2008 - 7:52
Mion napsal/a:
Bod na Coloradu se projektuje od zadané pozice.
Takže si vyhledáte na mapě šipkou konkrétní místo (případně jedním klikem do kurzorového kříže aktivujete šipku přesně na pozici šipky GPS) a
pak už jen stačí následující:
ENTER -> Volby -> Projekce bodu
opetovne diky, mione.

v navodu nikde nic a takhle pres mapu by me to teda nenapadlo. ja porad zkousel waypoint manager.
Publikováno 14 květen 2008 - 7:55
na colorado jsem dal antireflexni brando a jsem spokojenyJave napsal/a:
Kupovali jste si nekdo na display Colorada nejakou ochrannou folii? Pokud ano, muzete postnout svoje zkusenosti? Predbezne jsem koukal ze si asi poridim nejakou folii pro PDA, ale zase treba zachovani citlivosti displeje neni zadne kriterium podle ktereho vybirat a treba u antireflexni folie si nejsem jisty, jestli tim nezhorsim citelnost na slunci, kdyz je displej delany formou odrazovych ploch...
Publikováno 15 květen 2008 - 14:37

Publikováno 15 květen 2008 - 15:00
Publikováno 15 květen 2008 - 15:05
Jave napsal/a:
Kupovali jste si nekdo na display Colorada nejakou ochrannou folii? Pokud ano, muzete postnout svoje zkusenosti? Predbezne jsem koukal ze si asi poridim nejakou folii pro PDA, ale zase treba zachovani citlivosti displeje neni zadne kriterium podle ktereho vybirat a treba u antireflexni folie si nejsem jisty, jestli tim nezhorsim citelnost na slunci, kdyz je displej delany formou odrazovych ploch...
Jak říká Dain, i já kupoval folii a jsem rád že jsem tak udělal neboť by jsem si již nadával. Kupoval jsem ji stejně jako on v sunnysoftu. Doufám že nedělám reklamu. Je potřeba si ji však oříznout jelikož na colorado žádný rozměr neodpovídá. Nevím zda je v nich rozdíl, bral jsem tu se všemi fičury jako antireflex a tak. Říkal jsem si že nemá smysl na tom šetřit a pak si nadávat že na sluníčku nic nevidím. Takže jsem spokojen a vše je OK.
Publikováno 16 květen 2008 - 6:50
Publikováno 16 květen 2008 - 6:56

Luckyn napsal/a:
Jak říká Dain, i já kupoval folii a jsem rád že jsem tak udělal
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů