Přejít na obsah

Fotka

Garmin Colorado

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1072 odpovědí na toto téma

#821 radvoj

radvoj

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2008 - 14:38

Jave napsal/a:
Kupovali jste si nekdo na display Colorada nejakou ochrannou folii? Pokud ano, muzete postnout svoje zkusenosti? Predbezne jsem koukal ze si asi poridim nejakou folii pro PDA, ale zase treba zachovani citlivosti displeje neni zadne kriterium podle ktereho vybirat a treba u antireflexni folie si nejsem jisty, jestli tim nezhorsim citelnost na slunci, kdyz je displej delany formou odrazovych ploch...

Ahoj, já jsem si koupil v Německu sadu 6 ks ochranných folií na Colorado a jsou super. 3 ti mužu prodat. Pošlu poštou - viz. Aukro - příslušenství k GPS nebo napiš.
  • 0

#822 1gato1

1gato1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 491 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2008 - 21:18

evass napsal/a:
Tak se musím také připojit... S novým Coloradem vše OK do té doby, co jsem chtěla nahrát druhý den další keše. V Coloradu jsou, přes Commander je vidím, ale nezobrazují se mi. Na technické pomoci Garminu mi neporadili. Nemáte někdo stejnou zkušenost?

Díky moc

Ja mam fw 2.51 a do Col. nahravam nekolik GPX a ruzne je aktualizuji.Nekdy se stane,ze se soubor nezobrazi v Col., vymazu ho a nahraju znovu,zatim se to vzdy povedlo. Pro jistotu to potom stejne zkontroluji zapnu Col. a zkouknu. Tak pockame na dalsi fw a dalsi vylepseni.
  • 0

#823 A+T

A+T

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 496 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2008 - 5:50

Ahoj, já jsem si koupil v Německu sadu 6 ks ochranných folií na Colorado a jsou super. 3 ti mužu prodat. Pošlu poštou - viz. Aukro - příslušenství k GPS nebo napiš.[/quote] Ahoj no asi bych minimálně o jednu fólii zájem měl. přeci jenom poškrábat display nechci. Kolik za ní chceš ??
  • 0

#824 Slapator

Slapator

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 22 květen 2008 - 11:40

Nemáte někdo zprávy, kdy hodlají Garmini vypustit new firmware na Colouše? Beta toho moc nepřinesla a už jsem celý napjatý :-)
  • 0

#825 JarMar

JarMar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 419 příspěvků(y)

Publikováno 22 květen 2008 - 12:15

Nedávno se tu řešila otázka nechtěného vypínání záznamu prošlé trasy. Podařilo se vám někomu vysledovat závislost toho vypnutí na nějaké operaci ?
  • 0

#826 Mion

Mion

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 22 květen 2008 - 20:02

Souvisí to s přepínáním přííjmu GPS do demo režimu a zpět, možná ještě spolu s přepínáním profilů.

JarMar napsal/a:
Nedávno se tu řešila otázka nechtěného vypínání záznamu prošlé trasy. Podařilo se vám někomu vysledovat závislost toho vypnutí na nějaké operaci ?

• 0

#827 Mion

Mion

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 22 květen 2008 - 20:04

Kolouš... :D Konečně hezký český název pro Colorado! ;)

Slapator napsal/a:
Nemáte někdo zprávy, kdy hodlají Garmini vypustit new firmware na Colouše? Beta toho moc nepřinesla a už jsem celý napjatý :-)

• 0

#828 rob

rob

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 129 příspěvků(y)

Publikováno 22 květen 2008 - 21:55

Dain & Olik napsal/a:

dongizmo napsal/a:

BTW nevite nekdo jak vymazat jeden konkretni bod? v nabidce mam vzdy jen vymazat vsechny body :o prolezl jsem manual a no luck

pokud to je kes, ktera je nahrana jako gpx, tak vymazat nejde.

pokud je to waypoint: spravce bodu>vyberes ten bod prostrednim tlacitkem>leve horni tlacitko voleb>smazat trasovy bod

Mám stejný problém, a volbu smazat trasový bod opravdu nemám. Poradí mi někdo kde je chyba?
  • 0

#829 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2008 - 6:29

rob napsal/a:
Mám stejný problém, a volbu smazat trasový bod opravdu nemám. Poradí mi někdo kde je chyba?

stary firmware?

(nebo spatny zrak ;))
  • 0

#830 rob

rob

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 129 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2008 - 7:11

Dain & Olik napsal/a:

rob napsal/a:

stary firmware?

(nebo spatny zrak ;))

UŽ TO FUNGUJE :D
  • 0

#831 Akdas

Akdas

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2008 - 7:16

Mion napsal/a:
Souvisí to s přepínáním přííjmu GPS do demo režimu a zpět, možná ještě spolu s přepínáním profilů.

JarMar napsal/a:

Mám tu zkušenost, že se mi Colorado občas vypne při změně profilu, někdy se při tom rozhodí i kalibrace výškoměru. To zejména pociťuji při cyklo-kešingovém (hezké slovní spojení) výletě, kdy měním profil pro kolo a caching.
  • 0

#832 Cardasek

Cardasek

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2008 - 9:20

Zdravím, potřeboval bych pár rad do začátku. V pondělí jedu pro Colorado a chtěl bych zároveň koupi paměťovou kartu 4GB a nabíjecí baterie. Jakou kartu koupit a jaké baterie mají nejlepší výdrž + náhradní pár (minimální samovybíjení) ? Moc díky za názory :)
  • 0

#833 Colonel74

Colonel74

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 636 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2008 - 9:39

S kartou neporadim, baterky asi nejlip Sanyo Enelope
  • 0
Proud member of Quick Georesponse Team

#834 Paw&lucima

Paw&lucima

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 162 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2008 - 9:47

Cardasek: Do colorada jsem minuly tyden kupoval tuhle http://takems.mirone...aruka dp83143/. Slape dobre, MicroSD je to proto, ze planuju i pouziti v telefonu Paw
  • 0

#835 lukowicz

lukowicz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2008 - 7:28

Já jsem si zase koupil toto z důvodu praktičnosti http://www.alfacomp....H450821MM09VHXG a tady je výborný test akumlátorů http://www.fotonmag....ych-aa-baterii/
  • 0

#836 JarMar

JarMar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 419 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2008 - 7:59

Cardasek napsal/a:
Zdravím, potřeboval bych pár rad do začátku. V pondělí jedu pro Colorado a chtěl bych zároveň koupi paměťovou kartu 4GB a nabíjecí baterie. Jakou kartu koupit a jaké baterie mají nejlepší výdrž + náhradní pár (minimální samovybíjení) ?

Moc díky za názory :)

Mě se osvědčili Sanyo Enelope. Mají malé samovybíjení a to oceňuji více než jiné třeba i s vyšší kapacitou. Pořád mám 2 náhradní nabité u sebe a můžu se vždy spolehnout že když je ta strčím tak pojedou.
  • 0

#837 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2008 - 8:19

lukowicz napsal/a:
Já jsem si zase koupil toto z důvodu praktičnosti http://www.alfacomp....H450821MM09VHXG

mne se vzdycky vic nez sebemensi ctecka libilo tohle: :)

http://www.nc.cz/?cl...tem&stiid=14256

samozrejme pokud potrebuju normalni sd, ne mini ci micro.

jinak baterky: sanyo eneloop, sanyo 2700, gp 2500, panasonic 2000 ...
  • 0

#838 ikocka

ikocka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2008 - 17:39

Vážení, mám prosbu, mohli by jste mi sdělit, jak dlouho vaše colorado udrží bez baterek správný čas? Já jsem ho již třikrát měnil a vždy po výměně baterek ukazoval čas kdy staré došly. Díky za odpověď.
  • 0

#839 JarMar

JarMar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 419 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2008 - 18:41

ikocka napsal/a:
Vážení, mám prosbu, mohli by jste mi sdělit, jak dlouho vaše colorado udrží bez baterek správný čas? Já jsem ho již třikrát měnil a vždy po výměně baterek ukazoval čas kdy staré došly. Díky za odpověď.

Řekl bych že je to na reklamaci. Mě zatím vydrželo bez baterek libovolně dlouho a čas byl vždycky v pořádku.
  • 0

#840 HonDav

HonDav

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2008 - 9:26

mám problém s nahráváním keší do Colorada přes Send to GPS.I když mám nainstalovaný plugin pro komunikaci, tak mi to stáhne jen jednu keš a při další to napíše , že plugin nebyl detekován. Když zkusím test na Garmin Communicator Plugin Test Page, tak mi colorado najde. Tento problém jsem měl i se starým FW i s novym. co s tím? Dík.
  • 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama