Vista CX nejde zapnout
Publikováno 22 leden 2008 - 21:56
Publikováno 22 leden 2008 - 23:43
Publikováno 22 leden 2008 - 23:58
Zkusil, nema to zadny vliv, nelze ji zapnout.Dexter napsal/a:
Zkusil jsi ji take napojit na externi napajeni pres USB? ;-)
Publikováno 23 leden 2008 - 7:35
GALAXY S5 mini, Android 4.4.2
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 23 leden 2008 - 7:48
Takze novy postup: QUIT + MENU + STICK + POWER chvi podrzet (ten POWER se macka posledni) a hlavne se na ni nekoukat !!!! pak odhodit (a stale se nekoukat!!!) a za par minut zkontrolovat a melo by to byt dobre. Pameti jsou prazdne a mapa ukazuje na Garmina kousek od Wichty v USA. Za ten postup nerucim, jelikoz jsem to zrovna moc nesledoval co delam.
Jeste jedna kombinace tlacitek> STICK + POWER a dostanete se do stavove a tesovaci obrazovky, zde si muzete otestovat tlacitka a displej a zjistit jakout teplotu mate uvnitr GPS a mnoho dalsiho.
Po delsim hledani jsem objevil postup na reset na www.naviboard.de.
Stiskneme tlacitko QUIT + MENU + STICK (pozor mackat doopravdy kolmo dolu) a k tomu stisknou POWER a to chvili drzet, pak pustit POWER, pak STICK a nakonec zbyle dve tlacitka. Za chvilo Vista Cx nabehne zresetovana. To jest je vymazáno nastaveni, pamet waypointu, proslych a naplanovanych tras. Zustane akorat nastaveni uvodni obrazovky a vse na microSD karte (mapy a POI body).
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 23 leden 2008 - 9:25
Tohle jsem nasel a zkousel, ale je fakt, ze jsem na ni koukal :-) (navod pravi nekoukat ).Solim napsal/a:
Takze novy postup: QUIT + MENU + STICK + POWER ...
Jeste jedna kombinace tlacitek> STICK + POWER ... atd ...
Vypada to, ze budu vecer zkouset vsechny mozne kombinace a ruzne dlouhe prodlevy. Takova mensi magie ...
Diky.
Tak se na zadnou kombinaci nechyta. Zkusim mu jeste sebrat pres noc baterky.
Publikováno 23 leden 2008 - 9:31
Publikováno 23 leden 2008 - 10:53
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 03 únor 2008 - 8:52
Publikováno 03 únor 2008 - 9:16
Publikováno 03 únor 2008 - 9:23
Diky, takze navsteva prodejce mne mozna stejne nemine.alkes napsal/a:
Odlepování boční gumy je bohužel běžná vada všech eTrexů od obyč Legenda až po HCx. Po čase se guma odlepí úplně
S výměnou u prodejce, ale nebývají problémy.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů