Geokalendář 2009
Publikováno 10 February 2008 - 22:58
Publikováno 10 February 2008 - 23:13
Publikováno 11 February 2008 - 11:20
No, to mi povídej, rád bych hlasoval, ale jak zjistím, kdo je pro geocachery nejlepší?... Asi by měl vyhrát ten, kdo nabídne zhotovení kalendáře za co nejnižší cenu v rozumné kvalitě.stanleypaulGC napsal/a:
Safra, to je dilema, komu dát hlas
Podmínky a cenu +- vidím jen u GC Shopu.... něco jsem přehlédl?
Takhle mi prijde, že je to jen hlasovaní o tom, kolik má zde na webu kdo příznivců... Možná by stálo za to, aby se tedy konkurenční geoshopy domluvily mezi sebou na společné výrobě a distribuci. Myslím, že geocacherům je jedno, kdo bude kalendář na finále vyrábět a kde ho koupí, hlavně, že bude a bude za nějakou rozumnou cenu.
Publikováno 11 February 2008 - 12:42
Ponik napsal/a:
No, to mi povídej, rád bych hlasoval, ale jak zjistím, kdo je pro geocachery nejlepší?... Asi by měl vyhrát ten, kdo nabídne zhotovení kalendáře za co nejnižší cenu v rozumné kvalitě.stanleypaulGC napsal/a:
Safra, to je dilema, komu dát hlas
Podmínky a cenu +- vidím jen u GC Shopu.... něco jsem přehlédl?
Takhle mi prijde, že je to jen hlasovaní o tom, kolik má zde na webu kdo příznivců... Možná by stálo za to, aby se tedy konkurenční geoshopy domluvily mezi sebou na společné výrobě a distribuci. Myslím, že geocacherům je jedno, kdo bude kalendář na finále vyrábět a kde ho koupí, hlavně, že bude a bude za nějakou rozumnou cenu.
Choze v počátku předložil jednoduchou otázku - kdo by se ujal výroby kalendáře.
Pokládal jsem tedy za seriozní se v tomto okamžiku nabídnout a jak plynulo z další debaty jsem pochopil,že o dalším (provedení,formát,fotky atd.) se teprve bude hlasovat-všemi.
To,že GCS shop nabídl již přesné znění,podmínky,cenu a zahájil zběr fotek a kampaň na vlastních nových stránkách o tom nechť si každý udělá svůj názor.
Nebylo by ode mne seriózní zde nabídnout přesnou cenu a nabídku,když nevím jak bude vypadat finální podoba kalendáře (jak jak si ji zde zájemci odhlasují).
Pro GCS to jistě není problém, protože již z předešlé akce vědí jaké jsou celkové náklady a v jakém vlastně počtu kusů byl prodej uskutečněn.
My ostatní se pouze můžeme dohadovat jestly celkový náklad tisku bude 50 nebo 250 kusů.
Takže jak to vidím já?
Ať to vyhraje kdokoliv, tak stejně podle chování některých zájemců o tisk zde vzniknou nejméně dva separátní výtisky kalendářů.
No a ta tvá Poníku, krásná idea o sjednocení všech tří a vzájemné spolupráci je opravdu lákavá ale myslím,že to asi není reálné.
Ale popravdě samotného mně to mrzí.
Původně jsem totiž myslel,že to bude v poloze vzájemné spolupráce s cílem stlačit náklady na tisk na co nejmenší částku ale jak je vidět stalo se z toho téma - kdo to utrhne?
Publikováno 11 February 2008 - 13:32
No, to víš, pořád jsem idealista, ač by mě pravidelné čtení zdejšího fóra mělo vyléčit, tak si pořád myslím, že geocaching je i o přátelství a vzájemné pomoci... myslím, že až si to přestanu myslet, bude čas pověsit reviewerství na hřebík. Stejnak se domnívám, že bez těch jasných pravidel (na kterých by se asi měli shodnout všichni zájemci), to bude celé trvat minimálně o půl roku déle, pak bude anketa jaké fotky, potom jestli cwg nebo ne, potom provedení atd atd...bob&bobek napsal/a:
Ať to vyhraje kdokoliv, tak stejně podle chování některých zájemců o tisk zde vzniknou nejméně dva separátní výtisky kalendářů.
No a ta tvá Poníku, krásná idea o sjednocení všech tří a vzájemné spolupráci je opravdu lákavá ale myslím,že to asi není reálné.
Omlouvám se tak trochu za OT a držím palečky. Občas se stane zázrak...
Publikováno 11 February 2008 - 21:26
Publikováno 11 February 2008 - 23:23
Publikováno 12 February 2008 - 6:12
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 12 February 2008 - 22:25
Publikováno 13 February 2008 - 7:22
Publikováno 13 February 2008 - 7:41
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 13 February 2008 - 8:34
Publikováno 13 February 2008 - 8:44
Tak i přesto, že jsem se k tomu nechtěl vyjadřovat, tak musím. Stanovili jsme podmínky, za kterých vyrobíme Geokalendář 2009. Jedna z těch hlavních podmínek je: "kalendář bude vyroben pod podmínkou, že bude zasláno min. 54 fotografií a počet závazných objednávek bude vyšší než 150 kusů stolních kalendářů." Každý má svobodné rozhodnutí, zda s tím souhlasí nebo ne. V případě, že se realizace uskuteční, budeme plně spolupracovat s adminy gc.cz v rámci jejich možností.Qnik napsal/a:
No tak proč se to nenapíše rovnou?
PS: sám jsem majitelem jednoho regionálního geokalendáře :|, takže pokud těch kalendářů bude třeba 100 různých, aspoň bude z čeho vybírat.
Publikováno 13 February 2008 - 10:02
choze napsal/a:
Vzhledem k předchozímu příspěvku od BorisVera a k soukromé zprávě od GCShopu, že odstupují z ankety, je formálním vítězem bob&bobek. Prosím o jeho vyjádření, zda kalendář hodlá realizovat.
Takovéto "vítězství" mne opravdu netěší.
Popravdě jsem již včera přemýšlel o stejném kroku jako to zde udělali ostatní.
V tomto případě by to ale asi nebylo seriózní jednání,kdybych s tím praštil i já.
Položil bych ale nejprve otázku - jestli o ten kalendář má vůbec ještě někdo zájem.
Pokud ano, není problém se do toho pustit.
Jak jsem již řekl, zajistím vše co se týká grafiky,sazby,tisku,distribuce,financování ale je potřeba aby mi někdo pomohl s vyhlašováním anket na fotky,hlasování/výběr fotek,CWG textů a pod...
Publikováno 13 February 2008 - 10:06
Publikováno 13 February 2008 - 10:16
Publikováno 13 February 2008 - 10:22
Nebyl, a je to v plánu. Pokud je zájem i o virtuální kalendář (nezáleží na tvaru), stačí podklady a během pár dnů bude k dispozici ve formátu PDF, a samozřejmě bezplatně.swenney napsal/a:
byl by problem udelat dva kalendare?
Publikováno 13 February 2008 - 11:14
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 13 February 2008 - 12:36
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů