Regionální servery
Publikováno 12 únor 2008 - 7:40
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 12 únor 2008 - 8:46
Publikováno 12 únor 2008 - 9:15
gerdik napsal/a:
No mne by třeba zajímala možnost zřízení regionálních "pod"web stránek na tomto serveru. Sleduji jak se činí borci z Plzně. U nás na Hané zase tak aktivní nejsme a samostatné stránky bychom neuživili. Ale někdy se namane nějaká ta akce, kterou by bylo bylo potřeba řešit a prodiskutovat s místními...
Marek (GCS Team) už na tom pár týdnů (měsíců?) pracuje, nevypadá to špatně, ale netuším, jestli už se stránky z vývojové fáze posunuly do fáze uživatelské...
Publikováno 12 únor 2008 - 9:23
V mailu máš už pár desítek minut infoI+B+M+H napsal/a:
gerdik napsal/a:
No mne by třeba zajímala možnost zřízení regionálních "pod"web stránek na tomto serveru. Sleduji jak se činí borci z Plzně. U nás na Hané zase tak aktivní nejsme a samostatné stránky bychom neuživili. Ale někdy se namane nějaká ta akce, kterou by bylo bylo potřeba řešit a prodiskutovat s místními...
Marek (GCS Team) už na tom pár týdnů (měsíců?) pracuje, nevypadá to špatně, ale netuším, jestli už se stránky z vývojové fáze posunuly do fáze uživatelské...

Publikováno 12 únor 2008 - 9:34
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 12 únor 2008 - 9:39
I+B+M+H napsal/a:
gerdik napsal/a:
No snad to Marek rozjede, vypadalo to moc slibně

Bohužel odkaz
http://olomouc.czech...ing.cz/news.php už nefunguje.
Taže doufám že to není definitivní.
Publikováno 12 únor 2008 - 10:30
Subdoménu jsem vyloženě nemyslel, protože to znamená ty stránky kompletně postavit. A to mi připadlo zbytečné. Myslím, že bychom to neuživili.pepa.z.pocernic napsal/a:
Asi by bylo možné zprovoznit subdoménu ...
Ale pokud to někdo už řeší a to pro širší region (to se mi zdá rozumné), tak vyčkám a nechám se překvapit.I+B+M+H napsal/a:
Marek (GCS Team): A v jakém časovém horizontu to vidíš?
Publikováno 12 únor 2008 - 10:42
Super! Vidím, že to frčí! Přemýšlím, jestli to bylo utajeno jen mě, nebo jsou tyto stránky u nás v menším povědomí. S tím bychom taky měli něco udělat.GCS Team napsal/a:
Ihnedgerdik napsal/a:
Marek (GCS Team): A v jakém časovém horizontu to vidíš?;)
, možnosti jsou téměř neomezené a místa je dost pro všechny

Pár nápadů bych měl. Sice mi chvíli trvá než se rozhoupu, ale do nějakých projektíků bych šel.
Myslím, že bychom se měli už pustit do té mince, o které sice málo, už dlouho diskutejeme.
Marek (GCS Team): A nesedneme někdy a nepokecáme? Zrovna v sobotu jsem lovil ve vašich vodách.
Publikováno 12 únor 2008 - 10:47
Pokecat určitě můžem, já jsem tento víkend plenil Brnogerdik napsal/a:
Super! Vidím, že to frčí! Přemýšlím, jestli to bylo utajeno jen mě, nebo jsou tyto stránky u nás v menším povědomí. S tím bychom taky měli něco udělat.
Pár nápadů bych měl. Sice mi chvíli trvá než se rozhoupu, ale do nějakých projektíků bych šel.
Myslím, že bychom se měli už pustit do té mince, o které sice málo, už dlouho diskutejeme.
Marek (GCS Team): A nesedneme někdy a nepokecáme? Zrovna v sobotu jsem lovil ve vašich vodách.

Publikováno 12 únor 2008 - 11:23
Bezva, už se těším. A má to být překvápko nebe je možné vidět návrh mince?GCS Team napsal/a:
... na olomoucku už nějaká nová mince je resp. bude
Publikováno 12 únor 2008 - 11:28
Kdo hledá, najde. Návrh je od jednoho výrazného olomouckého teamu.gerdik napsal/a:
Bezva, už se těším. A má to být překvápko nebe je možné vidět návrh mince?
Publikováno 12 únor 2008 - 11:30
Publikováno 12 únor 2008 - 11:31
Haná
Publikováno 12 únor 2008 - 11:52
Jedla-bedla napsal/a:
Bohužel až díky tomuto vláknu jsem zjistil, že "Olomoucké stránky" kde jsem byl už i zaregistrovaný, byly přesunuty na jinou adresu. Teď se mi tam nedaří zaregistrovat se. Vypadá to, že mi to asi nebere tu pomlčku v nicku. No co se dá dělat.
Stejný případ, jen s tím rozdílem, že ani před měsícem nám to registraci nepovolilo...:@ Takže dokud to nebude schopno pozřít naše "+", nebude registrace, články, fotky ani příspěvky...

A tehdy to byly regionální stránky, teď už se tváří jako celorepublikové (včetně adresy), to má být konkurence GC.cz??? Nestíhám sledovat to tady, jak mám sledovat ještě další...:|?!?
P.S. Taky bych se přimlouval za jazykovou korekturu, je tam spousta, nejen pravopisných, chyb...

Publikováno 12 únor 2008 - 12:09
Ja ja. Toto už jsem viděl. Myslel jsem, že se chystá nějaká čistě regionální mince.GCS Team napsal/a:
Tak tady je.gerdik napsal/a:
Bezva, už se těším. A má to být překvápko nebe je možné vidět návrh mince?
PS: Jirko tak to zkus bez pomlčky, pak se to změní v profilu. Pro Ivoše to platí taky
Prostě nějaká machrovinka jako je plzeňská Radyně v moravském provedení.

Publikováno 12 únor 2008 - 12:09
GCS Team napsal/a:
Jirko tak to zkus bez pomlčky, pak se to změní v profilu. Pro Ivoše to platí taky
Při psaní předchozího příspěvku mě Marek předběhl...

Publikováno 12 únor 2008 - 12:15
No, jo, to už záleží na tom, jak se domluvíme.gerdik napsal/a:
Ja ja. Toto už jsem viděl. Myslel jsem, že se chystá nějaká čistě regionální mince.
Prostě nějaká machrovinka jako je plzeňská Radyně v moravském provedení.
Publikováno 12 únor 2008 - 12:17

0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů