HEJ ZAČÁTEČNÍCI! VAŠE DOTAZY PROSÍM...
Publikováno 14 May 2008 - 11:26
Publikováno 14 May 2008 - 11:45
Publikováno 15 May 2008 - 20:06
Sobíku Sobíku, musím tě pokárat ... Nic proti odpovědím na dotazy, co jsi zde uvedl, když ale odpovídáš, tak:sobikovi napsal/a:
Pokud myslíš situaci, kdy jsi aktivoval GC/TB na sebe a pak by jsi ho rád někomu věnoval, pak to nejde.leco napsal/a:
Můj dotaz zní: Mohu převést zaregistrovaný geokoin na jiného majitele ?
1) odpovídej jen, když si seš ZCELA jist správnou odpovědí. Např. tvá odpověď, co zde cituji, je 100%ně chybná, je tomu zcela naopak. TB i GC lze adopcí převést na kohokoliv stejně jako kešku. Stejně tak u co-FTF není pravda, že "čisté" FTF má jen ten, kdo se první zapsal v logbooku. Představ si situaci, že na FTF vyrazí skupinka a hledají společně, společně najdou - to se pak budou rvát o logbook, aby jen jeden měl FTF? Nee, FTF (nyní tedy co-FTF) mají všichni na stejné úrovni ze společného lovu, všichni tedy oprávněně řadí na svůj FTF bookmark.
2) jak už jsi sám psal - takovéto odpovědi do Poradny, zde jde o fórum reviewer, tj. pro komunikaci cacheři-revieweři a naopak, ne cacheři mezi sebou - ať tu v tom není guláš . Díky.
Publikováno 15 May 2008 - 21:43
Omluva, omluva, omluva. Už to neudělám...TrainTour Reviewer napsal/a:
Sobíku Sobíku, musím tě pokárat
add co FTF. Fajn, parta našla, ale FTF by měl mít ten, kdo našel, vyzvedl a měl první v ruce. Buď loguji jako Team, ale jako jednotlivec jsem byl bohužel druhý nebo třetí nebo prostě na minieventu alias co FTF. Je prosím tě někde oficiální definice co je to coFTF?
Publikováno 15 May 2008 - 22:16
Je prosím tě někde oficiální definice co je to coFTF?
Ne, ale definice FTF je jasná. První nálezce. A to co ber jako colective=kolektivní. Čili kolektivní FTF, společné FTF
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 16 May 2008 - 16:08
Publikováno 28 May 2008 - 16:10
Publikováno 28 May 2008 - 16:37
sobikovi napsal/a:
Pokud myslíš situaci, kdy jsi aktivoval GC/TB na sebe a pak by jsi ho rád někomu věnoval, pak to nejde.leco napsal/a:
Můj dotaz zní: Mohu převést zaregistrovaný geokoin na jiného majitele ?
Reagovat se tu sice nemá, ale když je odpověď špatná, tak mi to prostě nedá,
zamýšlené jde pomocí adopce, stejně třeba jako schránka: http://www.geocaching.com/adopt/
Publikováno 28 May 2008 - 16:47
Publikováno 28 May 2008 - 16:47
Johny_r napsal/a:
Jak to přesně funguje při zakládání keše.
Mám nejdřív zaměřit místo, pak vytvořit listing, nechat ho schválit a pak tam jít schovat keš nebo tam nejdřív šoupnout krabičku a pak projít schvalovacím procesem.
Co se stane, když mi je schválena keš? Objeví se listing hned na veřejnosti a tedy tam musím klusat s krabičkou, aby tam někdo nešel zbytečně nebo jak to je. Jaký je postup?
Díky
V listingu je zaškrtávací políčko, kde se volí, je-li keš už na místě. Ale pak zase nejde schválit listing.
(Yes, this cache is currently active (Reviewers will not see this listing unless box is checked) )
Správně je to:
1. najít a zaměřit místo
2. začít psát listing a chystat keš
3. umístit keš na místo a dát listing ke schválení
4. koukat, jak se 10 minut po schválení začnou rojit FTF hunteři
Pokud potřebuješ komunikovat s revieverem, tak tam máš Note to Reviewer
Ono stihnout donést keš na místo, když je listing schválen, to snad jedině, že by jsi si ji dal domů pod schody :-)
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 30 May 2008 - 6:35
Nováčci, pokud chcete odpovědět ihned, pište svůj dotaz do Poradny!
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů