Kalendář v 60CSx
Vytvořeno od
les-coccinelles
, Mar 11 2008 14:40
5 odpovědí na toto téma
Publikováno 11 March 2008 - 14:40
Šedesátka obsahuje kalendář, do kterého se zaznamenávají nalezené cache. Neexistuje nějaká utilita, která by tato data zpřístupňovala? Něco málo jsem gůglil, ale nic jsem nenašel. Díky.
Publikováno 11 March 2008 - 15:59
Skromne sa domnievam ze kalendar len zobrazuje ulozene waypointy podla dvoch predvolenych typov ikon (found, not found).
Publikováno 11 March 2008 - 17:32
Ne, do kalendáře se v GPSmap ukládají všechny nové nebo změněné waypointy. Netýká se to jen nalezených keší.
Publikováno 11 March 2008 - 17:50
super by hlavne bylo, kdyby se zaznamenaval i cas, bo bez neho je ten kalendar v dnesnim geosvete nepouzitelnej:|
Publikováno 11 March 2008 - 19:16
Zmenene bohuzel ne. Pouzivam upravene ikonky pro ruzne typy kesu, tudiz se mi do kalendare nezaznamenaji jako nalez. Po nalezu zmenim typ ikony na nalezeny poklad a ted jsem se dival, zadna takova zmena v kalendari zaznamenana neni. Skoda.
Proud member of Quick Georesponse Team
Publikováno 11 March 2008 - 21:12
Aha, tak to som nevedel. Kesky mam nahrate ako POI a ked nejaku najdem, tak ju len ulozim ako waypoint s ikonkou otvoreneho pokladu a ono sa to same zapise do kalendaru.Colonel74 napsal/a:
Zmenene bohuzel ne. Pouzivam upravene ikonky pro ruzne typy kesu, tudiz se mi do kalendare nezaznamenaji jako nalez. Po nalezu zmenim typ ikony na nalezeny poklad a ted jsem se dival, zadna takova zmena v kalendari zaznamenana neni. Skoda.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů