Beta Wherigo c/c ve Středních Čechách
Publikováno 18 březen 2008 - 2:03
listing
cartridge
Jde o velmi beta verzi ale měla by být normálně hratelná. Bohužel, zdá se, že zatím ne pro Coloradisty. Ale pro Pocket PC by to mělo šlapat, jen u čtvercových displejů 240x240 bude nejspíš třeba emulátor typu Nyditot Virtual Display 5.02 http://www.nyditot.com
Nejsem žádný programátor a tvorba cartridge mi sice nepřišla "těžká", ale sranda to také nebyla. Proto poprosím o velkou shovívavost v případě problémů :| Cartridge je testovaná, ale ne intenzivně.
Díky všem co to risknou a dají mi vědět o svých zážitcích a postřezích. Nakonec první hledači bývají takoví betatesteři (viz třeba zážitek z cache AZIMUTAK )
Publikováno 18 březen 2008 - 20:19
Mion napsal/a:
ZCh: udělal jsem dnes testy na Coloradu se zónami a mám dobrou zprávu. Není nutné téměř nic předělávat. Klidně můžeš mít u zón počateční hodnotu activity na false a změnit ji na true podle potřeby. Jediné, co musí být nastavené - mít hodnotu "Distance Range" nastavenu na "-1". Pak bude cartridge hratelná i na Coloradu.
O víkendu budu asi na Šumpersku, tak se případně s Coloradem zastavím zkusit, jak cartridge šlape.
myslíš, že to bude fungovat i u mě ?
Publikováno 18 březen 2008 - 20:49
Publikováno 18 březen 2008 - 21:50
Publikováno 18 březen 2008 - 22:06
Publikováno 18 březen 2008 - 22:23
Publikováno 18 březen 2008 - 23:11
Publikováno 19 březen 2008 - 0:37
Myslím, že zóny po inputu deaktivovat jdou, ale ověřím to až zítra. Vlastně to je už dnes
Fénix napsal/a:
Pokud se mi např. Zona 2 aktivuje při opuštění Zony 1 (namisto původně po správném zodpovězení Inputu 1) a přitom nechci aby vyvolala účinky při náhodném průchodu lovce přes Zonu 2, můžu vše navázané na vstup do Zony 2 navázat ještě na IF nějaké proměnné, která se mi změní po správném zodpovězení Inputu 1. Uvažuji správně ?
A jde Zony přes Input DEaktivovat (false) ?
Publikováno 19 březen 2008 - 18:27
Publikováno 19 březen 2008 - 18:32
Bludi napsal/a:
Jestli to pracovní podmínky dovolí, chystám se asi v neděli vyrazit na odlov-betatest. Dnes večer zkusím na MIO701 naistalovat player, tak uvidíme...
Je něco na co se mám připravit, nebo něco extra co si vzít s sebou?
žádné zvláštní vybavení není třeba. Jen bych doporučil před výjezdem stáhnou a zahrát si wherigo tutorial na otestování Plaeru na tvém přístroji.
http://www.wherigo.c...ce-4333dd34db04
Publikováno 20 březen 2008 - 0:42
Publikováno 20 březen 2008 - 6:53
Ale zjistil jsem jednu podstatnou potěšující věc. Pokud v případě těchto problémů uložím hru a ukončím a znova nastartuji, zóna je ihned viditelná. Takže i tímto postupem lze s coloradem dohrát hru, která není na něj přizpůsobená. Stačí restartovat v dané chvíli hru a pokračovat dál.
Fénix napsal/a:
Tak teď už by snad měla být lovitelná i s Coloradem....
Publikováno 20 březen 2008 - 10:02
Mion napsal/a:
No on se ten současný wig player v coloradu chová vůbec podivně. Stálo mne to dalších pár hezky strávenych chvilek ve včerejší sněhové vánici, ale ukázalo se, že i když se v programu aktivuje další zóna a Colorado ji náhodou nezobrazí, teoreticky aktivní už je. Někdy ta zóna pak na zobrazení Zón naskočí hned, někdy za 5-10 vteřin a jednou mi nenaskočila vůbec.
Mně se jednou stalo něco podobného i na PDA.
Publikováno 20 březen 2008 - 18:40
Publikováno 21 březen 2008 - 12:46
Publikováno 25 březen 2008 - 8:49
Publikováno 25 březen 2008 - 9:57
radek242 napsal/a:
24/3/08, 13:30 Chteli jsme s HanyBany vyzkouset jako prvni tuto wherigocache s Coloradem, ale jak vidim z netu, logoval dnes i Atip, i kdyz nevim, jestli drive nebo pozdeji, protoze my jsme logovali jako prvni do logbooku c.2 ... no ale o to az zas tak nejde. Dulezite je, ze jsme vse prosli v klidu a pohode, nikde se neztratuli a dorazili uspesne i do finalove zony. Nase Colorado dokonce ukazovalo primo k ukrytu, takze u nas nebyl vubec zadny problem a keska uspesne odlovena. Wherigo skyta asi zajimave moznosti, ale urcite to bude hodne o fantazii a sikovnosti autoru, jestli to zaujme vetsi segment geokaceru. Kazdopadne diky za neco noveho!!!
jestli jste byli první s Garminem kdo logoval do nového logbooku, pak máte Colorado FTF
Publikováno 25 březen 2008 - 10:32
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů