Jaký Garmin vybrat?
Publikováno 25 březen 2008 - 22:49
Publikováno 25 březen 2008 - 23:39
Publikováno 26 březen 2008 - 19:01
Publikováno 26 březen 2008 - 19:41
Výškoměr je nanic, ale ten kompas je fantastický. S ním se kešky hledají jedna báseň.PaWcz napsal/a:
Pokud tě moc nelimituje cena, tak rozhodně ber model HCx (má citlivější chip).
Vista má narozdíl od Legendu elektromagnetický kompas a barometrický výškoměr - jejich nezbytnost je diskutabilní (na výškoměr jsem zatím moc chvály neslyšel).
Kdyby ti nevadila ještě větší investice, můžeš uvažovat o nejnovějším hitu Coloradu...
Ale abych ti odpověděl - jestli nechceš utrácet za nejnovější výkřiky, tak zkus Legenda HCx - je to solidní stroj.
Publikováno 26 březen 2008 - 21:46
Kup HCx, nejlépe Vistu, klidně i z 2 ruky - díky Coloradu se začínají objevovat za sympatické ceny. Jinak já považuju i výškoměr za moc dobrou věc, těch pár stovek za něj navíc se vyplatí.hubipe napsal/a:
Dobrý den,
kdybyste mohli, jaký gramin byste si vybrali? Venture, Legend anebo Vista? A v jaké verzi (myslím tím C, Cx, nebo HCx)?
Díky za odpovědi, moc se v tom nevyznám a googlení nepomáhá.
Rozhodně bych dnes už nekupoval stroj bez citlivějšího čipu, ten rozdíl je hodně znát a citlivost je u navigace to nejdůležitější.
Publikováno 23 duben 2008 - 21:39
hubipe napsal/a:
A s Venture nekdo zkusenosti nema? Je z nich nejlevnejsi, ale nevim proc! (Asi toho bude umet nejmin)
Jinak diky za odpoved
Venture nemá citlivý chip. Vyber si něco ze série HCx, taky o tom teď přemýšlím (o Legendu HCx - souhlasím s hodnocením "solidní stroj" ).
H ... citlivý čip
C ... barevný displej
x ... paměťová karta
Publikováno 24 duben 2008 - 7:50
Publikováno 27 duben 2008 - 0:07
Publikováno 27 duben 2008 - 5:29
Za B je správně. Bez nových brýlí se obejdeš, ale bez signálu ne, takže ber Legenda nebo Vistu HCx. Ty brýle bych upřednostnil jen v tom případě, že na tu GPS neuvidíšKniga napsal/a:
Poradite mi, prosim? rozhoduji se mezi nemapovym eTrex H a mapovym Garmin eTrex Venture CX.
A ted jeste zvazuju ze bych si mozna ty tri tisice pridala, aneb nove bryle pockaji a rozhoduju se mezi Garmin eTrex Legend HCx a Garmin eTrex Vista HCx...
I když koukám, že ta eTrex H je novinka a tak bude mít asi i kvalitní příjem - nicméně nemá mapu, takže bych do ní nešel.
Publikováno 27 duben 2008 - 7:04
Publikováno 05 červenec 2008 - 18:14
Publikováno 05 červenec 2008 - 18:45
Publikováno 06 červenec 2008 - 6:12
pk84 napsal/a:
hubipe napsal/a:
A s Venture nekdo zkusenosti nema? Je z nich nejlevnejsi, ale nevim proc! (Asi toho bude umet nejmin)
Jinak diky za odpoved
Venture nemá citlivý chip. Vyber si něco ze série HCx, taky o tom teď přemýšlím (o Legendu HCx - souhlasím s hodnocením "solidní stroj" ).
H ... citlivý čip
C ... barevný displej
x ... paměťová karta
Co to znamená když řikáš že Venture nemá citlivý čip? Jak se Cx liší od HCx? Já se v tom nevyznam.. díky (mam Garmin eTrex Venture Cx)
Publikováno 06 červenec 2008 - 8:06
Fitin napsal/a:
Co to znamená když řikáš že Venture nemá citlivý čip? Jak se Cx liší od HCx? Já se v tom nevyznam.. díky (mam Garmin eTrex Venture Cx)
no to znamena ze Cx nema tak citlivy cip, jako rada s oznacenim HCx
rady HCx maji oproti Cx novy cip, ktery je citlivejsi. signal se tolik neztraci v narocnejsich podminkach, kde je omezenejsi vyhled na satelity - uzke ulicky, husty les, rokle ....
Publikováno 06 červenec 2008 - 10:06
Dain & Olik napsal/a:
Fitin napsal/a:
no to znamena ze Cx nema tak citlivy cip, jako rada s oznacenim HCx
rady HCx maji oproti Cx novy cip, ktery je citlivejsi. signal se tolik neztraci v narocnejsich podminkach, kde je omezenejsi vyhled na satelity - uzke ulicky, husty les, rokle ....
Díky
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů