Ahoj,
včera jsem vrazil novou pam. kartu do 60CSX a snažil se nahrát mapy TOPO Czech 1.2 (legal) a mapy TOPO Great Britain (nouzovka) .
Odblok mapy (anglické - česká již byla odemčená) proběhl bez problému (zadal jsem 25-ti místný kód pro odemčení mapy), ale při odesílání mapy do Garminu mi to zahlásí, že nejsou tyto mapy pro určité typy přístrojů odemčeny a i přesto, když to odešlu do garmina, tak ten mi pak hlásí, že mapy se nepovedlo odemknout (či něco podobného). Hlásí to pro obě dvě mapy.
Kde je chyba? Musí se ještě ty mapy odemknout pro tu konkrétní mašinku, nebo dělám něco špatně?
Topo Czech předtím bez problémů fungovala na pam. kartě co jsem dostal s GPS.
Problém s TOPO mapou
Vytvořeno od
chemic77
, bře 29 2008 9:51
3 odpovědí na toto téma
Publikováno 29 březen 2008 - 9:51
Publikováno 29 březen 2008 - 10:05
25místné odblokovací kódy jsou pro každý přístroj unikátní. S kódem pro jinou GPS sice funguje v MapSource, ale nebude fungovat v tvé GPS.
Nechceš-li hledat warez (no fuj ), potom hodně přesná mapa s vrstevnicemi, s níž jsme prolezli skoro celou Británii, je na stránkách The Scottish Mountaneering Club:
http://www.smc.org.uk/ContourMaps.htm
Nechceš-li hledat warez (no fuj ), potom hodně přesná mapa s vrstevnicemi, s níž jsme prolezli skoro celou Británii, je na stránkách The Scottish Mountaneering Club:
http://www.smc.org.uk/ContourMaps.htm
Sosej týpky pro Garmin GPS
.
.
Publikováno 29 březen 2008 - 10:09
dandra napsal/a:
25místné odblokovací kódy jsou pro každý přístroj unikátní. S kódem pro jinou GPS sice funguje v MapSource, ale nebude fungovat v tvé GPS.
mno ale proč tedy nefunguje ta česká? Nahrával jsem ji do stejné GPS, jen s jinou (větší) pam. kartou. ;-)
Jinak děkuji za odkaz na zajímavou mapu, použiju jí v případě nouze.
Publikováno 29 březen 2008 - 10:49
To je ten důvod. Prostě pokud nemáš mapu na cd s licenčním číslem, tak ji do GPS legálně a fungující nedostaneš. Nezbývá než měnit karty, případně nějaké "nepoctivé" řešení.dandra napsal/a:
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů