OpenWIG - wherigo v Javovém telefonu
Publikováno 21 January 2009 - 18:56
Publikováno 21 January 2009 - 19:42
Publikováno 22 January 2009 - 13:30
Publikováno 22 January 2009 - 13:31
"ty vaše kešky" jsou mi celkem ukradené :ep
Publikováno 22 January 2009 - 14:28
Publikováno 01 February 2009 - 12:40
Publikováno 01 February 2009 - 12:53
caesar1987 napsal/a:
Dnes som zacal skusat openwig. K realnemu pouzitiu som sa este nedostal, ale 3x sa mi podarilo dostat sa do slepej ulicky.
Moj LG KU990 ma jeden priecinok a vola sa java/sounds. Ked do neho idem (3x nahodou, hned pod nim je card/), tak sa uz neviem v openwigu dostat von, nakolko on chce ist do java, ale java je zakazany pre pristup. Ked sem raz idem tak musim reinstalovat openwig, nakolko pri kazdom spusteni hlada cartrige tam, kde sa skoncilo.
Chcel by som preto poprosit o pridanie odkazu napr spat na root alebo nieco podobne, co by ma vratilo na koren adresaroveho stromu :)
Dakujem :)
hmch ... pokud máš google účet, tak pro příště přímo sem, díky
pokud ne ... tak by mi asi neuškodilo pořídit si nějakej bugtracker, kde není potřeba účet ... budu o tom přemýšlet.
takže chápu to dobře, tak, že máš adresář jménem "java/sounds" (a to lomítko tam není oddělovač adresáře, ale "nebo"), a když jdeš zpátky, tak to sestoupí na "java", což vůbec neexistuje?
Publikováno 01 February 2009 - 13:23
toto napisem este sem a nabuduce budem tam, bude to pre mna ovela lepsiematejcik napsal/a:
hmch ... pokud máš google účet, tak pro příště přímo sem, díky
pokud ne ... tak by mi asi neuškodilo pořídit si nějakej bugtracker, kde není potřeba účet ... budu o tom přemýšlet.
takže chápu to dobře, tak, že máš adresář jménem "java/sounds" (a to lomítko tam není oddělovač adresáře, ale "nebo"), a když jdeš zpátky, tak to sestoupí na "java", což vůbec neexistuje?
nie nie, je tam adresar java a v nom podadresar sound, ale je to jeden odkaz priamo do sound ktory je v tom priecinku java
ked idem do start, tak je tam presne odkaz "java/sound" (tak to je v kazdej javaaplikacii). Tento odkaz ma hodi az to toho poadresara. Samotny adresar java je pre aplikacie nepristupny, preto ak som v priecinku sound a sltacim o priecinok vyssie ( ".." ) tak mi to vypise ze pristup zamietnuty (nie je to doslovny preklad). A odtialto sa uz nikdy neviem dostat vyssie a musim openwig preinstalovat.
pridal som aj otrasny obrazok priecinov neviem kreslit, takze sorry
Publikováno 01 February 2009 - 13:30
Publikováno 01 February 2009 - 13:36
Publikováno 03 March 2009 - 21:11
Publikováno 04 March 2009 - 0:55
tuhle chybu jsem -možná- opravil, ale teďka mi to někdo hlásil, že prej i po té opravě to padá. tak nevím. ještěn a tom pracujiRoKro napsal/a:
Ahoj, na Nokii 6300 nastává ta chyba Null pointer popsaná od MausX při zavírání aplikace taky. Na stejné verzi OpenWIG.
ukládání nefunguje, a když dáš Uložit, nestane se nic. stejně tak soubory .gws (savegame) se nevytváří. k odemčení na wherigo.com musíš použít odemykací kód.A jinak, dneska jsem odehrál na tomto telefonku Petřínskou wherigo celkem v pohodě. Jen se mi na konci neuložil žádný soubor *.GWS, možná v souvislosti s výše uvedenou chybou.
A ještě dotaz (omlouvám se, pokud jsem špatně hledal a odpověď nenašel), co se stane, když použiji v průběhu hry volbu Uložit? Má se vytvořit nějaký soubor (nic se mi nevytvořilo)? A jak se to dá použít? Jestli je to někde popsáno, prosím o link. Díky
v příští verzi to také nebude, možná v té další. ale v příští verzi aspoň bude tlačítko na zobrazení odemykacího kódu pro cartridge, které to samy nedělají.
možná bych mohl i nechat vytvořit falešný .gws soubor k odemčení hry.
Publikováno 04 March 2009 - 6:47
Publikováno 09 March 2009 - 7:44
Publikováno 09 March 2009 - 13:33
sobikovi napsal/a:
O víkendu na Wigo s prstem v nose jsem vytvořil cartridge, ale padala kvůli chybě paměti z důvodu velikosti... Cartridge obsahovala wav zvuk. Po odstranění wavu vše fungovalo jak mělo... Kdybych tu cartridge prohnal Wherigo Cartridge optimizerem, myslíš že by to zabralo? Je vůbec nutné cartridge nechat dekompilovat Wherigo Cartridge optimizerem?
Aha, tak teď už konečně vím, proč to padalo :-) Takže na Šárku s baterkou jsem připraven dobře :-) Tento týden padne bude naše
Publikováno 13 March 2009 - 10:18
Spustim wig, nahraju gwc hry, otevru ovladac hry a dam zapsat pozici zony.
následuje chybové hlášení:
Error: java.lang.RuntimeException: Tried to call a non-function: nullstack trace: at @ E:/webtempfiles/9f172f74-a5e1-4e6e-b7b7-d801e4cafef5/hideandseek-new. enc: 443 at @ E:/webtempfiles/9f172f74-a5e1-4e6e-b7b7-d801e4cafef5/hideandseek-new. enc 345
hra se dál tváří, jako že se pozice uložila (nenabízí mi uložení další zony) a jedinou volbu mám, že ji mám jít hledat.
Když kliknu na start dostanu obdobné chybové hlášení:
Error: java.lang.RuntimeException: Tried to call nilstack trace: at @ E:/webtempfiles/9f172f74-a5e1-4e6e-b7b7-d801e4cafef5/hideandseek-new. enc: 502 at @ E:/webtempfiles/9f172f74-a5e1-4e6e-b7b7-d801e4cafef5/hideandseek-new. enc 330
Toto mi to vyhodí při každém spuštění, i po restartu přístroje.
Ještě pro informaci:
mám nokii E90
interní GPS
Symbian S60 9.1 FP1 s odstraněnou ochranou
OpenWIG mám nainstalovaný na paměťové kartě Kingstom SDHC 4GB a GWC hry mám uložené taktéž na kartě.
OpenWIG jsem instaloval pomocí .jad souboru
Publikováno 13 March 2009 - 16:56
Budu pokracovat trochu ve tvem OT.Mimon_team napsal/a:
Mírný off-topic:
Ale Symbian se dá naštěstí hacknout, takže pak neotravuje s přiblblými dotazy . A stejně, ten princip "Zaplať, programátore, a my pak povolíme koncovým uživatelům používat tvůj software" mi připadá trochu uhozený na hlavu :/.
Mam hackly symbian a otravne se me to pta na kazdou akci s pristupem. Kde mam co blbe nastavene?
PS. Kdyztak PM. at to tu zbytecne nezabordelime.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů