to rád slyším :e)PetrX napsal/a:
Tak jsem se konečně odhodlal a vyzkoušel WHERIGO a to sice pomocí OpenWIG pomocí telefonu SE K800i a modulu NOKIA LD-3W. Jako první jsem zkusil Cartridge "Za prazskymi vodniky" a musím říci, že bez jediného zaškobrtnutí programu. Vše proběhlo čistě jak má, tedy myslím po technické stránce. Nepočítám mou neschopnost a nutnost se několikrát vracet .
to je schválně - kdybych to odstranil, jednak bych nemohl používat menu a ovládací prvky s přirozeným vzhledem a musel bych vyrábět vlastní, jednak by nebyly vidět hodiny ;e)Teď bych chtěl napsat pár svých skromných výtek, které bych měl k samotnému programu OpenWIG:
- aplikace nepokrývá celý display a v horní části zůstává stavová lišta a nadpis telefonu, která zmenšuje plochu zobrazení
v poslední verzi jsem přidal nahoru trochu místa, ale že by byla dole useknutá, to vidím poprvé. myslíš, že bys mohl vyfotit jak to vypadá?- navigační šipka se díky předchozímu nedostatku v horní části nevykresluje celá a kousíček ji chybí a i dole je nějak useknutá
jinak co se toho týká, zrovna u obrazovky šipky bych asi mohl přidat přepnutí do fullscreenu, tam to není velký problém. uvidíme.
to je VYNIKAJÍCÍ nápad. když jsem lovil blair witch, taky mi to pořád svítilo do očí - ale udělat si černé pozadí mě nenapadlo ;e) v příští verzi to bude- nešlo by u šipky doprogramovat denní/noční režim? Lovil jsem už za tmy a to bílé pozadí strašně oslňovalo
to vypadá trochu jako kdyby se ty zóny nedeaktivovaly.Na závěr ještě několik nedostatků, které však nevím jestli nejsou ovlivněny přímo samotnou WHERIGO:
- pokud daný úkol úspěšně splním, tak by se již neměl při průchodu zónou znovu zobrazit, u výše zmíněné se mi to několikrát stalo
- nějakým záhadným způsobem se mi vytratila získaná věc, kterou jsem poctivě sebral, ale když jsem prošel znovu přes zónu kde jsem ji získal, tak najednou zmizela a já to zjistil až dále a tak jsem se pro ni musel vracet
mohl bys mi poslat log z té hry? pokud jsi zapnul logování, tak to bude soubor .gwl (nebo v nejnovější verzi .owl) ve stejném adresáři jako cartridge.
jestli log nemáš, tak aspoň řekni, ve kterých zónách se to dělo (pošli soukromou zprávu jestli to nechceš zveřejňovat, já mám tu cartridge celkem prošlou)
pro příště bych prosil o tykání - jednak mám pocit, že jste starší než já, jednak sám jsem držka drzá a na internetu každému tykám, tak mi přijde nefér ;e)Prosím neberte mé názory jako kritiku, ale jen jako postřehy jednoho ze spokojených uživatelů, který che jen trochu komfortu navíc .
Jinak díky, že to pro nás děláte. Máte můj obdiv a úctu