Přejít na obsah

Fotka

Geocaching v médiích (rozcestník)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
2045 odpovědí na toto téma

#1201 PLAJ family

PLAJ family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 101 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2013 - 18:50

Hele ty triplšamane otevři si jiné vlákno! Tohle je téma: Geocaching v médiích tak se ho drž!
  • 0

#1202 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2013 - 23:06

Geocaching do medii proste nepatri, tot muj nazor ortodoxniho kacera.

zvedavkanocni napsal/a:
JJ, to už mi kdysi napsal - překvapil by jiným zdůvodněním.;)
Asi to zrovna dvakrát nepřehání ani se sportováním - jestli já toho náhodou nenajezdím víc na inlajnech než on na kole?:o

Tak vis co, byla dlouha zima a ted kdyz se trochu oteplilo, tak zacalo prset, ne ze by mi vadilo, ze zmoknu, ale vadilo by mi, kdyby zmoklo kolo. Takze kesky musi pockat na lepsi pocasi.
  • 0

#1203 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2013 - 9:13

shaman3 napsal/a:
Geocaching do medii proste nepatri, tot muj nazor ortodoxniho kacera.

zvedavkanocni napsal/a:
JJ, to už mi kdysi napsal - překvapil by jiným zdůvodněním.;)
Asi to zrovna dvakrát nepřehání ani se sportováním - jestli já toho náhodou nenajezdím víc na inlajnech než on na kole?:o

Tak vis co, byla dlouha zima a ted kdyz se trochu oteplilo, tak zacalo prset, ne ze by mi vadilo, ze zmoknu, ale vadilo by mi, kdyby zmoklo kolo. Takze kesky musi pockat na lepsi pocasi.

Podívej, odpolední, kdy bylo pěkně, bylo nejméně 5 a i sobot a nedělí, kdy se dalo jet na kole už pěkných pár taky bylo. Já byl zatím na kole jen 2x a to jen proto, že jsme buď měli o víkendu výpravu se skauty, dali jsme přednost běžkám na posledním sněhu, nebo o odpoledních jsem měl dlouho práci, skautskou schůzku nebo zařizování, když zrovna bylo pěkně, jinak bych určitě už najezdil na kole daleko víc... Takže se nevymlouvej na počasí... Teď na 1.5. bylo taky zataženo a venku jsem viděl spousty cyklistů... A to i na pěkných kolech... Ještě jsem neslyšel, že by se někdo vymlouval na to, že by mu zmoklo kolo :-).
  • 0

#1204 Kniga

Kniga

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 142 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2013 - 10:39

Kdo chce hleda zpusoby, kdo nechce hleda duvody :D
  • 0

#1205 tomy.22

tomy.22

Advanced Member

• Moderators
  • 1 458 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2013 - 10:50

shaman3 napsal/a:

:D:D:D:D:D:D
Ty jsi ale tvrďák.
  • 0

#1206 kosmohill

kosmohill

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 124 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2013 - 11:33

Vlakno hezky dlouho zilo svym tematem. Prisel Saman a jeho krmici a je v prdeli. Ted uz je jen otazka casu, kdy to dospeje k zamku. Parada...:(
  • 0

#1207 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2013 - 17:09

Roman_Jaromer napsal/a:
Podívej, odpolední, kdy bylo pěkně, bylo nejméně 5 a i sobot a nedělí, kdy se dalo jet na kole už pěkných pár taky bylo.

Podívej, já musím také navštěvovat zaměstnání, já na tom prostě nejsem tak, že bych se mohl kdykoliv sebrat, vzít kolo a vyjet si na vyjížďku. ;) Jestli se vám nelíbí, že lovím málo keší, je to váš boj. Já odlovil vždy cca 200 keší ročně, všechny na kole, budu rád, když dosáhnu do konce tohoto roku šestistovku, vzhledem k tomu, že už mám kolem sebe několik kilometrů čisto, tak musím za keškami jezdit stále dál a dál, takže počet mých nálezů bude časem logicky klesat. B)
http://www.geocachin...ort=&rowstart=0
  • 0

#1208 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2013 - 23:36

http://ceskobudejovi...aign=newsletterKdo to je? 150 nálezů za 5 let a je v novinách.
  • 0

#1209 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2013 - 4:56

Tomu se nedivím, normální kačer by se k tom snad nesnížil, prozrazovat mudlům z novin svoji tajnou a nenápadnou činnost. ;)
  • 0

#1210 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2013 - 5:53

Nějakej blbec. Kolik lidí teď bude šmejdit ve věži a hledat tak velkou krabici? Být ownerem, tak ji na měsíc vezmu pryč.
  • 0

#1211 Kniga

Kniga

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 142 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2013 - 6:07

Tak je lepsi jak ja :D Ja mam za 5 let jen 88 kesi.. no holt nekdy to nejde jak by clovek chtel... Jako co vy vite, muze se specializovat jen na mysterky 5/5! ze... ale vzhledem k omu, ze tam dal korunovou minci... tak asi ne...
  • 0

#1212 weri

weri

weri.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 1 519 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2013 - 6:29

mpik napsal/a:
http://ceskobudejovi...aign=newsletterKdo to je? 150 nálezů za 5 let a je v novinách.

Já bych spíše řekl, že vytáhli nějaký starší rozhovor a znovu ho zveřejnili. Protože už dávno neplatí, že je po světe milion kešek (nedávno jsme slavili 2 mega) a v ČR 17 tisíc keší? To možná v době kdy začínal...
  • 0

PLÁNOVANÉ EVENTY-JSTE ZVÁNI

6.gif15.5.-Den kuřete vindaloo

6.gif25.11.-Den polévky gazpacho 2014-Praha-web, facebook

Banner_468.gif

Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!

#1213 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2013 - 10:26

weri napsal/a:

mpik napsal/a:

Já bych spíše řekl, že vytáhli nějaký starší rozhovor a znovu ho zveřejnili. Protože už dávno neplatí, že je po světe milion kešek (nedávno jsme slavili 2 mega) a v ČR 17 tisíc keší? To možná v době kdy začínal...

To je taky možný, ale nic to nemění na tom, že několik lidí se může pokusit keš najít.
  • 0

#1214 sargantana-team

sargantana-team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2013 - 20:15

Náš georobotek odebírá "časopis pro zvídavé děti ve věku od 8 do 14 let" - 21. století JUNIOR.
V aktuálním 6. čísle vyšla dvojstránka věnovaná Geocachingu (str. 10,11). Viz https://cs.publero.com/reader/19671 . Text napsán nenásilnou, poutavou formou pro děti.
  • 0

#1215 Rodina skritku

Rodina skritku

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2013 - 10:30

Jo, dnes mi to taky přišlo... celkem překvapivě se dočtete i o TB, GC, nebo CWG :) . Jedině musím vytknout, že omylem vyměnili weby geocaching.cz a geocaching.com . Napsali, že na geocaching.cz se dá najít listing, což je asi trochu matoucí. Ale nechápu, kdy pochopí, že v keši v životě nenajdou CD ani hezký přívěšek. :| EDIT: Tak teda, je tam popsaný systém získání listingu tak, že si na geocaching.cz vyberete vlevo "mapa" a tam si keš najdete. Jen zapoměli dopsat, že se musíte zaregistrovat hlavně na geocaching.com. Abych, byl přesný, údajně se stačí zaregistrovat jen na geocaching.cz.
  • 0

#1216 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 1 857 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2013 - 14:10

Nevím, jestli byly hezké, ale už jsem pěkných pár přívěsků do keší dala. A zřejmě radost dětem udělaly, protože se ozvali někteří rodiče. Jen vznikne problém, pokud děti jsou dvě a přívěsek se stužkou je v keši jen jeden. I jedna příjemná mamča psala, že je škoda, že jsem zrovna do jimi nalazené krabičky nedala radši náušnice ( pokud něco vkládám, střídám přívěsky a náušnice), které by si mohla nechat ona a děti by se tím pádem o přívěsek netahaly. I náušnicebyly původně myšleny pro kačeří dorost a ejhle, přišla v nich i známá cca 45 let, která netušila, že jsou ode mě.:P
  • 0

#1217 m4rkus

m4rkus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 129 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2013 - 21:26

Větrnné kešky: http://www.csve.cz/c...traren-2013/508
  • 0

#1218 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4 547 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2013 - 21:36

zvedavkanocni napsal/a:
Nevím, jestli byly hezké, ale už jsem pěkných pár přívěsků do keší dala. ...

Taky jsem dal několik přívěsků. A taky vojáčků, autíček, magnetek, tahám sebou celé hračkářství. Jednou jsem tam dal i digitální hru (tetris) a když kačer krabici našel, začala vyhrávat :-)
  • 0

#1219 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 1 857 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2013 - 21:53

Takže ať se o kačerech v médiích píše cokoliv - není nejdůležitější, že si dovedeme vedle zajímavých míst s keškami, prima eventů a řady milých setkání po cestách občas navzájem udělat radost i nějakou blbostí v krabičce? Zrovna včera jsem nezvykle a velice ráda jednu věc vyměnila - bude z ní zřejmě TB, o kterém si troufnu říct, že se mi líbí víc než některé GC. Napsala jsem si s ownerem, abych se o věci něco dozvěděla, nápad mi schválil - jen má trochu obavy, že se hned ztratí. Jenže kdybych si ho nechala, tak ho zase moc lidí neuvidí - váhám, jestli nezvolit nějaký kompromis. Buď ho vozit sebou nebo nechat cestovat po eventech?
  • 0

#1220 PaBa

PaBa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 347 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2013 - 10:02

Ricany a podpora geocachingu....
  • 0
PaBa

--