Velký článek Otakara Schöna (26 nalezených kešek)
Chacha, no to je fakt zkušený hráč
Publikováno 04 září 2014 - 14:02
Velký článek Otakara Schöna (26 nalezených kešek)
Chacha, no to je fakt zkušený hráč
*
Publikováno 05 září 2014 - 9:49
Blogujete taky o tom, že se bude zakládat série o 800 kusech? Možná ne, ale na Slovensku je to jinak-viz článek
PLÁNOVANÉ EVENTY-JSTE ZVÁNI
15.5.-Den kuřete vindaloo
25.11.-Den polévky gazpacho 2014-Praha-web, facebook
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 10 září 2014 - 13:17
Tak zase jeden článek s kačerem kterej nemá ani 100 nálezů.
http://rakovnicky.de...y-20140910.html
Nejobtížnější jsou třeba pohyblivé keše, které mohou mít podobu speciálního registrovaného kódu na autech, či na tričkách, která „kačeři" nosí.
Co k tomu dodat.
Publikováno 10 září 2014 - 13:39
Blogujete taky o tom, že se bude zakládat série o 800 kusech? Možná ne, ale na Slovensku je to jinak-viz článek
Snad nebude tak zle:
Martin Jonáš Nie všetko vyzerá tak ako sa zdá
Niekoho možno poteším, niekoho možno sklamem, ale zožrali ste to aj s navijákom .
Nie, nic sa nechysta, tieto logbooky sme si pre vas pripravili k prilezitosti GA. Najdete ich za super ceny (spolu s dalsim praktickym tovarom) v GC shope na Divokej vode!
Publikováno 10 září 2014 - 13:54
Co k tomu dodat.
To bude ta počáteční euforie. Sám, když jsem začínal, měl jsem takovou potřebu na otázku, co budeš dělat tehdy a tehdy, o tom jásavě vykládat, pamatuji, jak jsem to v práci vykládal u oběda. Ale teda nikdy jsem neměl potřebu jít s tím do rádia, do novin, fotit se u toho a vykládat moudra. Později jsem toho spíše litoval, najednou mi řeči o tom byly nepříjemné. Dnešní stav má jistě hodně pozitiv, ale za mně - škoda, že jsem nestačil zažít to období "ilegality", to musela být paráda. I když je možné, že patřit mezi první generaci, tak bych dnešní éru neunesl.
Publikováno 10 září 2014 - 19:33
Publikováno 12 září 2014 - 19:04
Publikováno 12 září 2014 - 19:59
Mají tam v registraci chybu. Mají tam při registraci napsáno "Heslo musí být alespoň 7 znaků dlouhé." Zadal jsem tedy 6 znaků dlouhé heslo a registrace proběhla úspěšně. To mě naštvalo.
Publikováno 14 září 2014 - 14:19
Co k tomu dodat.
Jo, jo, co k tomu dodat. Ale co mne u článku zarazilo více, než text natěšeného začátečníka je fotografie se zakopaným kýblem. Zjevně to bude ona zmiňovaná autorova "prvotina" s hudební tématikou. Asi si s pravidly moc hlavu neláme (takových je více), ale že se u toho nechá fotit do novin??? Jo, jo, co k tomu dodat.
Přátelé - chvátám, chvátám, nemám chvíli klid. Já tam, já tam dávno už měl být. Ne, ne, ne nesnídám, nesvačím, nestihnu to nestačím...
Publikováno 14 září 2014 - 16:11
Článek o sérii GeoZOO: http://www.horydoly....-u-tocniku.html
Publikováno 14 září 2014 - 16:59
Jo, jo, co k tomu dodat. Ale co mne u článku zarazilo více, než text natěšeného začátečníka je fotografie se zakopaným kýblem. Zjevně to bude ona zmiňovaná autorova "prvotina" s hudební tématikou. Asi si s pravidly moc hlavu neláme (takových je více), ale že se u toho nechá fotit do novin??? Jo, jo, co k tomu dodat.
To asi nebude protože pokud je mi známo kačer nemá ještě žádnou keš. U jedné jsem mu dělal betatest a snad až na potřetí to bylo trošku možný poslat k publikaci, ale stejně to ještě publikovaný nebylo a ani to nebylo s hudební tematikou. A jinak odloveno má 87 kousků.
Publikováno 25 září 2014 - 23:48
Nevím, ale podívej se pořádně na fotku č.5 a pak i na č.4. Na pětce leží na zemi lopatka a na čtyřce je vidět vlevo naházená čerstvě vykopaná hlína kousek od místa uložení (dlaždice). A ještě to vypadá, že se původně snažil kopat mezi břízkama, ale tam bylo zřejmě moc kořenů - překvapivě. Vcelku rád bych položil onomu na fotografiích zvěčnenému "kačerovi" otázku zda tuší, proč je zakázáno pravidly GC ukládat keše do země. Když ho potkáš, zkus mu to vysvětlit.
... asi to bude ta keška, kterou zmiňuje v rozhovoru, ta s tou hudební tématikou. V kýbli jsou nacpaná CDčka? Asi jo. Já bych si ho do přehrávače nedal...
Přátelé - chvátám, chvátám, nemám chvíli klid. Já tam, já tam dávno už měl být. Ne, ne, ne nesnídám, nesvačím, nestihnu to nestačím...
Publikováno 26 září 2014 - 9:10
Článek o sérii GeoZOO: http://www.horydoly....-u-tocniku.html
Neměli byste tenhle článek minout... autor je nejspíš kačer. A zveřejní popis série, doplní mapkou s přesnou pozicí PREMIOVÝCH keší a prozradí pointu hned dvou vtipů. Já vím, že blbost lidská je nekonečná, ale stejně mě dokáže pořád překvapovat...
Jestli ho někdo znáte, vymáchejte mu hubu v míse i za mně, prosím.
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 26 září 2014 - 13:22
Neměli byste tenhle článek minout... autor je nejspíš kačer. A zveřejní popis série, doplní mapkou s přesnou pozicí PREMIOVÝCH keší a prozradí pointu hned dvou vtipů. Já vím, že blbost lidská je nekonečná, ale stejně mě dokáže pořád překvapovat...
Jestli ho někdo znáte, vymáchejte mu hubu v míse i za mně, prosím.
No neznam ho, ale myslim, ze se zde na foru se i sam pochlubil ze dokazal napsat clanek. Myslim, ze nick Mates4 (na gc.cz) a Mates (horydoly) nebude nahoda. Sedi i datum prispevku zde a publikace clanku.
Bohuzel rozdeleni inteligence odpovida gaussove křivce. Ale myslim si, ze tento web moc skody neudela, horsi je chovani kaceru v terenu... viz treba dnesni log co mi dorazil
Tento příspěvek byl upraven od Yaro.SH: 26 září 2014 - 13:23
Publikováno 28 září 2014 - 8:09
Publikováno 28 září 2014 - 15:15
Pořad o geocachingu v MS kraji na regionální televizi Polar:
jo tak to jsem přesně včera večer sledovala.
Publikováno 23 říjen 2014 - 9:40
No neznam ho, ale myslim, ze se zde na foru se i sam pochlubil ze dokazal napsat clanek. Myslim, ze nick Mates4 (na gc.cz) a Mates (horydoly) nebude nahoda.
No to jsou dedukce chjo. Kde si vzal, že je to můj článek
No nic tak jeden od nás abych nebyl OT.
http://www.qap.cz/zp...885/article.htm
Publikováno 26 říjen 2014 - 12:14
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů