Přejít na obsah

Fotka

Geocaching v médiích (rozcestník)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
2045 odpovědí na toto téma

#1181 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4547 příspěvků(y)

Publikováno 18 April 2013 - 7:24

PLAJ family napsal/a:
http://rychnovsky.de...acet-metru.html

Takhle by měl vypadat článek od novináře, který o geocachingu nic neví :-) Alespoň tam nejsou nesmysly.
  • 0

#1182 kosmohill

kosmohill

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 124 příspěvků(y)

Publikováno 21 April 2013 - 21:56

Dnes v Událostech na ČT 2x Geocaching...: Poprvé v rámci reportáže z Ústavu pro léčbu obezity mladistvých, kde GC používají jako odtučňovací aktivitu. (Jako by nestačil dlouhej bič a malej dvorek...) Podruhé v rámci reportáže o reklamní kampani (za 6 mega - ale asi to platí EU, tak co, že...) na vytažení více lidí do přírody(!). Proč je nenechaj válet se na prdeli doma, když je to baví...? Sumasumárum - MEDIÁLNÍ GEOINFLACE...
  • 0

#1183 tarmara

tarmara

Air-cooled

• Members
  • PipPipPip
  • 506 příspěvků(y)

Publikováno 29 April 2013 - 20:21

Nekde GC propaguji turisticka centra naprosto bez obalu, u nas na to jdou oklikou. Nejdriv daji medajli za zasluhy jednomu radioamaterovi (http://www.knihovnal...TY_duben_13.pdf - hned titulni strana) a pak mistni kacer napise propagacni clanek (http://www.knihovnal.../Listy05-13.pdf - strana 9).
  • 0

tarmara.png

#1184 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1670 příspěvků(y)

Publikováno 02 May 2013 - 20:23

To si tak jedu vlakem za nejstarší škatulkou, koupim si Epochu a rovnou se tam o ní dočtu:p

http://www.prazskych.../geo/epocha.jpg
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz
web o zajímavostech Prahy

#1185 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 03 May 2013 - 7:50

Je to hnus a komerce, tohle lákání mudlů na geocaching. Před mudly se to má přece skrývat !!! :@
  • 0

#1186 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4547 příspěvků(y)

Publikováno 03 May 2013 - 7:55

shaman3 napsal/a:
Je to hnus a komerce, tohle lákání mudlů na geocaching. Před mudly se to mý skrývat. :@

Dříve to tak bylo, dneska vědí skoro všichni, co je to geocaching a co dělá člověk s navigací v ruce. Spousta mudlů i ví, kde v jeho okolí jsou jaké keše. A když tě uvidí, hned ti ještě ochotně poradí, kde hledat.
  • 0

#1187 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 03 May 2013 - 8:10

Jenže to je špatně. Už když ti mudlové radí, kde máš hledat, měl by sis jako kačer uvědomit, že děláš něco špatně. :@
  • 0

#1188 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1670 příspěvků(y)

Publikováno 03 May 2013 - 8:14

já když to občas nadhodim před kamarády, kam tu a tam odběhnu do lesa, tak spousta z nich o tom má jen slabé tušení, neví jak to funguje, jak se to hraje a zatím nikdy se mi nestalo, že by ke mě přišel mudla a začal mi radit, pořád to má takový ten punc jistého "co to dělá?" a myslím si, že to nikdy nebude nějaká extra masovka a pořád bude mraky těch, kteří budou koukat, jestli tam ten kluk náhodou neschovává bombu.
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz
web o zajímavostech Prahy

#1189 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 1857 příspěvků(y)

Publikováno 03 May 2013 - 8:24

Mně už se párkrát stalo, že když jsem vystoupila z auta na parkovišti s navigací, tak mě někdo místní ještě než jsem stihla nechat Oregona pořádně najít družice, oslovil s tím, jestli potřebuji poradit, kde hledat. A nejlepší zážitek byl při zastávce na kafčo v náhodně vybraném místě v příjemné hospůdce - zapnula jsem navigaci a měla radost, že je tu keš necelých 200m. Příjemný majitel mi rovnou oznámil: Já ji našel, chcete poradit? Nechtěla jsem, ale popovídali jsme - v listingu je o jeho hospůdce zmínka s pochvalou ( dřív patřila M.Šimkovi) a tak jsem si prohlédla plno zajímavých fotek se zasvěceným komentářem. Určitě se tam zase příště při cestě do ZČ zastavím.:)
  • 0

#1190 tomy.22

tomy.22

Advanced Member

• Moderators
  • 1458 příspěvků(y)

Publikováno 03 May 2013 - 11:07

shaman3 napsal/a:
Je to hnus a komerce, tohle lákání mudlů na geocaching. Před mudly se to má přece skrývat !!! :@

Škoda, že to neskryli lépe před tebou, když jsi ty začínal.
  • 0

#1191 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 03 May 2013 - 11:09

No vidíš to, jak je důležité skrývat geocaching před mudly. To je rozumný argument. ;)
  • 0

#1192 tomy.22

tomy.22

Advanced Member

• Moderators
  • 1458 příspěvků(y)

Publikováno 03 May 2013 - 11:17

:D A důvod proč dnes skrývat GC je jaký? Když je profláknutý kam se jen podíváš. Chceš snad GC někomu zakazovat?
  • 0

#1193 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 4547 příspěvků(y)

Publikováno 03 May 2013 - 11:27

shaman3 napsal/a:
Jenže to je špatně. Už když ti mudlové radí, kde máš hledat, měl by sis jako kačer uvědomit, že děláš něco špatně. :@

Nejsem si vědomý, že bych něco dělal špatně. Mudlové si mě jednou všimli, protože mám na autě ještěrku a oni věděli, co to znamená. Jindy zase protože mám na batohu odznaky za milníky (co se dávají k coinům). A teď o čarodějnicích jsme byli na noční keši a šli kolem ohniště. Dva se hned zvedli a povídají: když jste tady v noci, tak hledáte keše, že jo? Jedna je támhle, visí na stromě v takovém vajíčku. Nebyla to keš, ale stage.
  • 0

#1194 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 03 May 2013 - 14:10

Když tedy nevíš, co jsi udělal špatně, tak ti to budu muset napsat: 1) Nalepil sis na auto ještěrku - chyba. 2) Dal sis na batoh odznaky - chyba. 3) Šel jsi kolem ohně, i když je možno v noci oheň vidět z dálky a mohl jsi se mu obloukem vyhnout, možná to je tím, že cítíš potřebu odlovit za každých okolností, ale to je chyba, pro tu keš nebo stage jsi se mohl vrátit, až by byl prostor mudloprázdný.
  • 0

#1195 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1996 příspěvků(y)

Publikováno 03 May 2013 - 14:31

shaman3: Můžeš mi prosím vysvětlit, proč jsou podle tebe body 1 a 2 chybou? Geocaching je hra, stejně jako třeba orientační běh. V lese hledají kontrolní stanice, také mají něco jako svoji asociaci, najdeš různé e-shopy na orientační běh zaměřené, také s o nich píše v médiích, také mají nálepky na autech a chlubí se svým koníčkem a nikomu na tom nic nevadí. Ještě mi připadá důležité dodat, že mezi sebou rádi uvítají nováčky jako rovnocenné a nezakládají jim žádné podhry jako co když nebudou dobří... Vidíš nějaký důvod, proč by se měl orientační běh skrývat před mudly? Proč by se tedy měl skrývat geocaching?
  • 0

#1196 shaman3

shaman3

Advanced Member

• Banned
  • PipPipPip
  • 2179 příspěvků(y)

Publikováno 03 May 2013 - 14:38

To víš, já jsem takový trochu ortodoxní vyznavač geocachingu. http://wiki.geocachi...Ortodoxní_kačer
  • 0

#1197 tomy.22

tomy.22

Advanced Member

• Moderators
  • 1458 příspěvků(y)

Publikováno 03 May 2013 - 14:54

Ty jsi to sportovče dotáhl k "dokonalosti". Ty totiž ani logy v nichž by jsi se zmínil o tom jak se ti keš líbila, či ne, nepíšeš. Takový bejt všichni, tak není co hledat. A do toho co si kdo vylepí na auto, připíchne na batoh atd. nemáš sebemenší právo kecat. Jak tak na tebe koukám, bylo by dobré kdyby jsi si založil svou vlastní hru. Vždyť ten hnusnej GC je tak komerční.
  • 0

#1198 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 1857 příspěvků(y)

Publikováno 03 May 2013 - 14:58

Proč vlastní hru, když GC ho baví tak, že někdy od podzimu se vydal na celé ČTYŘI keše?:D:D
  • 0

#1199 tomy.22

tomy.22

Advanced Member

• Moderators
  • 1458 příspěvků(y)

Publikováno 03 May 2013 - 15:02

Na to ti sportovec odpoví, že ke všem keším jezdí na kole.
  • 0

#1200 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 1857 příspěvků(y)

Publikováno 03 May 2013 - 15:05

JJ, to už mi kdysi napsal - překvapil by jiným zdůvodněním.;) Asi to zrovna dvakrát nepřehání ani se sportováním - jestli já toho náhodou nenajezdím víc na inlajnech než on na kole?:o
  • 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama